Сериали - sci-fi, fantasy, supernatural / тема III

• 34 738
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Смолвил не е космическо, обаче е готин сериал Peace

# 106
  • София
Ами и аз това си мисля... ако не космическо то поне да е готин сериала, пък ако има и нещо хубаво за стоножките...

# 107
  • София
От сега да кажа, за който не знае - Кларк Кент си е мой Naughty. Има го документирано по другите теми, даже на бал съм ходила с него Mr. Green

# 108
Аз не ти го искам,за толкова много сезони няма начин поне един симпатяжко да не се появи  Laughing

# 109
  • Smallville
От сега да кажа, за който не знае - Кларк Кент си е мой Naughty. Има го документирано по другите теми, даже на бал съм ходила с него Mr. Green
Е,тук вече се хванахме за косите Crazy

# 110
  • София
Аз не ти го искам,за толкова много сезони няма начин поне един симпатяжко да не се появи  Laughing

Има, има, не е като да няма   Grinning
В единия сезон гадният беше вампирът от американския Being Human  Peace
Зеленодрешкото /забравих му името/ със стрелите също не е лош  Simple Smile
Аз пък си падам по Лекс  Blush

Ами... гледа ми се нещо космическо...

Поне имаш какво да гледаш - и Фарскейп и Андромеда са готини, препоръчвам и Firefly ако не си гледала. Естествено и Батълстар Галактика и Каприка  Peace
Ми аз като съм изгледала всичко ...  ooooh!

# 111
  • София
Хм... единствените, които не съм гледала нито един епизод са Андромеда и Каприка.
Не съм гледала и Лекс, а имаше и още един сериал от даваните по АХН, обаче не се сещам как му е името...

# 112
  • София
Babylon 5 е космически.
Defying Gravity на мен ми беше много интересен, но го прекратиха на първи сезон.
Друг космически в момента не се сещам  Thinking

# 113
  • Smallville
Всички Стар Трек са космически,аз най харесвам Стар Трек Ентърпрайз,също и Войъджър.

# 114
  • София
Всички Стар Трек са космически,аз най харесвам Стар Трек Ентърпрайз,също и Войъджър.

А, гледала съм ги. Ентърпрайз - няколко пъти!

Ето този не успях да си спомня преди малко!
http://www.imdb.com/title/tt0123816/

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 22:55 от Vanya_I

# 115
  • Разпиляна във въображението
Амидала, точно чета предната страница и щях да се включа с предложението за

Не е дълъг, достатъчен, за да запълни празнините докато започнат новите сезони на останалите.

# 116
  • Smallville
Голяма суша Tired
Надниквам в темата с надежда,че някой ще предложи нещо,което не съм гледала,но нъцки...
Всъщност съм гледала хаотично,когато го хвана "До краен предел",да взема да го дръпна целия,някой гледал ли е всички сезони?
Аз съм гледала доста серии по ТВ,някои много ми харесваха,други хич Thinking

# 117
  • София
Попаднах на Фокс Крайм и се сетих за това сериалче с актьорът, който играе Джейми Ланистър в Игра на тронове - New Amsterdam. Тук Николайчо хич не изглежда зле  Wink
Жалко, че е само 8 серии.

# 118
  • tardis
Амидала, точно чета предната страница и щях да се включа с предложението за

Не е дълъг, достатъчен, за да запълни празнините докато започнат новите сезони на останалите.

Подкрепям.  Peace
Файърфлай е много приятен сериал.
Прилича на космически уестърн.

# 119
  • София
Поредният върколашки сериал - Teen Wolf
в арена, има и субтитри в субс.саб
Резюме:
Teen Wolf е предстояща американска продукция, която ще започне да се излъчва по MTV от 5 юни, 2011. Сериалът е базиран върху историята на млад аутсайдер – Скот Маккол. Една нощ той се скита из гората, търсейки труп и е нападнат от върколак. Успява да се измъкне само с едно ухапване, но скоро започва да вижда промените, които настъпват в тялото му.

Общи условия

Активация на акаунт