Сериали - sci-fi, fantasy, supernatural / тема III

• 34 978
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Много ми хареса Торчууд, нямам търпение за другите епизоди.

Наистина започна страхотно  Crazy
Американците са вкарали малко повече екшън, но като цяло добре са се справили, доволна съм  Peace
Дали ще се появи Докторът по някое време този сезон?

# 256
  • Разпиляна във въображението
Много ми хареса Торчууд, нямам търпение за другите епизоди.

Наистина започна страхотно  Crazy
Американците са вкарали малко повече екшън, но като цяло добре са се справили, доволна съм  Peace
Дали ще се появи Докторът по някое време този сезон?

Торчууд нали е английски?

# 257
  • София
 Търся филм, сериал, документален - с елементи на виртуална реалност, сънища, пътуване във времето, свръхестествени способности, компютърни технологии, манипулиране на бъдещето, реалността, фантастика, сюрреализъм, мистицизъм. Развинтващ въображението, отнасящ те в друг свят... нещо

Подтикът ми за това търсене дойде, след като една нощ се загледах за малко в "Матрицата".

Гледам, че вече са излезли няколко епизода на Falling Skies, Alphas Simple Smile

Сега се сещам за филми като Dark city, Тринайстия етаж, Waking life, Ghost in the shell...  A scenner darkly мисля да си изтегля.
http://www.imdb.com/video/screenplay/vi2614494745/

# 258
  • София
Miriel, английски е, но тази година го купиха американците от Starz и всички фенове много се притесняваха какво ще направят.
Още повече пък Starz, които правят Спартакус и Камелот.
Ако си хвърлила поне едно око на въпросните сериали, знаеш колко са брутални откъм кръв и секс  ooooh!

# 259
  • София
Miriel, английски е, но тази година го купиха американците от Starz и всички фенове много се притесняваха какво ще направят.
Още повече пък Starz, които правят Спартакус и Камелот.
Ако си хвърлила поне едно око на въпросните сериали, знаеш колко са брутални откъм кръв и секс  ooooh!

А пък Камелот е много скучен, аз не го харесах.

# 260
Изглдах и Еврика и Алфас.Казвайте , като сте готови , да започваме да обсъждаме  Simple Smile

# 261
  • София
Аз още не съм, но не ми пречи обсъждането   Peace

Забравих да пиша, че снощи покрай дъщеря ми загледах едно сериалче на Дисни - My Babysitter's a Vampire.
Резюме:
Историята на 13 годишния Итън Мейсън е много любопитна, родителите му го наказват като наемат детегледачка. Новата му бавачка е второкурсничка, която ще се окаже създание на нощта.

Пак е от наш`те, има си вампири разни, обаче голяма смешка  Grinning
В училището всички са луди по поредния "Сумрак 3"и го гледат на телефони, лаптопи и т.н.  Joy
Дават откъс от филма, в който блестящият вампир казва:
"Аз съм АБ положителен, че ще си моя.
Пиенето на хемоглобина ти
може да е престъпление...
но любовта ни ще е вечна."
Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 11:21 от Amidala

# 262
  • София
Аз гледах снощи Еврика, Алфас и Warehouse още не съм. Когато сте готови - почваме

# 263
Аз още не съм, но не ми пречи обсъждането   Peace

Забравих да пиша, че снощи покрай дъщеря ми загледах едно сериалче на Дисни - My Babysitter's a Vampire.
Резюме:
Историята на 13 годишния Итън Мейсън е много любопитна, родителите му го наказват като наемат детегледачка. Новата му бавачка е второкурсничка, която ще се окаже създание на нощта.

Пак е от наш`те, има си вампири разни, обаче голяма смешка  Grinning
В училището всички са луди по поредния "Сумрак 3"и го гледат на телефони, лаптопи и т.н.  Joy
Дават откъс от филма, в който блестящият вампир казва:
"Аз съм АБ положителен, че ще си моя.
Пиенето на хемоглобина ти
може да е престъпление...
но любовта ни ще е вечна."
Joy Joy Joy

Сумрак 3!  smile3532

# 264
  • София
Да, през цялото време дават плакати на въпросния филм - Dusk 3: Unbitten  Grinning

# 265
# 266
Абе американците да направят повечко епизоди и по-често на Торчууд, а секс си имаше и преди това, какво , да не се оплаквате- Джак направи каквото можа и с който можа  Laughing
А сегашния доктор ми е толкова противен, че по-добре да не се появява  Stop
А, забравих за Еврика- леко слабо начало, в сравнение с предния сезон

# 267
  • Разпиляна във въображението
Почнах Торчууд. Ще видим дали ще се харесаме Laughing

# 268
  • София
Да не забравите, утре излиза първа серия на Haven  Grinning
Аз ще пътувам, така че най-рано в неделя вечер ще я гледам.

трейлър

# 269
  • София
The Walking Dead – Сезон 2 – първи трейлър

Общи условия

Активация на акаунт