Дребна започва да реве веднага щом спрем колата пред сградата... Освен това ми я похвалиха, че заспива самичка и спи по 30-40 минути, което си е чисто геройство от нейна страна

), имахме проблем с компютъра - две седмици без комп, освен това и без телевизор, че и той нещо се предаде малко преди това... Не съм вярвала, че човек толкова силно може да усети липсата на някаква вещ, която ежедневно и без да се замисли използва
Но пък от друга страна използвах времето за неща, които нямах възможност да свърша преди да пусна дребна на ясла, като например
... С две думи, сътворих си едно основно лятно разчистване на къщата
Сестра ми ме бъзикаше, че като приключа с чистенето в апартамента мога да изляза да почистя дограмата във входа 

Ние продължаваме да си правим само еднодневни екскурзии. Наскоро ни подариха раница за носене на бебе и съм супер щастлива. Вчера качихме Мусала с нея, а Боил пя и спа 

До преди месец хапваше по 210 мл. вода+7 мерителни лъжички АМ. Сега заради жегата ли, знам ли какво, хапва по-малко. Ако остане в шишето повече, го разбърквам с няколко бисквитки и го додавам с лъжичка.
Нацелувай Стела от нас!!!

Нашия тати се прибра за точно 13 дни, изкарахме прекрасен Рожден ден и кръщене. Теди се представи повече от страхотно в църквата, дори и в казана не гъкна, само се радва през цялото време, голям послушко. Почерпихме се след това за негово здраве с най-близките ни приятели.
Не ме е яд за парите, не че бяха малко, но всички документи - лична карата, шофьорска книжка, талон, документите на колата, кредитни и дебитни карти, купоните за кухнята ..... всичко ми взеха.
Теди, както беше болен го размотавах с мен навсякъде, до петък успях да изкарам всичко, само книжката остана да си взема тази седмица. Нищо и това мина, само да сме живи и здрави. 
Много неприятна случка, колкото и да сме внимателни нещата стават за секунди. 
От няколко дни си мием зъбките сутрин и вечер с четка и паста за зъби, докато не даваше, сега отваря уста, измивам ги, давам му четката и той се опитва да направи същото като мама, но бързо му минава мерака. В началото не даваше и аз започнах да си мия зъбите пред него, голям интерес имаше от негова страна. Все още не проявяваме интерес към вървенето, дори когато се държим за ръчички стъпва на пръсти и е като доста подпийнала балерина.
И все гледа да приклекне и да пълзи. За яденето - сутрин хапва супичка със сухар, на обяд, каквато манджичка има на кухнята, десертите от там не ги яде, към 17ч. яде готова каша, плодово пюре или някакъв йогурт. Не сме големи фенове на плодовете, само черешите му харесваха. Вечер и сутрин се кърмим.
,поотслабнали сме малко,то в тази жега не иска да яде,едва с триста зора го карам да си яде манджата,записала съм го на кухнята,но категорично ми отказва десерта,единствено което яде е мляко с грис или мляко с бисквити.
,което си е направо супер.

Днес съм решила да й дам диня, да видим дали ще й хареса

Не мога да си представя що за човек трябва да си, за да обереш майка с дете... 
Просто го давам като идея

.Та ще си изкарам цялото лято самичка с децата.В тази връзка направо се възхищавам на моряшките жени-аз оревах света за командировка от един месец,а вие как издържате не знам.Пете на теб много,много