Дадох й също и манго (хареса й), оня ден за първи път опита и краставица, днес мисля да й направя таратор за вечерта.
, мерси, че ми отговори за адаптираното мляко, аз все се чудя да не би да трябва да давам да пие отделно.
Все съм си мислела колко ще е готино с бебче на море, но живот и здраве друг път.
/ Много непривично за мен, не съм го правила до сега толкова дълго време като изключим времето миналата година когато нямахме нет заради доставчика. Не само, че не съм писала, но не съм ви и чела в подробности, само от тук, от там, за което търпя критика. Причината е, че в последно време малката принцеса не спи нощем - събужда се около 1, 1.30 и до 4-5 часа на спи- пее, става, мята се в леглото ... Мъка за мен и за баща й. Май ще ни излиза първото горно зъбче и докато не пробие ще е така, ужас направо. така беше и като излязоха първите зъбчета долу. Но това недоспиване ме убива тотално и се чувсвам съвсем непълноценна. Сега и каката си е у дома, спряла съм я от градина, че в събота заминаваме за морето и емоциите и за там са в повече. 
Само се надявам вече да минава и да не го боли, малката душичка ! 
Ама дано да е останал доволен. 
На масата се чувствай поканена, особено, както от другата седмица и ние оставаме без татко ...
Но пък случайно минаваща жена, ме осведоми, че имало лек финт в закона и 100 лв. се изплащали само ако републиканският бюджет не знам-си-кво-си, т.е. реално това досега не се е случило.
Та тъй, закон има, пари нЕма. Кой се урЕдил-урЕдил, другите - да пият по една студена вода и да не са луди да раждат второ. 

Аз вчера се разрових в lex.bg и намерих въпросния закон и после се вихрих на тема "Държавата - майка или мащеха за нас?" Как така решиха, че само децата от 3 до 6 години имат право на тази колосална сума от 100 лв. Някак си се почувствах дискриминирана, за пореден път
Но не ми се иска пак да навлизам в дебрите на тази така обширна тема
Както каза, ще пием по една студена вода, но пък от раждане на второ, че и трето дете, хич не се и отказвам..... пък!!!!! 

Милото Гери, дано скоро излязат зъбчетата и да не я мъчат много
Весело изкарване на морето, ще чакаме после снимки и да пишеш как е минало 
Но се започна едно лудо въртене в леглото, мяткане и приплакване насън, до 12 през нощта не можах да я успокоя - хем спи, хем приплаква... Гушкахме се, галихме се по главичката и гръбчето да се успокоява... Мъка страшна беше... Най-накрая се успокои и поспахме докъм 3 сутринта, когато се започна същата история, която продължи сутринта до 6, когато двете с нея сме заспали. По някое време се е събудила и баща й я е взел, аз не съм и усетила
Събудих се към 8, когато вече закъснявахме за яслата... Такава кошмарна вечер не бяхме имали от мноооого време насам
Какво беше това изпълнение нямам си и на идея, но дано не се повтаря 

Днес ще има втори опит

Аз му давам от време на време да си гризка краставичка, много обича, но никъде не съм намирала инфо за въвеждането на краставицата, кога, колко е полезна и т.н. То повечето е вода в нея, но освежава
.
Жените сме много силни, когато се налага!
Само не разбрах отвътре ли е пипнал фурната или отвън? Ако е отвън, явно е била много нагорещена, големи са патенца още и въобще не се пазят в такива моменти. 

наложи се да я преместя за да няма достъп до нея.
Купих си каишки за водене и с тях спасихме малко положението. Научи се по-дълго време да седи на едно място и да играе с играчките. Любимо в момента ни е да разглеждаме картинки с предмети и животни, за целта съм купила едни карти с цветни рисунки, казвам му кое какво е и какъв звук издава, след това го карам да открие някоя картинка и да ми я даде. Дори и на рисунка топката ни остава фаворит
. Друга интересна за него игра е да скрия някоя играчка и той да я открие. Крия ги на лесни за откриване места за да не губи бързо интерес.
хубаво е че много майчета ,които не се бяха вкл доста време са пак при нас
, а вие които сте редовни не си мислете че сте ни омръзнали де

Аз постоянно съм нащрек за такива парещи уреди да не се залепи малката, и хубавото е че готварската ми печка е на терасата, а до там има достъп само ако аз или баща и сме на вън, а като работи, гледам или да спи, или въобще не я пускам на вън.

Като се разбърза и ту се припъне някъде, ту заплете крак и хайде по дупе. Ама вече я боли
ама мина за сега.
За сега е това, май имаше и друго ама вече хард-а ми блокира.лека нощ 

...здраве да е.
На хотел ще сме "Ескада бийч" пълен пансион, дано ни хареса. Тази година решихме да избягаме от хаоса на големите ОИ да видим как ще се отрази морето на малката. Надявам се да няма проблеми, дано
На Пламен сестра му и семейството й живеят на Варна, но ще дойдат и те за няколко дена на Резово, за да избягат от лудницата и там ще се видим.Варианта ние даходим там отпадна - на Варна - и за съжаление няма да мога да видя тази година силната варненска банда, на която искрено й се радвам