Мама с мен е горда, ЮНИ ще ми прави първа торта! № – 18

• 37 006
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте и от нас! Отдавна не съм писала, но нямах много свободно време покрай кръщенето на РаяКалина. Мина и това, много добре си изкарахме, тя рева естествено, но тя по принцип си реве така че въобще не ми направи впечатление, както и на всички роднини, нали си я знаем...  Mr. Green
Получи много хубави подаръци - говореща кукла, зебра за скачане, фотьойлче и още много други.

Все още не ходи. Днес гледах телевизия, тя беше на масата, погледна ме (аз се правих че не я гледам), тя се обърна, направи крачка и се хвана за дивана. По-рано го е направила същия номер с мъжа ми, само че се хванала за кошарата. Едва ли го прави съзнателно (това да не я видим), но вече се чудя защо не прохожда, нито се е стреснало от нещо.... newsm78
Лулу, аз като й давам вода, чак сяда  Mr. Green Пие от нормална чаша и няма как да й дам по друг начин, освен права. През нощта пие страшно много вода (500 мл), общо взето цяла нощ пием вода.

Плодове и тя много обича. Сега сме основно на череши и нектарини, отвреме на време и пъпеш. Ябълките и бананите ги зарязахме, ама то цяла зима тях ядяхме, малко почивка  Flutter Дадох й също и манго (хареса й), оня ден за първи път  опита и краставица, днес мисля да й направя таратор за вечерта.

# 721
Желя  Hug, мерси, че ми отговори за адаптираното мляко, аз все се чудя да не би да трябва да давам да пие отделно.
За почивка, май ще прескочим тази година Sad Все съм си мислела колко ще е готино с бебче на море, но живот и здраве друг път.
Иначе ние сме на гости на село вече три седмици, на малкия много му харесва, по цял ден ходи да гледа "бау-бау", мъчи се да настъпи опашката на "мау-мау" и издивява при вида на "па-па" на съседите. Тука е тихо и спокойно и като че ли жегата не се усеща толкова. Само дето ни мъчат пак 4 зъбчета едновременно. Първото проби на 4 юли - долен ляв преден резец, а днес не спа въобще следобед и накрая проби и едното горно вдясно, тъкмо хапваше обикновена бисквита. Дано поне довечера спи добре. Като съм чувала какъв ужас са кучешките и кътниците... не знам.
Момичета препоръчайте добра книга с рецепти за детска кухня, ако сте купували или ползвали

# 722
Хоп, торп, ето ме и мен таз вечер!  Mr. Green
Та по актуалните въпроси от деня:
Менюто за деня:
АМ
Картофена яхния с чушки и моркови
Каша с грис и ванилия(между другото за 1-ви път опитваме тази на Бейби Лов и смея да твърдя, че е супер вкусна)
За вечеря: мляко с бисквити.
Плодовете за днес ни бяха: пъпеш и нектарини.
Майче, и ние не сме проходили самостоятелно още, а след близо 10 дни правим година и два месеца. Ама не се притеснявам хич. Обикаля из мебелите, навсякъде, все ще се пусне и после ще се чудя как да опазя да не се отварят  шкафове, гардероби и т.н.
Между другото тараторът при нас е на голяма почит.
Сесил, относно отделянето на млякото от менюто на детето, т.е. да не го броиш като хранене, според мен си е до дете. Но също така (мое мнение), че млякото, когато си е в количество, съответстващо за възрастта, би трябвало да се брои за хранене.
Абе, всичко си е до дете. Те най-добре си показват.
По отношение на книжчица за детска кухня, аз имам тази Още от времето, когато Ая, беше малка.  Хубава е. Определено тогава я ползвах доста, сега с готвенето за Никол действам повече на фантазия.
Спокойна нощ от нас!

# 723
Наде имаш много голяма черна точка ,че сте минали през Асеновград,а не дрънна едно телефонче да се видим  Naughty
Мони, другия път като посещаваме вашия град обещавам да се обадя.
Между другото ако някой има път през Бургас ще се радвам да се обади да се запознаем.
И я кажете - с какво занимавате малчовците през деня. ДНес заради жегата излязохме чак към пет часа и дотогава просто полудя това дете, че и аз покрай него. Само пакости му хрумва да прави, уж съм все до него, а успя да си счупи един буркан до крака, да разпилее саксиите, да се научи да си отваря фурната, да ми простре прането по земята и какво ли още не...
И още един въпрос (малко дебилен, ама Embarassed)- нощем като давате вода, вадите ли децата от леглото или както си е легнало му давате шишето?
Аз добре, че си имам кака че да има кой да занимава Денис, че иначе не се виждам какво щях да правя. Дори сега като се замисля, че септември ще тръгва на градина и се чудя какво ще правим цяла зима с Денис самички вкъщи. Иначе за белите и при нас са ежедневие. Като бяхме в Родопите пет дена се канех да си купя ментов мед, най-накрая се наканих и си купих, дори още същата вечер си взех хляб в стаята за да си намажа една филиика. Да ама буркана остана в колата и на мъжът ми не му се слизаше да го взема, та не можах да го опитам в хотела. При което прибирайки се вкъщи първото нещо което извадих от багажа беше буркана с мед, за секунди го оставих на пода за да извадя и боровия мед от другата чанта и съответно да ги опитам. Да ама не, Денис хвана буркана и го пусна от две педи на плочките при което той се счупи и целия мед изтече. Направо на пъпа ми остана тоя мед. Скарах му се, а той се скри в спалнята и наведе главата, все едно разбра какво става.
За водата - ако се пробуди вечер, директно му напъхвам шишето в устата независимо в каква поза спи, той може да го изпие и цялото, но като пиине две три глъдки му го дърпам и му пъхам залагалката и той заспива. Преди го оставях да пие колкото иска, но постоянно се опикаваше, а сега вече като го залъгвам с бибата е винаги сух.

За смученето на пръстчето - колкото по-рано, толкова по-добре. Аз на времето не направих нищо и сега каката на 3г. и 4месеца още си смуче пръста, че понякога вечер толкова звучно, че чак ме изнервя. Вече е голяма и нищо не помага, с какво ли не сме я мазали, дори и с люта чушка, реве пищи, крещи и след това пак в устата. Лошото е, че не го ползва само за преспиване, ами и през деня понякога си го смуче безпричинно. Постоянно се караме заради този пръст, дори и съм я удряла през ръката, но навика е много голям и незнам как ще успея да я отуча. Така че сега вече като съм минала по този път съветвам ако трябва слагайте им ръкавичка или лепенка на пръста докато са малки и не разбират и съответно не могат да го махнат, за да премахнете навика. Защото идва един момент, когато пръста не се смуче за успокоение, а просто по навик.

# 724
  • Пловдив
Привет, момичета!
Не съм писала отдавна/ Желя     bouquet  /  Много непривично за мен, не съм го правила до сега толкова дълго време като изключим времето миналата година когато нямахме нет заради доставчика. Не само, че не съм писала, но не съм ви и чела в подробности, само от тук, от там, за което търпя критика. Причината е, че в последно време малката принцеса не спи нощем - събужда се около 1, 1.30 и до 4-5 часа на спи- пее, става, мята се в леглото ... Мъка за мен и за баща й. Май ще ни излиза първото горно зъбче и докато не пробие ще е така, ужас направо. така беше и като излязоха първите зъбчета долу. Но това недоспиване ме убива тотално и се чувсвам съвсем непълноценна. Сега и каката си е у дома, спряла съм я от градина, че в събота заминаваме за морето и емоциите и за там са в повече.
Дано само да излизат тези зъбчета вече, че на всички ни идва в повече. Иначе от ядене не се оплаквам, хапва всичко, каквото предложа. Яде и плодове - праскови, кайсиии, пъпеш, дина, само на черешите се услушваше, но не съм я насилвала - колкото, толкова. На морето ще я храня с пюрета и каши, не смятам да давам от тяхнат храна, макар че е включена в цената.
И аз, заедно с какат броя дните до заветната дата, 16.07   Laughing   Какво да се прави - влюбени сме и двете в  морето, дано и Гери го обикне.    Peace
Лека вечер от нас - ще съм по-редовна вече    Hug

# 725
Добро утро !!!

Черешке, страхотен рожден ден сте изкарали, няма що !  Sad Само се надявам вече да минава и да не го боли, малката душичка !  Hug
Денито, пробвай с НАН, водят го по-затягащо от Фризото.

Мама Желя, ама как така половинката на концерт сам, а ти с децата, пред печката ??!  Crossing Arms Ама дано да е останал доволен.  Wink
Пепси, тъкмо се бях наканила да те включа в порицателния списък на мама Желя и ти се разписа.  Hug На масата се чувствай поканена, особено, както от другата седмица и ние оставаме без татко ...

За заниманията през деня - Кими  много уважава играта "Хвани котката за опашката".  Mr. Green
Обича и игри с топка, като на моменти решава, че трябва да бяга от топката, а не да я ритне.  Laughing С балони може да се занимава, докато не ги спука. Много си обича и книжките - едната е с музикални бутони отстрани, втората е с мозайки от 2 части на всяка страница (засега не ги слага, а само ги маха), третата е с животните и какво казва всяко животно (класика) и четвъртата е стил "Touch & feel". Аааааа, има и една с едни патета, дето да ги слага в едни джобове на всяка страница. Обича и всякакви музикални играчки с бутончета за натискане. С всичко това, обаче, се играе само когато някой седи с него. Иначе, когато е сам, следват изпълнения в стил "Боил".  Mr. Green И само чака да му кажа "разходка" и започва да разнася чорапите на цялото семейство из апартамента ...  Joy

Ети, по въпроса с помощите - бях го прочела в една тема във форума и понеже едно майче преди време ме пита на лични, си позволих да направя цяло лично разследване.  Wink
За съжаление информацията се оказа далече от действителността. Ето линк към Закона за семейните помощи за деца : www.mlsp.government.bg/bg/law/law/ZSPzD.rtf
Член 10б се отнася за помощите за деца, посещаващи частни детски градини (между 3 и 6 години). Една служителка в социалните в "Младост" даже не беше чувала за него и беше така "любезна" да ми обясни, че не съм "на правилното място".  ooooh! Но пък случайно минаваща жена, ме осведоми, че имало лек финт в закона и 100 лв. се изплащали само ако републиканският бюджет не знам-си-кво-си, т.е. реално това досега не се е случило.   Banghead Та тъй, закон има, пари нЕма. Кой се урЕдил-урЕдил, другите - да пият по една студена вода и да не са луди да раждат второ.  #Sniper

Хубав ден и дано и други се разпишат днес !!!  Hug

# 726
Опа, да се разпиша и аз малко Simple Smile
Слънчо, мерси за инфото Hug Аз вчера се разрових в lex.bg и намерих въпросния закон и после се вихрих на тема "Държавата - майка или мащеха за нас?" Как така решиха, че само децата от 3 до 6 години имат право на тази колосална сума от 100 лв. Някак си се почувствах дискриминирана, за пореден път Sad Но не ми се иска пак да навлизам в дебрите на тази така обширна тема  Naughty Както каза, ще пием по една студена вода, но пък от раждане на второ, че и трето дете, хич не се и отказвам..... пък!!!!!  Grinning
В този ред на мисли, Маре, Xlora, как сте момичета?  preggo
Ванче, радвам се, че се записа и ти, липсваше в темата Simple Smile Милото Гери, дано скоро излязат зъбчетата и да не я мъчат много  Hug Весело изкарване на морето, ще чакаме после снимки и да пишеш как е минало  Hug
Мойта глезана и тя снощи ми сътвори едно чудо на чудесата - заспа към 20:30, ужасно уморена след яслата, явно голяма игра е била Simple Smile Но се започна едно лудо въртене в леглото, мяткане и приплакване насън, до 12 през нощта не можах да я успокоя - хем спи, хем приплаква... Гушкахме се, галихме се по главичката и гръбчето да се успокоява... Мъка страшна беше... Най-накрая се успокои и поспахме докъм 3 сутринта, когато се започна същата история, която продължи сутринта до 6, когато двете с нея сме заспали. По някое време се е събудила и баща й я е взел, аз не съм и усетила Sad Събудих се към 8, когато вече закъснявахме за яслата... Такава кошмарна вечер не бяхме имали от мноооого време насам Sad Какво беше това изпълнение нямам си и на идея, но дано не се повтаря  Tired
Желя, идвам да хапна картофена яхнийка  Grinning
Решила съм днес да готвя тиквички с ориз и копърче, дано лиглата оцени кулинарните ми способности, баща й вече ми е луд фен на готвенето  Joy
Опитах да й дам диня вчера, но бях посрещната с гримаса стил " Ти кво си мислиш, че ми даваш... " Grinning Днес ще има втори опит Simple Smile

# 727
  • Обетованата земя
Лулу, аз давам направо както е легнала, ако може и без да си отваря очите ще е най-добре  Wink
И аз така  Laughing Ако ме усети и осъзнае, че му пробутвам вода, за да заспи се разбужда, оглежда се и край, трябва да го взема в нашето легло, да се гушкаме, да се унесе пак, да го пренеса и аз съм се разсънила... Crazy
 Сутринта бяхме на прощъпулник на едно момченце в градинка наблизо. Нашия едва го събудих, че мероприятието беше от 9, закъсняхме и отгоре на това изяде питката на детето ( с кисло млекце) и това му беше закуската.
За обед му приготвям бамя с картофи, домати, магданоз, лук, чесън. За първи път ще му давам бамя. Вчера яде ципура с моркови и картофи, предния ден огретен, вече въведох и белтъка. Предните дни обедите бяха-чушка с телешка кайма и ориз; зелен боб с картофи; грах с картофи и телешко; пиле с ориз; ориз с броколи, картофи и моркови. На всички манджи гледам да слагам възможно повече подходящи зеленчуци. За утре сигурно ще е заешко с бамя и нещо си.   chef
 За следобед има кайсийки или черешки.
 Вечерята ще е млечна каша с просо на Sunval.
Мерси за идеята за таратор момичета  Hug Аз му давам от време на време да си гризка краставичка, много обича, но никъде не съм намирала инфо за въвеждането на краставицата, кога, колко е полезна и т.н. То повечето е вода в нея, но освежава  Peace.
Пепси, много неприятно това с кражбата, браво, че си се справила, дори и с болен бебчо.  Hug Жените сме много силни, когато се налага!
Чери, дано бързо се възстанови ръчичката на малчо!  Praynig Само не разбрах отвътре ли е пипнал фурната или отвън? Ако е отвън, явно е била много нагорещена, големи са патенца още и въобще не се пазят в такива моменти.  ooooh!
 Към 22ри юни ще идваме към Варна и ще поостанем на гости на кръстниците 1-2 седмици с малкия, без тате дори, че е на работа. С тати евентуално ще идем на моренце след това. Та ако се организира варненска срещичка задължиелно ще присъстваме. Толкова съм доволна, че ще се почувствам както в доброто старо време във Варна!!!  Heart Eyes
Хубав ден!!!  Hug Flutter

# 728
  • по света и у нас
Дано Рая ме остави за 5 мин на спокоиствие за да драсна и аз някой ред.
Чери,дано бързо мине на малчо! Praynig
Пепси,много неприятна случка,но всичко в тоя живот се връща и съм сигурна че ще си получат заслуженото злосторниците.По бързо прибиране и на татито ви! Peace

Тия дни Рая хапваше:яхнийка с телешко,бисквитена торта,фасул,кебапче,йогурт.Започнах да давам от почти всякка наша манджа да опитва,не че много изяжда в тия жеги,но пък за пиене пие много вода,над 600–700мл й се събира за деня.
Днес хапва:
закуска–1/4 филия,пълнозърнест хляб с топено сирене
обяд–кус–кус с заешко и жълтък,йогурт
вечеря–зеленчукова супа
Динята и аз се мъча да я накарам да хапва,но й се мръщи.
Исках да попитам някой все още да пасира храната?Аз се притеснявам,че Рая все още предпочита намачкано с вилица,с по големи парчета не се справя изобщо.
Днес ще меся питката и ще видим какъв предмет ще си избере госпожицата.В тази връзка да ви питам как се престрашихте да пуснете децата макар уж уверено да ходят сами–те рано или късно падат,а ако са и като нас да не умеят да падат на дъто си или на ръцете си е много лошо,защото си удря винаги главата и се започва един див рев...Рая ходи спокоино с колан,но ме е страх да й го махна,защото мога да я контролирам и да я предпазя от падане,но в същото време ми се струва вече нередно детето да умее да ходи и аз да я ограничавам. Rolling Eyes  Но пък сърцето ми се къса като я чуя да се удари в твърдия теракот или на асфалта,може би ако се беше научила първо да пълзи и да става сама щеше да умее да се предпазва при падане.

# 729
Сетих се и още нещо. Стаси, обсъждахте нещо за столчета, но не разбрах точно какво, нещо за легналото положение, всички лягат на 45 градуса.

Мммм да, НО всички които издържат бебоци до 18 кг. Тези за по-големите, които аз търсих нямат тази функция. И все пак избрах си нещо на Maxi Cosi , чакам доставка до края на седмицата.

Много се радвам на господина имащ прекрасни мацки, подаряващи билет за Бон Джоуви (Страхотна си Желя). Ние не успяхме да се организираме с някоя баба или дядо, за да станем част от изживяването ... но пък другия път. yesyes

Чери - бързо да оздравеете! Flowers Four Leaf Clover

Хапването ни днес:
закуска - кексче с кисело мляко
обед - зеленчукова яхния
следобедна закуска - мляко с ориз
вечеря - картофена крем супа

И ние чакаме края на следващата седмица, за да видим какво толкова не ви харесва на морето ... sun
Поздрави и усмивки в тези горещи дни. Peace

# 730
  • Варна
Здравейте!

Дени, аз мисля да го пробвам скоро, но само през деня с това гелче от аптеката. Вярно, че го дават за деца над 2 години, но Киди е права, колкото повече минава времето, толкова по-трудно ще става. Когато се реше на тази стъпка ще пиша как вървят нещата.  Praynig

Диди, супер, ще се видим непременно, ние се прибираме на 24-ти и ще запознаем двамата сладурковци.  Hug

Vany6a, вие къде ще ходите на море?

Водичка и аз се опитвам да давам вечер, но не минава номера. Само като види шишето и още по-силно започва да плаче. Дали ще давам вода или ще го кърмя, все трябва да стана, така че единствения вариант е ... да не се буди.   Mr. Green

Ох, събудихме се, отивам да го храня.

# 731
Пепси, неприятна случка те е сполетяла. Явно на крадците им е все тая кого ще окрадат, пък и ние покрай децата сме доста разсеяни и често забравяме за багажа си. Аз поне съм така. Когато сме на вън много често вадя Андрей от количката за да ходи, а тя остава далеч от нас и става лесна плячка.
Важното е да не се ядосваш, майната им на парите, изкарват се, само здраве да е.

Ваниша, аз на два пъти дадох на моето хлапе Нурофен когато положението беше нетърпимо при никненето на зъбчетата. Не знам доколко е правилно, но положението се оправяше за дълго време и детето не се тормозеше, а покрай него и ние се наспивахме.
 Пожелавам ви приятно изкарване на морето и дано и на Гери да й хареса!
А иначе сме от една порода- и аз обожавам морето и хиляда пъти го предпочитам пред планината за лятна почивка.

Слънчо, даа, след гадната случка, рожденият ми ден се скапа напълно и  гостите се разотидоха като видяха какво е положението, но това ми беше най малкият проблем.

А твоят Кими е страшен с тия чорапи Joy

Желя , радвам се, че се  включваш толкова често, беше ни позабравила Heart Eyes

Лулу  През нощта давам водата и млякото докато е легнал и спи. От както се родил ползваме  биберони с най-малките дупки и така не се задавя.  

Диди, нашият инцидент стана при затворена и изключена фурна, може би това е една от причините да не зацепя каква беля е на път да стане. Стъклото след дългото печене на месото във фурната е било все още много горещо. Андрей обича да ходи там и да се оглежда в него.

За мое съжаление при нас правилото,,Парен каша духа" не важи Confused това изгаряне не му попречи да отиде отново там и да я пипне ooooh! наложи се да я преместя за да няма достъп до нея.
 Сега ходим всеки ден на превръзки, междувременно мажем с мехлема за който ви казах. Оказа се, че в нашият край много хора са го ползвали при изгаряне и са безкрайно доволни, дори лекари го похвалиха.
Не му е лесно на детето, все още лазенето му е невъзможно, а ходенето трудно защото разбра, че ръчичката, която служеше за опора при залитане и падане вече не трябва да докосва нищо. Започна да ходи с високо вдигната лява ръка. Sad Купих си каишки за водене и с тях спасихме малко положението. Научи се по-дълго  време да седи на едно място и да играе с играчките. Любимо в момента ни е да разглеждаме картинки с предмети и животни, за целта съм купила едни карти с цветни рисунки, казвам му кое какво е и какъв звук издава, след това го карам да открие някоя картинка и да ми я даде. Дори и на рисунка топката ни остава фаворит Simple Smile. Друга интересна за него игра е да скрия някоя играчка и той да я открие. Крия ги на лесни за откриване места за да не губи бързо интерес.
Днес вече се усети подобрение, спря да мрънка и плаче, започна да използва болната ръка доколкото му позволява дебелата превръзка.
   Май се олях с писането, а и доста късно стана.  
                                                                               Лека и спокойна нощ!

# 732
Здравейте !
Докато се наканя днес да се разпиша и току виж станало вече 00:30ч  ooooh! хубаво е че много майчета ,които не се бяха вкл доста време са пак при нас  Hug, а вие които сте редовни не си мислете че сте ни омръзнали де Wink  Hug

Чери , Пепси наистина много неприятни случки.  Hug Аз постоянно съм нащрек за такива парещи уреди да не се залепи малката, и хубавото е че готварската ми печка е на терасата, а до там има достъп само ако аз или баща и сме на вън, а като работи, гледам или да спи, или въобще не я пускам на вън.
Ванче дано бързо мине вашия кошмар със зъбоникненето. При нас за сега сме в застой, но напоследък я наблюдавам, че много усилено си дъвче ръцете, ако няма някоя играчка под ръка....,но определено.Хубавото е че Дентокинд-а за сега действа и ако усетя нещо веднага и давам, и тя се успокоява. Дано си изкарате мн хубаво на моренцето  Hug
Вода и давам към 5-6ч сутринта, тогава се буди. взимам я при нас и гледам да заспи, че е рано за ставане  Laughing

При нас оборотите са нещо на макс. От месец на сам толкова неща се случват, че направо луднах. Бяхме 2 седмици в Плд, че брат ми заминаваше за Англия и искаше да се видим, после Рд, прохождането, другото бебе в семейството ...отделно мъжа ми си сменя и работата....направо лудница сме. Доста ми е мъчно че малко сме преустановили разходките с другите бебоци, но се надявам скоро да влезем в ритъм ДиДи, Маги
 Hug Hug
Иначе Габриелка се движи вече с бясна скорст, като е будна все ходи на някъде, носи разни предмети, играчки,..и същевременно яде нещо... малко дупето и е синичко от паданията, в тази връзка искам да питам за проходилит мъничета падаха ли много.... newsm78 Като се разбърза и ту се припъне някъде, ту заплете крак и хайде по дупе. Ама вече я боли  Rolling Eyes та не знам...
Отгоре на това пък като правихме боцкането със Синфлорикс-а , съм забравила че  давах преди панадолче, ... и крачето се зачерви, болеше я малко..  ooooh! ама  мина за сега.
сега правим  планове и за море, и се чудя как ще ни е хрането тогава.от доста време не яде готови пюрета , и не знам дали щеи допаднат  newsm78

исках да питам и друго ,кажете някакво мазило за комари вечер на вън , нещо да предложите?

Ох и моя пост стана дълъг, ама май колкото порастват децата, толкова по - дълги са ни писанията  Joy Joy  За сега е това, май имаше и друго ама вече хард-а ми блокира.лека нощ  Hug

# 733
...исках да питам и друго ,кажете някакво мазило за комари вечер на вън , нещо да предложите?...

(1) Zanza No - Chicco
(2) Био-лосион и Био-спрей Zanzarin от LIBRA
(3) AUTAN FAMILY stick; spray; lotion
Ползвала съм (2) ЦАНЦАРИН био - лосион п/в комари и съм останала с добри впечатления. Най-вероятно пак на него бих се спряла и за малчо. Peace

Cherri, бързо възстановяване на малкия юнак. Радвам се, че вече е по-добре. Hug
Pepsilight, много неприятно. Гладните гастрольори са много активни и нагли, още повече, че сега им е сезона. То и нащрек да си, пак е под въпрос дали ще съумееш да се опазиш ooooh!...здраве да е. 

# 734
  • Пловдив
Привет, мили мами!

Започнах от днес вече да трупам багажа, дано не изнеса целия апартамент   Laughing   Иначе ще ходим в Ахтопол, не сме ходили там от около 10 години като бяхме женени без деца    Joy  На хотел ще сме "Ескада бийч"  пълен пансион, дано ни хареса. Тази година решихме да избягаме от хаоса на големите ОИ да видим как ще се отрази морето на малката. Надявам се да няма проблеми, дано     Peace  На Пламен сестра му и семейството й живеят на Варна, но ще дойдат и те за няколко дена на Резово, за да избягат от лудницата и там ще се видим.Варианта ние даходим там отпадна - на Варна - и за съжаление няма да мога да видя тази година силната варненска банда, на която искрено й се радвам   Hug

Гери продължава все така да не спи - имам чувството, че тези зъбчета са се закотвили и чак като ни изтощат окончателно, тогава ще излязат. Както и да е, все ще се пакажат.

Черииии, прочетох какво му се е случило на малчо. Направо и мен ме заболя като четох, а горкото детенце. Много се радвам, че вече минава и сте намерили правилното решение.   Hug

Пепси, аз тъкмо като забременях с Гери и все още незнаеща с развилняли се хормани, ми се случи тази случка с потрмонето - пари, документи, всичко. И това в нашия си квартал, където ме познават. Няколко дена след това разбрах, че съм бремена. В този ред на мисли - след всяко зло идва добро. Надявам се да е в повечко доброто!    Peace

Аз за Гери за комари позвам едни жълти лепенки с картинки,от аптеката,  лепя ги отзад на дрешката, за да не ги бара и за сега ще сме с тях. Иначе Креми с Аутан и офф. На себе си мажа само краката, че ме е страх като гушкам и вземам малката да не стане беля. Има и гривнички против комари- ползвала съм с Креми за градината такива, имаше ефект.

Вода пие много през деня. Вече пие и от сламка. Вечер й давам вода с шишето с бибата, защото не я вдигам, а легнала пие водичка. Вдигна ли я, отиде работата на не спане дълго време.

За сега толкова, че да смогнем да излезем вече, че пак ще е жега на обед.
Лек и хубав ден от нас!

Общи условия

Активация на акаунт