Мама с мен е горда, ЮНИ ще ми прави първа торта! № – 18

• 37 402
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Обетованата земя
На Петък 13ти искам виртуално да ви почерпя за нашата 11та месечинка!  cook
Честито и на всички пораснали с месец днес ! Hug
И още веднъж благодаря на всички за поздравите! Трогнахте ме!   bouquet Надявам се да съм полезна с идеи! Wink   
За рождения ден се чудя и аз как да е, замислям се дали да не е бебешко парти вкъщи на хладно, все пак тогава ще е жега. Мислех и варианта за пикник, но с бебоците ще се реализира трудно. Мислех и за детски център, нали има и забавления за най-малките, но пък следващите РД със сигурност ще са така и ще омръзне. Ще го измислим. А Киди, за загряването, по-скоро вече се уморих от подготовки и ме домързя  Mr. Green С бабите също ще се почерпим, но нашия РД се пада понеделник, и не е много удобна дата за някои роднини, така че следващ ден ще е почерпката с тях.
Кети, за майчинските, наистина всеки месец са различни. Те ти изчисляват сумичка на ден и взависимост от работните днина миналия месец ти изплащат майчинските.
Тая вечер нашия тати отиде да играе карти(този път не са в нас), Иво заспа и имаше време саааамо за мен, естествено си изгледах 2 епизодчета от моите любими Отчаяни съпруги. Има ли други луди фенове на този сериал? Аз имам всички сезони и с нетърпение следя новите серии. Пак бих ги гледала с удоволствие.  Heart Eyes
Отивам да лягам, че ни избива третия зъб и ни мъчи доста, цепна се вече  венеца, да видим кога ще излезе. tooth
Лека нощ!!!   sleepuu
ПП: почерпила съм ви в Събота 14ти Simple Smile

# 76
Здравейте момичета  Simple Smile
За майчинството - в сайта на НОИ, Справки, Справки за изплатени парични обезщетения и помощи по ДОО можете да видите какво среднодневно обезщетение ви се полага. Месечно получавате за предхдния месец това обезщетение умножено по работните дни в предходния месец. През април имаше много официални почивни дни и затова в началото на май получената сума за всички е по-малка.

# 77
  • Бургас
Честит първи рожден ден на Рая! Желая й много здраве, безгрижие и усмивки! Мая,   bouquet
Честит рожден ден и на теб Злати! От всичко хубаво по много ти пожелавам!   bouquet

Днес в темата сме се събрали доста рожденици. Аз също пораствам с 1 година, ставам на 25! Blush Мъжа ми казва, че съм била стара и щял да ме сменя, представяте ли си. Twisted Evil Joy Joy Joy И една почерпка с това, което ми е на сърце, но тази година, както и миналата ще пропусна -

Наде, нищо му няма на Ради вече. В понеделник само да е хубаво времето ще ти се обадя да се видим, че ми домъчня за вас. Grinning Тази седмица идвахме често в морската но бяхме пълен комплект с мъжа ми и Велизар и много не ставах за срещи.
Кети, от НОИ изплащат обезщетението за работни дни в месеца. До сега април беше най-малкия месец - 19 раб.дни само и за това ти е по-ниско майчинството. Отделно през май месец правят причисления на всички обезщетения и тази седмица на мен ми преведоха още 31 лв и някакви стотинки, понеже за предишните месеци са ми превеждали с по 2-3 лв. по-малко.

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 07:35 от _Мария_

# 78
  • Пловдив
Привет, мами!

Какъв хубав уикенд от към време се очертава, а ние сме без тати... Нищо, ще се разхождаме по женски и ще отчетем трето ходене на бебешки рожден ден, ако не броим този на нашата кака, който беше февруари.

Честит рожден ден и на сладката Рая Да порасне най-здравото и весело дете!!! Майче представям се как се вълнуваш днес, големи емоции предстоят на всички ни!  

Честит рожден ден и на Злати и Мария - от здраве да не се отървете!!!

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 09:01 от Vache

# 79
Майче, честита първа годинка на прекрасната Рая! Желая й прекрасно детство! Да ви е жива и здрава, много да ви радва и да ви направи най-гордите родители! Бъдете щастливи!    bouquet

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 09:01 от Vache

# 80
Днес е прекрасен ден - една страхотна малка госпожица има рожден ден!      bigdance2
Сякаш беше вчера, спомням си го толкова ясно, когато ми се обади и каза, че ще влизаш в операционната и чаках с вълнение да ми се обадиш и съобщиш новината! Тогава следобед ти ми звънна, тъкмо излязла от упойка и съобщи за появата на Рая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вълнувам се много!!!
Нека Рая бъде здраво, усмихнато и щастливо дете!

Честит рожден ден на Злати и Мими! Бъдете здрави, момичета!      bouquet

Времето е прекрасно, ние сме цялото семейство днес и ще излизаме да съберем слънчевите лъчи   grinning039

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 09:02 от Vache

# 81
Здравеите първо да честитя 1-вия рожден ден на малката Рая!Да е жива и здрава и да расте щастливо и обичано дете! Hug
А сега да ви почерпя за МОЯ РОЖДЕН ДЕН! beer2 beer2 beer2 cook
(неще не мога да кача снимки newsm78)

# 82
Честит първи рожден ден на Рая! Да расте здрава и щастлива и много радости да носи на цялото семейство!   ura

Честит рожден ден и на Злати и Мария! Много здраве, щастие и усмивки!   bouquet

# 83
Честито на Рая! Да е здрава, палава и щастлива!

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 09:03 от Vache

# 84
  • София
Хайде и аз да почерпя за 11 месечинка на Алекса   party023
Честит първи Рожден ден на принцесата Рая! Много здраве и щастливо детство й желаем !  nbirthday   newsm67  Gift
Честит рожден ден и на Злати и Мария, бъдете много здрави и обичани  bouquet

# 85
ЧРД на Рая, да е здрава, умна и щастлива!
ЧРД и на Злати!
maretu, страхотна новина! Сега вече като си бременна, чувстваш ли се раздвоена пак или вече си само радостна? Simple Smile Наистина ми е любопитно. Аз самата се колебая доста. Със сигурност искам и друго дете, но се чудя дали да действам докато съм "загряла" или все пак да се върна да видя пак малко свят, да си поработя и развия кариерата, че после пак...
Остана само радостта, да си призная  Simple Smile Един от най-силните ми аргументи "за" беше именно да не се връщам на работа преди второто дете. На 30 години съм, кога и къде ще започвам работа (защото на старата няма да се връщам), кога и как ще установявам позиции, кога ще излизам пак в майчинство... все такива въпроси ми се въртяха в главата. Най-големият ми страх е от самото раждане. Че ще е трудно - трудно ще е. Но в кой момент изобщо ще е лесно с две и повече деца... Съжалявам единствено, че ще пропусна още един ски-сезон и отпадат всички планувани походи. Но планините са си тук, и след 100 години ще бъдат, нас само няма да ни има. Така че - не е съществен пропуск.
Кирил започна много да ми помага с Никола - разнася го с него, слага го на гърне, облича го. Все неща, които преди подразбираше като изцяло мой ангажимент. Е, беше го нахранил с боб от нашата манджа оня ден, но се разбрахме по въпроса за в бъдеще... май.
Снощи пък му дадох (на дребния) филе от акула. Това е първата му риба в живота, макар, че бях решила до годинка да не му давам риба. Прие я много добре и с огромен апетит.

# 86
  • по света и у нас
Честит първи рожден ден на Рая! newsm59  Да бъде гордостта на мама и тате!

Честит рожден ден на Мария и на Злати!  bouquet   Мария,моята любима почерпка си сложила Heart Eyes,жалко,че ще трябва да почакам доста преди да се възползвам.

Честити месечинки на порастналите бебоци! Hug

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 21:28 от Vache

# 87
Пропуснала съм - ЧРД и на Мария, здраве и успехи!  bouquet

# 88
  • Варна
Най после май дойде хубавото време Laughing Днес бяхме на дълга разходка цялото семейство и докато аз бях на козметик, съпругът ми разхождаше децата Sunglasses

Ох, Мария, Мария, стара си била на 25г. Ами ние какво да кажем?!?1 Rolling Eyes Аз на 25 се чувствах стара, защото нямах деца, пък сега младея, младея, а ще ставам на 30. Wink На твоят мъж да кажеш, че по-хубава и по-млада от теб никъде няма да намери Wink

didi24, аз обожавам този сериал. И аз го гледам и съм на сезон 7 май Rolling Eyes (абе Сюзън си загуби единия бъбрек). Нали и аз съм съпруга и ми се иска да съм така пряма, дръзка и решителна като "отчаяните съпруги". И аз разпускам с него, докато близнаците спят.

Честит рожден ден на всички рожденици. Съвсем скоро темата ще се изпълни с едногодишни пораснали дечица. Не е ли страхотно?

# 89
  newsm38 Честит рожден ден на сладката Рая  Heart Eyes  да е здрава, да расте щастливо и усмихнато дете и да бъде гордост на мама и тати !
Честит рожден ден на Мария и Злати   bouquet  bouquet  bouquet
Честита месечинка на всички юнчета ,другия месец на тази дата и ние ще си имаме рожденици  Party
Диди, честито християнче     bouquet  много е сладък малкия ти мъж   Heart Eyes
Давайте идейки за рождените дни (ще чакаме от мама Мая  Simple Smile ) и аз много се чудя дали да има деца,  тъй като малкия рожденик още не разбира от детски партита, а тепърва предстоят такива,ще го мислим имаме един месец.
От вчерашната консултация сме наддали 100 грама и 0 см  Laughing ,а пък всичко си изяждаме  Thinking ,но той пък е много шилав , не се спира хич, освен, ако не му се доспи много newsm32
Ядем от детска кухня, всеки ден има разнообразна храна, доволна съм, но и аз някой път си му готвя. Много често се опитват разни познати  да му натикат кебапчета, чипс и тем подобни  Close  и като им кажа неможе, те се сърдят Crossing Arms
За ходенето - пуска се и направо си ходи, но когато той си реши, преди две седмици се пусна и обикаля един час и ние след него, а на другия ден като го пусна сяда. Сега пак се пуска ,но не всеки път и като реша да покажа на някой как ходи,той решава ,че сега не иска и се излага  Grinning Mr. Green ,та се чудя дали да му направя питка тази седмица , да не би да не иска да стигне до предметите  Grinning
Стига съм писала,че станах досадна  Crazy

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 09:04 от Vache

Общи условия

Активация на акаунт