Отговори
# 525
Ади, стиснати палци и от нас с Бобчето мила. Всичко ще е наред не се притеснявай.
Лори, аз откакто съм родила съм в Плевен при нашите, защото на мъжо му е по-близо от София, във Варна се прибирам само от време на време, и наистина пишем с Ивето от различни краища Simple Smile
Не искам да ви казвам за каква ненормална буря ставаше дума тук допреди малко, а ситния спи ли спи и изобщо не му дреме, че гърми и трещи  Mr. Green smile3524

# 526
Ади стискаме палчета всичко да е наред. Не се притеснявай, бебоците са жилави. Преди известно време едни приятели ми разказваха как покрай повивалника били 3 човека - майката, таткото и бабата и бебока въпреки това паднал (момиченце) и то май с надолу главата, та те се побъркали от притеснение, но нищо му нямало. Лекарите дори им се смеели като обикаляли по болниците (те нали все не им пука от нищо).

Пяната е на Бочко - пяна за вана:)))Хепи-мама благодаря ти! Много си мила Hug
Янче - ние при доктор Хазбун бяхме. Много съм доволна. 30 лв. е прегледа.

Лека вечер!

# 527
Ади  Praynig Praynig Praynig Стискам палчета нищо да му няма на юнака  Praynig Praynig Praynig Сигурно се е стреснал затова плачка, но и аз като вас бих настояла за скенер - за да сте спокойни  Naughty Задължително пиши после, че ще се притесняваме  Hug Hug Hug

Наденце сигурно така ти се е свило сърчицето, че усмивките на малката буболечка не те успокояват, но и аз мисля, че щом е жизнено детето - това е най-показателно за състоянието му  Hug Задължително да пишеш добрите новини  Praynig Praynig Praynig след консултацията за бъбречетата  Hug

Днес тук времето е страхотно... подухва малко, но пък е приятно! Сутринта разходката ни мина добре, но на повторението след обяд се изложихме  ooooh! Така се захласна да реве, че пак брах срам... сякаш само аз не мога да си успокоя детето  #Cussing out Какво му стана изведнъж не можах да разбера  newsm78 Миналата седмица пак ми скрои такъв номер, но тогава си мислех, че е огладнял  ooooh! но днес проблема очевидно беше друг  newsm78 след половинчасово дондуркане се отказах и го вкарах в едно такси  Crossing Arms и веднага лапна плувката.... Сега като ви чета  newsm78 може и да му е било топло на дупето, че доста го бях облякло, но в Смолян имаме летни температури най-много две седмици юли-август - през останалото време винаги трябва да имаш връхна дреха под ръка  Thinking и много ме е страх да не го простудя... някои ако пише от високопланински град с радост ще обменя опит за обличането, иначе морските мами със сигурност ще ме линчуват  Heart Eyes

Стига съм досаждала  Party Party Party
Целувки от нас   love001

# 528
Ади, имаш стиснати палчета и от нас мила Praynig!
Утре със сигурност ни изпсиват!
Мъжът ми е минал при уролога в Пирогов,казал е че иска да види и епикризата,но мнението ми че в съвсем скоро време трябва да се оперира!
Предполоагам че до месец ще се случи,защото излиза в отпуск,а и да се възстанови малко Борянка,че мнго тежко го понесе Cry
Със хапването сме все така, по малко,но аз съм много настоятелна и за около половин до един час успявам да пробутам 60 мл АМ с 1 лъжица оризова каша,която даде като че ли някакъв резултат newsm78
Акото й малко се сгъсти и до сега само 2 пъти е акала!
Дано да не повръща  Praynig
Май не съм първата на която се случва да прихване нещо детето й в тази болница!
Така дочух и от друга мама #2gunfire
А тук е таква чистота, не ми се мисли какво ни чака в Пирогов Sick Sad

Аз тук в болницата нито виждам какво е времето нито съм се сещала да погледна навън,дано като се приберем да се посъвзема малко!
Определено утре тук ще вдигнат банкет,като ни изпишат,че ги побърках ooooh!
Толкова рев съм ревала, повече и от детето Confused
Надявам се скоро да се включвам по-адекватно в разговорите по обсъжданите темички!
Обичаме Ви, момичета и се радвам че ви има  bouquet

# 529
Включвам се пак с едно бързо въпросче:
Има ли някой, който е водил дребосъка си на ортопедичен преглед при д-р Хазбун от Пловдив и доволни ли сте?
Предварително благодаря  Hug

# 530
dayzi83 -точно това ме интересуваше и мен,jarebi4ka  ми е отговорила HugАди-представям си какво изживяваш ,имаш стиснати палчета и от нас PraynigНаде-успокои се мила с теб сме всички Hug

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 18:40 от yan4etooo

# 531
Ади, дано всичко да е наред  Praynig. Сестра ми е паднала така като малка, но от спалнята и слава богу нищо и е нямало. Стреса си остава за мама.

Аз от днес съм на разделно хранене. Просто не мога да се понасям. Дано не ми се отрази на кърмата, гледам да пия много течности и да ям често, но по малко.
Надеждата  Hug

# 532
Ади стискам палчета и вярвам,че е добре,просто се е стреснало бебчето.Каката пада в шестия месец от количката,когато беше при свеки и на годинката прехвърли кошарата с главата надолу,така че,споко. Rolling Eyes
Излязохме,оревахме орталъка и сега сме спокойни,а трябваше да търся тоалет на каката за завършване на градината. Twisted Evil

# 533
Ади, дано няма проблем.
Пиши какво става  Hug

# 534
dayzi83 -точно това ме интересуваше и мен,jarebi4ka  ми е отговорила

Съжалявам, че се повтарям... явно съм пропуснала коментара  Peace Не съм му отдала значение, защото не съм предполагала, че ще ми се наложи да търся подобен специалист, но на тукашните ортопеди им нямам вяра и реших да потърся в Пловдив  newsm78 Тъй като това вече е коментирано тук, за да не отварям повторно темата реших да се поровя в други теми за детски ортопеди в Пловдив и като че ли се насочих към д-р Хазбун... за това питах дали някой тук има впечатления от него Naughty Ще съм благодарна дори само някой да пише дали е доволен или не, без да обеснява нашироко... може и на лични за да не спамя тук  Peace

# 535
Adi, дано всичко да е наред.  Praynig

Наде, всичко ще е наред, ще видиш. Дори да се наложи операция, тези операции са доста рутинни. Скоро всичко ще е зад гърба ви и ще се радвате една на друга. Hug

Дейзи, за съжаление не мога да ти помогна. Hug

Изкъпахме се, нахранихме се и заспахме. Сега малко време за мама. Моите мъже отидоха на примиера на Карибските пирати 4 и мога да се насладя на пълна тишина и спокойствие.

Лекинка от нас!
Цунки за всички бебочета! Heart Eyes

# 536
Момичета ,днес по време на банята Вяра много плака след като и намокрих косичката.Незнам дали водата не и беше топла.Н мен ми беше добре ,но тя много плака.Полях и главичката дали може да я претопля така,може ли да е проблем че съм и поляла главичката с по-топла вода...не е била чак гореща да я ощавя.Аз я пробвах с лакът но явно май не съм преценила добре.Сега ми е притеснено,може ли да и стане нещо от тази доста по топла вода.Може да ви се струва глупав въпросът ми,но ми е притеснено...

Ади ,дано всичко е наред!

# 537
Кремка, споко! Нищо няма да и стане. Най-вероятно се е стреснала. Hug

# 538
kremka78-и нашата мома плаче когато я изполеем с по-топла водичка,поплаква си и й минава,споко Hug

# 539
Янче - Пловдив, бул. «Хр. Ботев» 95,
тел.032 620883, + 359 888 523 185
ramihazboun@hotmail.com   Платихме си, защото отидохме без направление, но не знам дали той работи със здравната каса. Обади се и питай:)

Дейзи - доволна съм от него, но ние си бяхме на преглед някъде към 50-я ден. Младичък е и хубаво обяснява Нашето педи ни го препоръча. Линк с негова статия - http://www.letsgym.com/2008/04/04/baby-legs/

Общи условия

Активация на акаунт