Отговори
# 540
Янче - Пловдив, бул. «Хр. Ботев» 95,
тел.032 620883, + 359 888 523 185
ramihazboun@hotmail.com   Платихме си, защото отидохме без направление, но не знам дали той работи със здравната каса. Обади се и питай:)

Дейзи - доволна съм от него, но ние си бяхме на преглед някъде към 50-я ден. Младичък е и хубаво обяснява Нашето педи ни го препоръча. Линк с негова статия - http://www.letsgym.com/2008/04/04/baby-legs/

Яребичка  Hug изключително съм ти признателна за инфото  newsm10

Кремка не се притеснявай за сладурката - само се е стреснала  Party Моя момък един път го цопнах в толкова гореща вода  Embarassed ... изтръпнах като видях как му почервеня кожичката, където беше го изгорила водата ... а пък той и "гък" не каза... явно е до дете  Thinking границата й на поносимост изглежда е по-ниска  Naughty  Hug

# 541
Благодаря ви момичета Peace аз се притесних понеже може би полях и фонтанелката.Водата за мен беше добре,но за нея явно е била топличка.Не мисля че е била прекалено гореща.аз обичам по топла вода и явно не съм преценила добре.Тя кожичката и не се зачерви дори.Просто много се притесних за фонтанелката.Може и да е влязло от шампоанчето в окото.Тя ревна след като и започнах да и сапунисвам косичката.Шампоанчето е на Бюбхен.

# 542
Аз пък не смея да му поливам главата, за да не влезе водя в ушлетата... newsm78 като го обърнем да го плакнем и да мием хръбчето и дупето си насапунисвам ръката и мия главичката, после татито ми полива на ръката и така изплаквам няколко пъти като минавам с чиста ръка по главичката, докато няма вече шампоан/незнам дали правилно го правя, но му е чиста главата/.

Аз пак се вкарах във филм с малкия, но няма да споделям, защото вярвам, че ще се окаже пак в главата ми само/ Praynig/, този интернет ще ме побърка най-накрая - все прочета нещо и си внуша, че малкия го има... Blush Много се дразня, че само му се вглеждам, а уж си обещах да не го правя... ooooh! Ама съм си такава - паника...то нали е казано - каквото ти мислят най-близките - да не те стига....Ние в събота сме на ортопед, тогава него ще питам за съмненията, дето ме заглождиха днеска, вярвам, че всичко ще е наред, няма да се филмирам отсега... Praynig

Лека и спокой на нощ на всички  Hug

# 543
здравейте!
не съм влизала отдавна, но сме тези дни по роднини и не ми остава много време. На малкия май не му се отразява добре смяната на атмосферата и е много нервен. Последните два дни много ме притеснява, повръща, свива се, напъва се и много плаче. Чудя се дали коликите пак се завръщат с пълна сила.. Sad

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 10:14 от Sofie

# 544
Здравейте мами. Ние ходихме на мамолг всичко е О.К - утре сме в Пирогов. Днес говорих с проф. Бранков и той ми каза че при всички случай е рано за операция, но да отида утре в Пирогов някой да го види. Аз смятам да издирвам д-р Георгиев, ако се наложи и няколко дни подред.Дано не се наложи.
Иначе малчо днес беше голям хильо. Само си маха чорапте и се хили.

Ади дано всичко да е наред. Чакаме новини

Наде, всичко ще е наред, ще видиш. Дори да се наложи операция и тя ще мине и ще е за добро Няма да се усетиш и всичко ще свърши и ще е само лош спомен, а малката ще расте и лудее. Ние сме с теб.

amidala13 споко не си единствената , която се вглежда и чете в нета на мен мъж ми каза че ще ми спре нета, защото само глупости чета Simple Smile

Стискайте ни палчета утре - много усмивки от нас и лека нощ

# 545
 Hug добър вечер от нас
все пак излезнахме следобяд, бобчето много спа и после се смя  Heart Eyes На мама момчето...
Нади   Hug По-скоро да й правят операцията, ако се нуждае от такава и да минават всички притеснения на теб и таткото  Hug Много Ви обичаме!
Миленка   Naughty ще се караме с теб. Стига си чела глупости, ами гушкай Ванката и му обръщай повече внимание  Hug Здраво, като скала е детето  Heart Eyes
Яребичка, много сладък този Мони, какви очи само  Heart Eyes
Къпането-при нас е слагам го в суха вана, върху кърпа и пускам душ-слушалката  Peace С нея му мия и главата.
Мисля утре да излезна в 8 часа сутринта, не мога да седя в тази жега....

И понеже Бобчо не се сеща за скумрийката Сийка

http://vbox7.com/play:909075dd

Mr. Green е по умопомрачителна песен няма, но незнайно защо синът ми се забавлява много, като му я пея.

Ади   Hug Дано да сте добре

Лека вечер милички от нас с Боби от Бобената Шушулка  Hug

# 546
Софие,миналата седмица доки ми каза,че сега коликите са най -силни. Naughty
За първи път я чувам тази скумрийката Сийка. Embarassed

# 547
  • София
Аз къпя с душ слушалката. Всичко поливам Grinning.

# 548
  • София
Нашата песен е : ее, каса бира, водно колело! Пея я откакто се е родил Grinning. Като плаче в количката му пускам ACDC на тела и заспива хихихи! Лека нощ! палчета за Борянка! Да оздравява бързо малката принцеса!

# 549
  • София
Доброоо утрооо  Hug Вече мечтая за море...присъединете се  hahaha  261uu

# 550
Добро утро  Hug Вижте само колко рано съм станала. Готова съм, мляко, закуски за кокера, милото, душ, облечена съм, изпратих мъжО командировка и чакам Бобчето да се събуди, храня го и палим щъркела, че после  Sick кой знае каква жега ще е...

На мен на планина ми се ходи  Flutter

Колики ли  Rolling Eyes ние пак ги затапихме с ХИП, избихме ги всичките  #2gunfire  Mr. Green

Чакаме Нади и Ади от вкъщи да пишат, а Борянка да почва да хапва повече  Hug

Хубав ден бонбонки от нас   bouquet

ooooh! Забравих си въпроса от зор да се хваля.
Момичета шапки ползвате ли? Аз купих една на бобчето с периферия лятна.. 9 лв  ooooh! Та питам нужна ли е и до кога? Да купувам ли още една или ако се ползват не през цялото лято да не купувам  Rolling Eyes

# 551
  • Полски Тръмбеш
ДОБРО УТРО  Simple Smile  Praynig ЗА АДИ, ДАНО ВСИЧКО Е ДОБРЕ С МАЛКОТО БЕБЧЕ  Praynig Praynig Praynig  мн мъчно ми стана като прочетох  Cry , а си представям милата  какъв ужас е изживяла  Cry
 Praynig ЗА БОРЯНКА

ЗАБРАНЯВАМ ВИ ДА ЧЕТЕТЕ ГЛУПОСТИ В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО  Naughty   освен изброените симптоми има и редица фактори, които не са опоменати докато се стигне до кройната диагноза  Naughty иначе всеки ще ше да си се лекува сам  Peace не че и аз не съм се психясвала от прочетено или от изгледан сериал от мед. тип- ХАУС например ... няма смисъл да се бичуваме сами себеси за няма нищо  Peace  Hug

СУТРИШНАТА ПОРЦИЙКА  Mr. Green + ЗА 18+  Mr. Green как ще ги насапунисам  smile3508 и тримцата  Blush  Joy Joy Joy както сме малко в застой вкъщи  smile3508  ноо като ми заздравей Д-то  smile3508  Joy Joy Joy

аз да си призная  Embarassed не пея песни и не ги и знам  Embarassed муз. инвалид съм/а баща ми е мн добър музикант  Rolling Eyes  /  от вр на вр припявам  ooooh! някоя пес. от нашите колекцийки като я пусна..  Embarassed

ЧЕСТИТИ 6 МЕС. НА НАШАТА МАРТИНКА!!!  кога мина времето  Hug
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И НА ЕЛИЦА, ТЕОДОР И КАМЕН!!!

ФУК-ФУК  Mr. Green  след 15 дневен прием се наврях в панталона, с който бях най-слаба, е не го закапчах  Embarassed но преди не ми влизаше кракът в крачола  doh  кг. не съм мерила- на кръгъл мес. ще го направя  Peace

# 552
  • софия
Привет....

Аз с кафе и тази сутрин закуска имам малко време за мен.... тези дни все ми се спи... после навън....
 Simple Smile да свършим някои неща и така.. вечер пак мързел

Мим, 15дневен прием... на какво ?

# 553
аз пък вчера се наврях в една пола дето я носих в трети месец бременна-с малък корем  Joy hahaha Joy Е закопчах я, но добре че не се опитах да седна  hahaha щях да я спраскам  hahaha

айде чао от нас, Бобчето се събуди и ака.. Blush

# 554
  • София
Този по средата е вече зает, момичета, ориентирайте се към другите  Mr. Green

Чакаме добри новини с ханчето тази сутрин!

Аз слушам RFI, че се притеснявам, че ще забравя френския покрай бебока. И друга щях да кажа, ама забравих- на консултация сме утре след обяд.

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт