Отговори
# 555
Добро утро!
Мим,благодаря за кафето.За компанията щом Евилчето си избира средния,аз си заплювам този в дясно! WinkТака ще хубавичко ще го сапунисам.... Mr. Green

Палчета за Борянка! Praynig
Ади,какво ви казаха?

Аз сготвих,ще нахраня Лина и отиваме на вън.Като гледам какви облаци се точат,май няма да ни се размине дъжда  Crossing Arms.

Приятен ден!!!!

# 556
Добро утро,аз няма да избирам този отляво или отдясно,но може и двамата Mr. Greenне, не съм такъв егоист,а и сили нямам толкова от вчерашния ден-плодов май и единия ще ми е множко като ги гледам Thinking hahahaвсе още не се побирам в старите си дрехи,но скоро и това ще стане Peaceа песнички пея много и постоянно,моята майка е детски учител вече 38г и ми е направила една тетрадка с песнички и картинки и аз от нея си ги знам Hugloryn -аз слагам шапка с кузерка,но обръщам количката все да е на сянка главата,незнам дали е правилно newsm78мисля да си я ползвам цялото лято,и да ще имам още една Naughtyда ги сменям Hug

# 557
Здравейте все сме по разходки и едвам ви прочитам,вчера ни се размина дъжда дано и днес!

Шапка му слагам заради фонтанелата май някъде четох ooooh!имаме 2 ама ще купим още,че едната ние голяма Joy

Ади ,Наде днес само хубави новинки чакаме от вас Hug

Друго май не се сещам освен,че и ние искаме такава пяна за вана Mr. Green

Хубав ден,ако завали ще пишем повече!

# 558
Добро утроооооооо

аз съм с гърлобол ooooh!
бебо спинка а аз ще се пооправя за малка разходка че ми се вие свят Confused

СТАРИТЕ_МАЛКИ_ДРЕХИ Crazy са ми засега мечта да се вмъкна в блузките си елеците и ризките-гърдите ми са като на дойна крава Joy,а панталоните се вмъквам,но изглеждам нато наденица в тях hahaha,та така ходя си с поли  bowuu и сакенце да скрива паласките...които обяче скоро ще ги махна Peace
НАДЕ-дано да сте си у дома днес вече и бебка да хапва нормално Praynig
Мим-тоя Витаслим значи има ефект а???

МОМИЧЕТА НЕ СЪМ СПОДЕЛЯЛА НО ИМАМЕ ЕДНО ОБРАЗУВАНИЕ НА ОЧЕНЦЕТО ОТ БОЛНИЦАТА ОЩЕ....НЕ ИСКАХ ДА ВИ ЗАНИМАВАМ И СИ ТРАЕХ,НО ВЕЧЕ Е ДОСТА ОКОКОРЕН И СЕ ВИЖДА И С ПРОСТО ОКО,ТА НА 10ТИ ЮНИ ОТИВАМЕ НА ОФТАЛМОЛОГ,МОЛЕТЕ СЕ С НАС ДА Е НЕЩО БЕЗОБИДНО И МОЯ КРАСАВЕЦ ДА СИ Е С НОРМАЛНО ЗРЕНИЕ И ДА ИЗЧЕЗНЕ ТОВА ЧУДО Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 15:12 от anilevI

# 559
  • Полски Тръмбеш
Абее, вие си ги заплювайте, но първо и тримата през мен ще минат  Mr. Green  Joy Joy Joy аз съм лакума  bowuu  hahaha hahaha hahaha  те ме разсеяха и забравих да ви се оплача  ooooh! - малката нямаше нощни хранения..., понякога само веднъж, но нощес какво й стана  ooooh! 2 пъти яде и не ме остави да спя  Tired  Crossing Arms дано да не се повтори  Praynig 

шапки ползваме  Peace  и с Вики мн ползвахме, в голямата жега му слагах кърпа  Party
Диди, ВИТА СЛИМ ЛАЙТ пия сутрин, обед и вечер по 1  Peace може и по 2, но по-бавно- по-добре  Peace  малко скъпичко излиза, но няма как  Flutter А сега пък док. какви хапчета ми изписа  ooooh! имуностимулант- 1 кутия-42лв.  2 кутии за месец и така 6 мес.  #Crazy   ooooh!  ама ги поръчах к'о да правя здравето е по-важно  bowuu

# 560
Добро утро, понеже гледам, че опаткахте мъжете и не оставихте за по късно включващите се /недете така бе дами, и ние сме хора пък  Crossing Arms/, та да сложа по един и за нас... Wink

А сега да видим кой кого... Joy Много са ми фейвърит и двамцата, признавам...

Иначе лесно е да кажеш, че няма да четеш глупости, те сами ми се набиват все в очите пусто... ooooh! За трепане съм верно, мъжа само ми се кара, даже сериозни скандали сме имали по тоя повод... Whistling

Аз незнам много песнички, 4-5 макс, ама пък си съчинявам как ми падне... bowuu

Вчера си купих мюсли  идеята да се яде по-здравословно от днеска, накиснах го вечерта и...познайте - сега набивам сандвич, а мюслито си седи... Blush

# 561
amidala13-еми те са като топъл хляб сутринта ,или по точно като твоя сандвич hahaha

# 562
здравейтее,

ще пускам поръчка от май тойс двечера, че си харесах неща за 1ви юни, ако някоя мама иска да се включи и да си делим доставката да ми пише Wink

# 563
  • Mostly in my mind
колко е доставката?

# 564
Дубрютру Simple Smile
Лори, тая песничка за скумрийката много забавна Grinning определено не може да стъпи на малки пръст на абсурдните италиански, френски и немски песнички.
Шапки: имаме над 20, за навън са все с козирка 9-10, а другите ако е много студено след баня му ги слагам, че ме е страх да не му простине главата понеже не пускаме печки вече.
Дрехи: 1 седмица след като родих си влизах в дрехите от преди бременността и сега все още си влизам макар, че съм +5 кг, но тях така или иначе си ги качвах и свалях много преди да забременея, та не ме притесняват изобщо, като спра да кърмя 100% за 2 седмици и тях няма да ги има.
Бебке, изчакай ме да разгледам, ако нещо си харесам ще ти пусна ЛС Simple Smile
Амидалке тоя Клуни много дърт вече бе...  Mr. Green предпочитам ей това Wink

или ето това

# 565
  • София

Винаги ми е бил слабост, ако че е мазньоч  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 566
Фентъзи, дърт, дърт, ама става още... Wink

Като казахте за шапки се замислих, че ние не сме си взели още летни... newsm78Караме с една ушанчица , ама тънка памучна, да ни пази ушлетата още, ама като станат скоро жегите ше трябва да вземем  ние с козирка...и комарник за количката не сме си взели, дали са универсални? Гледам на Бертони в нета за 6 лева  newsm78

# 567
Привет мамчета и бебчета!

Много хубаво слънчице, не познаха, че ще вали.
Амидалка, и аз се вкарвам от време на време в разни филми.  Ама не е добре. Точно това е идеята и на позитивното мислене. Hug

Шапки- слагам само навън. Мисля, че е добре да се слагат, за да се предпазва главичката от слънцето. Винаги слагам шапка навън, а в къщи - никога, въпреки че изобщо не пускам допълнително отопление при къпане. Имам много, но най-много си харесвам една с бухали. Ще я снимам с нея и ще ви я покажа.

Евилче, много ме изкефи подхода ти. И аз през деня си пускам рокаджийско радио, ама по-софт.

Анилеви, сигурна съм , че ще е нещо безобидно! Имаш силна прегръдка за двама ви и стиснати палчета от мене. Praynig

От компанията взимам веднага Хю Джакман и Хавиер, че без тях не мога и останалите ви ги оставям Heart Eyes

Надето, силна прегръдка и чакаме хубави новини Hug

Ади, чакаме и вас с добра вест Hug

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 10:44 от happy-mamma

# 568
  • София, България
 Хелоуу, дами, гледам има  слънце от сутринта и само беба да се събуди и отлитам  Simple Smile
А какво виждат очите ми  Mr. Green  ааааа Клуни-то е за мен  smile3508 не си го давам на никой  Naughty

Шапки не слагам отдавна, Вики много се гърчи и реве само като с опитам да й я сложа Sad Като излезем главата й е винаги на сянка под козирката на количката. Как ще свикваме с шапка не знам, още от съвсем мъничка е такава и нищо не търпи по главата си SadSadSad

Ние вече 5-ти ден си пием сока от ябълка. Колко трябва още да давам преди да дам сок от морков  newsm78   
  Тази вечер и ние сме от ненаспалите се  Tired Беба реши да се наака в 4 и се събуди, та трябваше и да ядем. Добре, че после бързо заспа, та се излежавах чак до 8.30  Party

Благодаря на всички, които ми дадоха съвет за справянето със захласването  Hug Дано скоро не се повтори....

Нямаме новини днес от Надето и Ади, дано са добре всички  Praynig

# 569
Добро утро,
Искам да ви почерпя, че преди една година на тази дата сме заченали нашето съкровище Heart Eyes

и за бебоците

Общи условия

Активация на акаунт