Отговори
# 570
АААа, Тинитам, Клуни е за мен, голяма слабост ми е Grinning
Лори  и на Симето ушичките са като на Боби, дори може и по-кльофнали и все се каня да му сложа лепенки, но милото не ми дава - бил си е много красив така Laughing Но много се изкушавам, честно да си кажа.
Шапки - имаме 2 с козирка, но все още не съм му ги слагала.
За кг. не ми се говори, че нищо не ми става и ходя като бараба, пък нищо не искам да си купувам сега, то не мога да се гледам. Не отслабвам обаче, дано като спра да кърмя да се оправя, но и яко спорт ще трябва.
Днес ще има разходка Peace
Чакаме вести от Ади и от Нади!!!
Честити месечинки на бебоците днес!Слънчев ден момичета!

# 571
Момичета, и днес оставаме тук!
Драмата с яденето продължава, а каквото вкарам през устата излиза през дупето!
Не спира да ака,помолих да минем на Нумана!
Отново е на системи!
Не ми се пише повече!

# 572
Наде  Hug
Ади, очакваме добри новини! Hug

Аз от тия  мъже познах само Клуни, ама не се бутам за него. Не мен ми харесват по-грозновати, честно.
А от мамин глезльо нищо не мога да прочета в нета, новини от кога не съм чела.

Анилеви, дано е нещо безобидно.
Шапки слагам навън, на челото когато е студено и духа.

# 573
  • Полски Тръмбеш
Наде  Hug ще се оправи малката душичка  Hug може и по-добре да е като ви оставят и днес- да е под наблюдение да не се обезводни от акито  Hug Hug Hug  Praynig Praynig Praynig МОЛИМ СЕ ЧАС ПО-СКОРО ДА ОЗДРАВЯВАТЕ  Praynig Praynig Praynig недей да спираш да ни пишеш  Hug хем ти поолеква(доколкото е възможно), че има хора до теб и ви мислят и за това,че ние тръпнем от притеснение и чакаме 2 думи да ни драснеш  Hug

# 574
  • Полски Тръмбеш
мн ми хареса  Heart Eyes и е мн силно изразено  Heart Eyes

Дете ще имам... Грешка или не,
ще го родя - напук на възрастта си.
И ако ще от Дявола да е...
Какво от туй?... Ще наследи баща си...
Защото - как ще разберем добро,
когато злото вземе, та изчезне?...
Светът ще се побърка от любов,
направо казано - ще се разглези...
Балансът във човешките ни гени
ще бъде нарушен без тъмнината....
Живее зрЪнце крехко в мене,
довяно от случаен нощен вятър...

Дете ще имам... И от Бог да е -
ще го родя... Напук на Сатаната.
Да види той, че Божите ръце
умеят мъж да ваят от жената...
И, че Божествената Светлина
не е сладникаво писание...
Ще върна Младенеца на Света.
Дано не го накажат със страдание....

Ще имам син... За зло или добро...
Ще го родя! Не може да е грешка...
Навивам прежда в шарено кълбо,
плета за Него първа дрешка.

Румяна Йорданова Симова

# 575
Здравейте момичета и много благодаря за стиснатите палчета и положителната енергия.  Hug Hug Hug Снощи бяхме до 20:00 в Пловдив и в крайна сметка успяха да го снимат,без да се наложи да го упояват. За щастие ни няма нищо,остана ни само уплахата и търчането.За лекарите в нашия град направо не ми се коментира. Ако не вдигнеш скандал,никой няма да ти обърне внимание. Добре,че мъжа ми не си мълчи иначе-незнам. Днес вече изглежда по-спокоен,обаче има лека температура. Sad Баткото и той вчера вдигна и още я държи. Следобед пак сме до педката да видим. Най-вероятно няма нищо общо с вчерашното падане,ама страх лозе пази. В мойта глава обаче още кънти вчерашния рев.
Наде,кураж мила.Ще видиш,че много скоро Борянка ще се оправи.

# 576
ади, дано мине бързо!

# 577
Ади, добре, че му няма нищо на малкия бебок, представям си какво ти е било докато не мине скенера.. Температурата бързо да се маха и малчо и баткото да са здравички Praynig HugНаде, никой не е по-силен от една любяща майчица, кураж миличка HugТвоето малко слънчице а и батко му имат нужда от  усмихната и силна мама, всичко ще бъде наред, ще видиш Peaceмилото борбено Борянче бързо да се оправя, много  положителна енергия и  молби към Бог от нас Hug Честито на месечинковците и празнуващите днес  bouquet. Да се оплача...по принцип съм с ниско кръвно 90/70 даже и по-малко, но от около седмица ми е постоянно високо, за първи път на погребението на брат ми вдигнах, но го отдадох на стреса. А сега е почти постоянно високо, онази вечер беше ту ниско, ту високо, това ме скапва, чувствам се като парцал и имам страхотно главоболие почти винаги.. На лекар не съм ходила..нали кърмя, няма как да пия каквито и да е лекрства. Извинете ме..оплаках се Tired

# 578
Ние спиме в кошницата за кола, ама вече ни е леко малка...навънка вали... Closeискахме да поизлезнем, че поне е тихо, ама явно няма да е днеска... Crossing Arms Много ме е яд заради това пусто време...аз ако чакам да стане тихичко и топличко, може до юли да не излезнем егаси... ConfusedЗа малко на терасата излезнахме преди да завали с кенгурото - как жално гледа долу милото зайче, иска и то навънка, полудяваме вътре и двамата вече, то не останаха забавления вече...

Мим, много хубаво стихче  Peace

Наде - стискай още мъничко мила  Hug Знам, че е гадно, разбирам те напълно, ще мине разстройството, то кара около седмица/при нас беше така/, не ви ли дават прахчета/хидрасек/, те са за разстройство, на нас такива ни даваха  в Инфекциозна...лечебната Хумана е много гадна да знаеш... Sick ПО-добре вземете АЛ 110, тя също е лечебна, без лактоза, дават я и нея за диария, ама поне е по-хубава от Хуманата... Peace

# 579
Ехоооу....добър ден от нас с Мър(мор)ко.
Наде,  Hug
Ади, малкия дявол е бил.... Hug  bouquet

Ние бяхме малко навън, ама такъв вятър задуха, че имах чувството че ще катурне количката. #Crazy
Я да питам мамите с 3 деца - кога голямото се кротва след появата на малкото, че вече ми иде да хвана гората. Направо е непоносим баткото - то е едно тръшкане, един рев, един лигоч....направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Лори, ти сега в София ли си или в Загора?
Ако има мама от Сандански, да свирка - на 25 заминаваме с баткото двамата за няколко дни. И септември пак, че с тея ларингити и бронхити дето ми ги прави е само за там.
Шапки - носим без проблеми.

Имаше и още нещо, ама изфирясах....

# 580
Надето, не се отчайвай! Скоро инфекцията ще премине и ще бъде всичко наред!!!

Ади Hug

Честито на месечинковците днес! Пожелавам им само радост и усмивки да носят на мамчетата си!

Евридика, честит ви празник!  Hug  Предполагам, че нашето зачатие е било вчера, така че и аз ще почерпя, макар и на патерици

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 15:05 от happy-mamma

# 581
Имам няколко бързи въпроси:
-По колко време въвеждате ново пюре
-Как ги редувате или само зеленчук или само плод понеже аз мисля да ги редувам?
-И колко яденета ще заместите?

Извинявам се ама newsm78

# 582
Моника, аз с баткото въвеждах ново пюре за 3 дни - 1 ден 1/2 пюре, на 2 ден останалото, а на 3 цяло. Естествено ако няма някаква реакция, но ние не сме имали. Според мен можеш да ги редуваш плод/зеленчук когато си ги въвела всички - напр. 1 мес. даваш зеленчукови за да въведеп всички вкусове, после почваш плодовите или обратно първо плод после зеленчук. Ако си почнала със зеленчуците, заместваш обедното хранене, а с плод следобедното или даваш на 2 пъти след хранене като десерт. Мисля да заместя със зеленчуково (по натам иредуване с месно) обедното, с каша следобедното, а плодовите да ги давам за десерт. Сокове не мисля преди 7 мес. да давам.

# 583
  • софия

Амидалке тоя Клуни много дърт вече бе...

нека е дърт Simple Smile и ако обичате, момичета, не му се точете Simple Smile той е мой !

# 584
Здравейте.
Наде, кураж мила, всичко ще се оправи. Просто хубавите неща стават бавно....
Ние днес най-накрая се наканихме да отидем да ни премерят, че на 3 м. ни биха само ваксините, тъй като не си бяхме в кабинета на педито при неговия кантар. Днес - на 3,5 м вече сме 7 кг и 65 см newsm10
Къде е това слънце бре момичета - при нас е един студ, всеки момент ще завали. Ще ни се разминат днес разходките.
За рока и аз съм с двете ръце - ЗА!!!

Общи условия

Активация на акаунт