Препоръчайте занималня!

• 894
  • 9
  •   1
Отговори
Привет!
Майки, моля, дайте съвет за частните занимални през лятото.
Става дума за племенницата ми, която е І за ІІ клас, но за това лято нямаме баба, на която да разчитаме. Вероятно вече сме позакъснели, но и на нас ни дойде като гръм от ясно небе.
Та моля ви, дайте линк към вече съществуваща тема или пък ми препоръчейте нещо пробвано. Сестра ми най-много разчита на препоръки за изпитани места.
Засега са й препоръчали една в Младост 3 (зад Хита), върши й работа, защото тя е в М2.
Благодаря ви предварително  Hug

# 1
Здравей. Вече има отворена тема, така че направо погледни тук и мисля, че ще откриеш всичко необходимо като информация:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=573439.0

Поздрави!

# 2
Благодаря Simple Smile
Аз питах там, защото са ни препоръчали засега само занималня в някакъв образователен център в Младост (най-близко е). Медиа се казвал, с -а или с -я накрая, не знам.
Но засега нямам отзиви за това място, а къде ли не питах.
В голямата тема са пуснали линкове за места на центъра. Но пък центъра, обратно на всякаква логика, не е удобен за систъра и мъжа й  Laughing
Още веднъж благодаря за насоката все пак!  Hug

# 3
  • София
http://www.oksinia-bg.com/newsdetails.aspx?id=5
 Ние посещавахме занималня в центъра- Ян Бибиян, но за Младост съм чувала добри отзиви за Оксиния  Peace

# 4
Благодаря ти, liebesbaer   Hug

Ще проверим за тази в Младост.

# 5
Ако е същият център, за който съм чувала, е с А Simple Smile http://www.md-2001.com/

Разгледай, това трябва да е. Аз нямам лични впечатления, въпреки че това зелено училище много забавно звучи и се чудя дали да не отиваме направо двете с щерката. Имам една позната, която си беше записала мъника там по-миналото лято и ще я разпитам за подробности, но като цяло доколкото си спомням мисля, че нямаше оплаквания.

# 6
Имам една позната, която си беше записала мъника там по-миналото лято и ще я разпитам за подробности, но като цяло доколкото си спомням мисля, че нямаше оплаквания.

Моля те, питай я и в кой точно клон, защото, да, това е, и ние същия сайт гледахме, но от него разбрахме, че имат и в други квартали. А вече се постотвам, но Младост ни интересува.
Относно зеленото училище, ако мен ме прати някой на такова нещо, хващам багажа и наравно с дечурлигата  Laughing звучи като голям купон  Laughing

# 7
Ще я питам задължително и ще ти пиша пак другата седмица, че сега е в отпуска и не искам да я безпокоя по телефона. Поздрави.

# 8
Аз писах и в голямата тема - питах въпросната позната и отзивите са доста добри като те са били в филиал на Витоша 100. Веднъж седмично са водили децата на пикници в планината, в зоологическата и в ботаническата градина, по кина и музеи са ходили, водили са ги в плувен басейн някакъв и са имали и разни други спортни занимания, рисували са, пели са песнички. Аве накратко, занимавали са ги постоянно с някакви неща.

# 9
Уф, и аз писах, но да си отговоря, тъй като съм благодарна за съдействието, Поли Simple Smile
Нашето дете прекрасно е записано в Младос-ката Медиа, започва от другата седмица, дали са им да си избират дали ще е с език или без, програмата звучи точно като за хипер активни зайци като нашата Simple Smile
Аз самата съм ужасно ентусиазирана и съм решила някоя вечер, ако приключа работа по-навреме, да отида да я взема, за да видя как е Simple Smile Но систъра е с много приятно впечатление - хубаво място, хубави хора  Laughing
Като почне ще разправям пак, щото друго си е малката да каже, на нас ни изглежда като безкрайно детско лятно парти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт