МАЙските деца щастливи станаха на три години!

• 67 906
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Ихааа, почнаха рожденниците!
Честит Рожден Ден на порасналата госпожица! Да е жива и здрава, винаги усмихната и щастлива, много да радва всички около нея!

# 541
Здравейте момичета! Как сте? От доста време не съм писала тук. Кога ще се видим?

# 542
  • София
Честит празник на всички рожденици   bouquet

Вики, здрасти Simple Smile То и аз не съм от пишещите Simple Smile
Трябва да измислим нещо за рождените дни, голям купон Simple Smile

С Весето се разходихме до Пловдив в понеделник. Още не сме решили къде искаме да ходим следващия път Simple Smile

Весе, след малко качвам снимките  Embarassed Канона не хареса кабела си.

# 543
  • Юпитер- Сатурн
Gery_s честита ти пораснала госпожица !   bouquet
Нека ти носи още повече щастие и усмивки!

Танче чакам снимките.

Вики, здравей! Ако искаш на 29ти да спретнем състезание м/у колоездачите. Не знам вие как сте, но Преско не можем да го свалим от колелото за баланс (аз му казвам кракомобила Laughing)

Ariadna0313, добре дошла!

# 544
  • Перник
Момичета, влизам да ви призова да се присъедините към този протест!

# 545
Здрасти Вики! Къде се загуби? И аз искам да се видим, но следващите 3 седмици сигурно няма да мога, започваме великия ремонт на банята.
Мони, следя го това във фейса. Да вземат да помислят за болните деца, да се осигурят пари да ги лекуват, а не родителите да се молят да стане чудо и да броят стотинките.

# 546
Тук съм си. Просто от както сме се разделили с мъж ми не мога да се съвзема и нямам желание за нищо.

Алекс сега се учи на колело с педали. Почти е готов. Махнах му помощните колела и тичам след него  Grinning

# 547
  • Перник
Вики, Hug
И ние сме на този етап - учим се без помощни колела, но все още не може сам. Simple Smile
Мими, успех с ремонта!

# 548
13 май - Мануел става на 4 Simple Smile)) txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves newsm51  Gift  Gift  Gift  Gift  Gift  Gift newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59  bigdance2 newsm18 newsm18 Tada  Party Time bdbaloni hbday happy bd baloni baloni

# 549
Вики, да ти е жив и здрав малкия чаровник! Желая му едно щуро и весело детство, винаги усмивка да грее на лицето му и много да те радва!
Честит рожден ден и на Мадлен на Грета! Много усмивки и щури игри!

# 550
Вики, да ти е жив и здрав малкия чаровник! Желая му едно щуро и весело детство, винаги усмивка да грее на лицето му и много да те радва!
Честит рожден ден и на Мадлен на Грета! Много усмивки и щури игри!

Мерси! Да сте живи и здрави и вие!  Hug

# 551
Честит рожден ден на Преско! Мнооооооого здраве, късмет и щури игри!
Веси, да ти е жив и здрав и винаги да ти бъде опора в живота!

# 552
  • Юпитер- Сатурн
Благодаря за пожеланията! Simple Smile  Heart Eyes
Еха дойде и моят ред да почерпя за Преско

# 553
  • София
Весе, да ти е жив и здрав малкия юнак   bouquet
Много целувки от нас  Heart Eyes

# 554
  • в очите на дъщеря ми
Мили мами, моята майска дъщеричка вече е на 4 год.  party023 nbirthday

Почерпете се за нейно здраве! beer cook