МАЙските деца щастливи станаха на три години!

• 67 908
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
  • ул. "Мечтание"
И аз не знам. Преско не се интересува от играчки. Играе си с малки колички, като тези на Мисто. Взех му една две по-големи. Дори не знам къде са, така ги е скрил. Има подарени две коли с дистанционно, така си стоят. Добре че идват деца на гости, та те си играят с тях. Предпочита да твори с ръцете си. Това е нещото, на което най - много се радва. Та и аз съм в дълбока чуденка.

Мими изглеждаш много щастлива. Дано усмивката да ти е все такава  Hugл

А какво ще кажеш за идеята да му подариш... приключение? Simple Smile

Имам приятелка, която е забранила на родата да подаряват на детето й материални неща, а само различни преживявания - по-особен излет в парка, яздене на кон, ходене на някое специално място, такива работи.  Mr. Green Детето е повече от оочаровано! Започнах и на Божидар да го прилагами на него много му харесва!  Mr. Green На мен тотално ми беше писнало вечно да се обясняваме за тия играчки да не ги чупи и прочие...

# 526
Весе, знаеш ли какво ми хрумна, рожден ден в парка където ходихме с теб. Поляни колкото искаш, децата ще се налудеят и финансово ще е по-добре  Grinning  Дано само времето да го позволява. За подаръците още не съм измислила нищо.

# 527
  • Юпитер- Сатурн
Весе, знаеш ли какво ми хрумна, рожден ден в парка където ходихме с теб. Поляни колкото искаш, децата ще се налудеят и финансово ще е по-добре  Grinning  Дано само времето да го позволява. За подаръците още не съм измислила нищо.
Става  Hug. Защо пък не. Там има къде да се направи и барбекю, ако на някой му се занимава  Grinning Grinning. Ще стане готино. Не се бях сетила. Остава да се договорим с времето  Laughing.

П.П. В Петък бяхме с Преско на симфоничен концерт. Това беше първото подобно мероприятие за него. Издържа един час Grinning . Тръгнахме си след първата част, защото човекът настояваше. В момента, в който се озовахме в коридора нашия "Мамо, много ми хареса. Утре дойдем пак?"  Laughing. Събра очите на хората около нас. Беше тих, но не го свърташе на едно място. Накрая започна да танцува и да си върти главата. Grinning

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 13:09 от Азарея

# 528
Аз тази седмица откачих с моя калпазанин. Скъса ми нервите, мрънка за щяло и за не щяло. Във вторник не беше дал да му облекат блузата и беше по потник, на мен също не ми даде и направихме половинчасов цирк в градината. Накрая със сила му облякох якето и си тръгна по потник и яке.

# 529
Така си минава времето... Днес моите палавници стават на 4! Времето е студено, а децата имат нови колела и искат да ги и3пробват  Wink

# 530
  • Перник
Лале, да са ти живи и здрави порасналите дечица! Hug Ехххххххх, времето лети!
Момичета, заглавието на темичката май не е актуално...

# 531
  • Юпитер- Сатурн
Лале, макар и с малко закъснение да са ти живи и здрави дечицата  Hug

# 532
Лаленце, да са ти живи и здрави палавниците и много да ги слушаш  Grinning

# 533
Лаленце, честито и от мен /със закъснение/!

Да ви кажа честно, нямам идея какво ще подаря на Ива за рождения ден. Ще и спретна един голям купон с гости по нейно желание! Три часа бяс и много игри! Аз ще се черпя с мамите на хлапетата и така всички ще са доволни, но това само при положение, че моите болници оздравеят до тогава. Защото сега сме една картинка, да не ви казвам.

Моята принцеса има и колело, и тротинетка, и още куп други щуротии и към нищо не проявява интерес! Всяко нещо е за 10-15 минути и после иска друго развлечение! Най-хубаво играе с деца вън на улицата или в парка! Тогава ми трябват колело, тебешири, кофичка и лопатка. Но това време и тези болести .... ужас.

Хубава седмица от мен!

# 534
  • ул. "Мечтание"
Христос воскресе!
Нека в живота ви има много радост и светлина!  Hug  bouquet

Лаленце, честито на дечицата ти! Да са ти живи и здрави!

Аз измислих подарък. Мисля да му вземем кормило за компютъра да играе на ралитата си по-лесно. Simple Smile Градинското парти остава разбира се. Поръчала съм слънчево време!   chef

# 535
Честит Великден!
Нека здравето и доброто настроение не Ви напускат цяла година!
Велики дела да свършите, велики мисли да имате, велик да сте и Вие!
Христос Воскресе!

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 10:13 от Gery_s

# 536
  • Юпитер- Сатурн
Во истина воскресе!

# 537
Здравейте, момичета! И аз да се запиша в тази тема, нищо, че моето съкровище на 27 май става на 4 Simple Smile Дайте съвет за детски парти клуб с градина в София. Много ми се иска да бъде навън. Ако някой може да помогне, ще съм благодарна!

# 538
Момичета, една виртуална почерпка от нас! Днес Ивето става на 4 годинки!

# 539
  • Перник
Да е жива и здрава Ивето и всичко около нея! Нека детството и е изпълнено само с радост и слънчеви усмивки! Hug  bouquet Hug
Ariadna0313, добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт