МАЙските деца щастливи станаха на три години!

• 67 075
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • Юпитер- Сатурн
Честит празник мили дечица!

# 571
Честит празник и от нас! Много щури и весели игри!

# 572
  • ул. "Мечтание"
Оооо, дами! Привет!
Моя милост вече най-сетне е с интернет у дома. Няма такава радост!  Crazy

# 573
Привет, момичета!
Да ви питам, къде ще летувате?

# 574
  • ул. "Мечтание"
Ние мислехме малко из планините да се развихрим, но май ще ни се размине....  Confused

# 575
В събота заминаваме на море, това ще бъде първата ни почивка на която ще сме си само тримата. Средата на юли пък наще ще го водят на Добринище, тогава ще си почиваме от него  Simple Smile
Да се похваля, Криси е станал голям бърборко, много започна да хитрува и все гледа да си получи неговото. Обаче и голям каприз е станал  ooooh! особено по отношение на дрехите, сутрин е голяма борба докато се облече така, че да се хареса.

# 576
Ние бяхме на море за 4 дни,беше супер почивка.

# 577
Здравейте!
Ние се подготвяме за море от 6.8 на Приморско за 7 дни!  Нямам никаква идея за дръги места защото запазих хотела преди 2 месеца! Дано да е добро попадение! Все пак за втору път ще сме там! Преди 5 години беше добре, сега ще видим !

# 578
  • ул. "Мечтание"
Мейз, приятно!  Hug

Който минава през/покрай Варна да се обажда! Много ще се радвам да се видим!  Peace

# 579
Привет!
В събота се върнахме от морето. Прекарахме добре! Бяхме на Приморско в хотел "Магнолиите".
Ходили сме там преди 5 години, и сега останахме малко разочаровани. Базата доста е остаряла, в стаите миришеше на мухъл, чуждестранните туристи не уважаваха правото ни на почивка от 14 до 16 часа и от 23 до 8. Добре, че храната беше хубава, защото иначе  #Cussing out , както и чудесния плаж.
Улучихме невероятно време, умерено топло през деня, доста прохладна нощ и вятър от морето към брега  Grinning !
Пожелавам хубава почивка на всички!

# 580
А ние целяхме да се махнем от Приморско и запазихме за Китен, обаче познайте къде бяхме на плаж - Приморско. Китен много ми харесва, но не съобразих че за да идем до плажа трябва да минем през един дълъг ред стълби, а с моето коляно дето вече докато ходя се чудя дали ще остана права беше пагубно. Иначе си изкарахме супер, но беше за много кратко и мина вече месец откакто ходихме. Искаааааам пак  Sad

# 581
  • Юпитер- Сатурн
Ние бяхме четири дена в балкана. Божественооооо.... После три на море, от които видяхме само един ден морето Sad . Имаше мъртво вълнение и големи вълни. На втория ден малкия направи остра алергична реакция а, аз си загубих гласа и започнах да кашлям та по бързата процедура се прибрахме в София. Но успях да си почина. Май и аз искам пак.  Grinning

# 582
Весе, хващай багажа и тръгваме  Grinning

# 583
  • ул. "Мечтание"
Ние все пак ще пътуваме изглежда!  Crazy Другата седмица по някое време. Колата първо трябва да мине през сервиз в понеделник да оправят един теч по двигателя, след това потегляме. Със сигурност знам, че ще минем през София. Но за другите ни спирки още не сме решили къде, кога.

# 584
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Минавам да ви се похваля, че на 20.07. се роди нашият син Константин. Сега се мъчим с кърмене, колики и подобни позабравени неща. Още няма изграден режим и не спи много, та ми е трудно и с двамата у нас, но се надявам нещата скоро да влязат в релси.

Общи условия

Активация на акаунт