МАЙските деца щастливи станаха на три години!

• 67 049
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
  • ул. "Мечтание"
Мамче, прегръдки от мен!
Надявам се да попадните на точните хора, които ще ви помогнат в борбата! Hug

Пумпелина не ги харесвам. Едни студени грубияни са...  Sick

# 76
  • Юпитер- Сатурн
По край Преско разбрах, че трябва да попаднеш на твоя човек. Или срещаш психолог, който разбираш и усещаш, че ще ти помогне или попадаш на такъв, който те вбесява, но не ти помага.
Дано попаднете на Вашия човек.
Пумпелина не ги харесвам. Едни студени грубияни са...  Sick
Не знам, но като им гледах цените лошо ми стана. За да има ефект трабва да се отиде поне 2-3 пъти в една седмица. Е логопеда е по 35 лв/час .....

# 77
Мамче,прегръдка и от мен.Стискам палци и не губи вяра, всичко с детенце ще е наред.

# 78
Мамче, не знам какво да ти кажа.... само ти си знаеш какво ти е. Най-хубавото е, че ти осъзна проблема още в началото и се стараеш да го превъзмогнете. Дано имаш подкрепата на близките ти хора! Ние можем само да ти съчувстваме и да те прегръщаме виртуално  Hug Цункай Криси от нас, залавяйте се за работа и гледайте напред!

# 79
Абе тия хора от тия центрове за какво са дали телефони като или не ги вдигат или се чудят как да те отрежат. Разбирам ги, че е лято и не им се работи ама на мен ми се работи с детето и нямам време за губене. Да не говорим, че тази диагноза сега не била окончателна, а предполагаема. Направо психясах, вече не знам кое е нормално и кое не. А междувременно започваме все повече думички да казваме и да свързваме нещата.
А за близките какво да ви кажа-нито го приемат, нито го отричат.Определено са зле, а майка ми така пък се нахъса, че само гледа да го вземе и все нещо правят и само ми звъни по телефона и ми казва какво са направили или казал.Сега е болна, че една седмица нямала да го види.Определено тя най-много ме подкрепя и може би ако не беше тя, да съм се сринала тотално.
Отново ви благодаря за подкрепата и прегръдките, определено ми помагат   bouquet

# 80

Пумпелина е добре  Peace

# 81
Вече го записах в един център. Много добре ми се видяха и ми хареса подхода им и най-важното е, че съобразяват графика с градината. Казаха, че за тях е важно детето да не губи посещенията в градината което много ми хареса. Но лошото е, че трябва да му направим операция на херния. Имаме си я доста отдавна и хирурга каза, че е доста изразена и е хубаво да се оперира. Та другата седмица ще минен пак по ада на операциите. Вече не знам как ще издържа. По голям карък от мене няма

# 82
 mam4e82 ,не се притиснявай и това ще мине.Добре е ,че вече си го записала в център и ще започнат работа с Криси.Стискаме палци всичко да мине бързо и успешно,след като ви изпишат непременно да ни пишеш.

# 83
  • ул. "Мечтание"
Мамче, стискам палци операцията да мине леко и безпроблемно. Радвам се, че сте америли център, дано да има успех работата ви и наистина да сте намерили вашето място!  Hug Hug

# 84
Мамче,
Стискам палци да постигнете голям напредък с Криси. Дано всичко е наред занапред.
Прегръдки от нас с Калата.

# 85
Здравейте, аз отдавна не съм писала,  но откакто започбах работа вече нямам време даже и за 10 минутна почивка.
Честито на всички порастнали дечица. Нека са здрави и много ви радват!
Мамче, дано скоро нещата при вас се оправят!
На всички желая хубав ден!

# 86
  • ул. "Мечтание"
Две снимчици от нас! Simple Smile

# 87
  • Юпитер- Сатурн

Яна, да не би това да е вожда на команчите! Предполагам председателства племенния съюз?

PC Много е готин

# 88
  • ул. "Мечтание"
Мдам, това му е работния трон! Mr. Green

# 89
Мамче, мина ли операцията на хернията или още правите изследвания? Hug

Общи условия

Активация на акаунт