МАЙските деца щастливи станаха на три години!

• 67 061
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, не съм писала защото бяхме при майка ми след операцията, а сестра ми не си е плащала интернета.
Мина операцията и беше доста леко. Голямото бои беше от това, че му дръпнали и пацата.Един ден ходеше леко приведен и само викаше бои като му се допишка.Сега вече търчи с пълна сила и казва доста повече думички.Има напредък за три ходения в центъра.Дано да продължава така и занапред, вкъщи е мисия невъзможна в повечето случаи да седнем и да играеучиме.Пее вече "тик, так тавайте детита" и най-интересното в момента е, че кокошката снася яйца, това му е почти постоянно на устата.
Блазе му на Божката, искам и аз така на пясъка  Simple Smile

# 91
  • ул. "Мечтание"
Много се радвам, че всичко е минало сравнително леко. Също и че имате напредък!  Hug

# 92
  • София
мамче, радвам се за вас  Hug

# 93
И аз се радвам,че всичко е минало успешно.Стефчо като говори само аз му разбирам и се налага да "превеждам" като говори с други хора. Confused

# 94
  • Юпитер- Сатурн
Вчера Преско седи и започва да говори "Няма Преско вози трамвая", питам го защо няма да се вози на трамвая, а той "Защото трамвайчето го били дупето"
А, сега седи в банята и сам си пуска вода. Пълни средно голям леген. Вдига го и се полива. После си го пълни отново. Simple Smile Цвърченето не може да се опише.

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 14:20 от Азарея

# 95
  • София
Веси, много познато това с банята Simple Smile
Аз ще се похваля за градината след като запиша Алекс Simple Smile

# 96
Хехе, и при нас банята и водата са на първо място в ранглистата със забавления.Цял ден да го оставя няма да излезе.

# 97
  • ул. "Мечтание"
Хихи! И Божидар е първа пушка в банята... стига да не му миеш главата! (но той сам си я мие без да се усети  Joy)

# 98
  • Юпитер- Сатурн
Като му кажем, хайде да се къпеш. Се чува "Няма, главата няма къпе Песко главата". После като го погледна, сама си я полива на чучура. Може би го е страх от душа, защото като види шампоана знае, че следва миене на главата ма лее... такъв боен вик се надава, че и глухия го чува.  Laughing

# 99
Иначе се видяхме И за третия рожден ден на децата  Mr. Green

# 100
  • София
Несериозни сме това е. Кой организира 1вата среща?

# 101
  • Юпитер- Сатурн
Вярно си е сериозни несериозници сме? Ако искате тези дни да се организираме събота или неделя? Дават го хубаво време?

# 102
Привет на всички!
Мога ли да се присъединя към Вас? Синът ми е роден през май и много бих искала да споделям с Вас и радости и тревоги!
Хубав ден от мен!  bouquet

# 103
  • София
Я някой да живне темата ни Simple Smile

meme, добре дошла Simple Smile

# 104
Добре дошла meme!

Ние ходихме на р. Искър и Алекс се сдоби с кърлеж  Sad
Понеже се беше забил зад ухото му, точно където се допира до главата и косата му го скрива, не го видяхме докато не го подстригах. Заведох го да го извадят, биха му Тетанус и носихме гадината да я изследват. Вчера взех резултатите - кърлежът е заразен с Лаймска болест и понеже е стоял няколко дни е твърде вероятно да е заразен  Cry Трябва да мине един месец, за да му вземат кръв за изследване.

Общи условия

Активация на акаунт