МАЙските деца щастливи станаха на три години!

• 67 063
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Вики, дано всичко е наред  Praynig
Аз нямам навик да ги проверявам, но ще започна.

# 106
Я някой да живне темата ни Simple Smile

meme, добре дошла Simple Smile
Благодаря! Simple Smile

# 107
Привет и от нас!
Вики, стискам палци всичко да е наред  Praynig
meme, добре дошла!
Всеки ми казваше да не бързам да проговори Криси, че после съм щяла да викам да млъкне, но да ви кажа при всяка една думичка и дори просто изречение казани на място се разплаквам от щастие.Няма нищо по-хубаво от това да се разбираш с детето си и непрестанното тръшкане защото не го разбираме да намалява и да няма такива избухвания.Най-големия проблем си остава това, че вкъщи не дава и не иска да се занимаваме така както в центъра.И много често ми минават мисли, че аз съм една тъпанарка дето не си учи детето.Въпреки, че това беше първия признак който ме наведе на мисълта, че има някакъв проблем.

# 108
  • ул. "Мечтание"
И много често ми минават мисли, че аз съм една тъпанарка дето не си учи детето.

Глупости!  Hug  bouquet Най-малкото нямаш нужното обучение да се справяш така, както в центъра. Оделно, доколкото знам много майки споделят същото като теб, че децата им не искат да работят с тях така, както в центрвете, където ги водят. Това е нормално и не значи, че не се справяш. Не се обвинявай и не искай твърде много от себе си!  Hug  bouquet

Цитат
Всеки ми казваше да не бързам да проговори Криси, че после съм щяла да викам да млъкне...
Луди хора!  Mr. Green На мен ми е толкова кеф да слушам дечковците (мои и чужди) да дърдорят.  Crazy верно, понякога е лудница, но какво пък. После ще искаме тия моменти да се вънат, ама нямаааа!
После ще ви пусна едни клипчета с музикалния репертоар на Божидар!  Joy Joy Joy

meme, добре дошла!

Вики, дано ви се размине!  Praynig Praynig Praynig

# 109
  • София
Да ви кажа и аз се радвам на всяка нова дума на Алекс. Малко по малко започваме да водим смислени разговори Simple Smile
Мамче  Hug Не си тъпанарка, недей така.

# 110
Мамче, ти си боец! Не се подценявай!

Ох, аз откачам вече с тоя кърлеж! Днес Алекс вдигна 39, 5 и едвам я свалихме. Сега пак вдигна висока... До сега не е пил нищо по-сериозно от Панадол и Нурофен 2 - 3 пъти в живота си и тези притеснения ми идват в повечко! И това, че не знам какво се случва и дали е някакъв вирус или Лаймска болест  Sad Утре ще го водя при личната да видим какво ще предпише...

# 111
  • София
Вики, стискам палци всичко да е наред  Praynig
По-рано не могат ли да се направят някакви изследвания?

Моя пи АБ, за първи път преди месец, заради зъб.

# 112
  • ул. "Мечтание"
Идея си нямам как протича лаймската болест. Каквото и да е, дано да е по-макото зло!  Praynig

Обещания клип на Божидар:

# 113
Не могат по-рано да се правят изследвания. Как така от зъб? Млечните зъби могат ли да създават такива проблеми?

# 114
  • София
Той го счупи. Слагаха му полемер, който падаше, няколко пъти. Накрая ходим до наши приятели в П-в. Тогава беше без полимер. Правиха му снимка и се оказа, че има възпаление. Отвориха и почистиха зъба. Сега е отворен. Пи АБ и витамини. Преди няколко дена пак се беше запушил Sad Тогава го почисти комшийката. Трябва да чакаме да го смени.

# 115
Той как приема зъболекарската намеса?  Simple Smile Алекс май има кариес и ще трябва да го водя.

# 116
  • София
Като мъж Simple Smile Доста пъти сяда на стола за последните 3-4 месеца, не е плакал изобщо.

# 117
Като мъж Simple Smile Доста пъти сяда на стола за последните 3-4 месеца, не е плакал изобщо.
Браво на героя!
И ние ще я водим на зъболекар след 2 месеца за профилактика и ще видим как ще реагира. Мисля да запо4нем от рано и да няма страх като майка си .

# 118
  • Юпитер- Сатурн
Meme здравей!
Мими напълно те разбирам, но ти си герой и ще се справите. Hug
Вики доста не приятно. Дано е само вирус и всичко се оправи. Когато гледах спешно отделение на няколко пъти споменаваха лаймска болест, но единственото което помня беше, че я свързаха с елени.

Да се похваля ние сме на море. На Ахтопол и си изкарваме божествено.

Яна, според моето скромно мнение трябва да запишеш Божката в я в Гласът на България или Екфактор мисля, че ще грабне първо място  Simple Smile Simple Smile

# 119
  • ул. "Мечтание"
Яна, според моето скромно мнение трябва да запишеш Божката в я в Гласът на България или Екфактор мисля, че ще грабне първо място  Simple Smile Simple Smile

Като едното нищо!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт