МАРТЕНЧЕТА 2008

• 84 616
  • 679
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
ЧЕСТИТА НОВА 2012 ГОДИНА И ОТ НАС НА ВСИЧКИ!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕКА ВСЯКА ЕДНА МЕЧТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В РЕАЛНОСТ ЗА ВСИЧКИ НИ!НЕКА БОГ ДА БЪДЕ С ВСИЧКИ НИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА!

# 256
ЧЕСТИТА НОВА 2012ГОДИНА
Нека през новата година има повече спокойствие,здрави и щастливи деца и родители.
Нека се спрат тези болести.

Ние този път изкарахме спокойно.Толкова се радвам че има сняг,та да ги изтрепе тези вируси.
Щастлива нова година ,сбъднати мечти и нови стремежи.

# 257
Честита Нова Година! Нека домовете ни да са пълни със здраве, щастие и любов!
На всички бременни мартенки леко раждане и здрави, спокойни бебета!

Днес бяхме на първата консултация - оказа се, че има пъпна херния. Доктора каза, че е често срещано и с лепенки се оправяло за няколко месеца. Надявам се, че сме от  тези случаи. Все още нагаждаме режима, храни се горе-долу през 3 часа, но понякога е през два, друг път през 4... и имаме нощи с малко часове за сън. Коликите го тормозят, вече сме на края на второто шишенце Еспумизан.
Каката много помага, грижовна е към бебчо. И непрекъснато очаква, че то ей сега ще почне да си играе с нея  Simple Smile
На всички болни дечица бързо оздравяване!

# 258
  • София
Ani 77 Иван ми е с пъпна херния, но късно я хванахме все още има леко обаче засега няма да го оперираме. Слагахме лепенки и положението е по-добре пак ще го водя да го прегледат. Лепенката дето на нас ни казаха беше съвсем обикновена от тези дето лепят абокатите и леко кожичката около него се събира. Пазете го да не плаче и да не се напъва много. Аз като бъдеща свекърва се изказах ама минахме по този път дори ни приеха за да го оперират Иван и 3 дни подред той вдига Т само и само да не го оперират дори беше качен в операционната и го свалиха.

За коликите много му помогнаха на Иван Ентерокинд хомеопатични капех направо в устата дори между храненията като се разкисели нещо.

Ние сме добре големия е ваканция и е голяма лудница.

# 259
  • Бургас
Здравейте и от нас!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС НА ЙОРДАНОВДЕН!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Ани, дано да се оправи пъпчето на бебчо и да нямате тревоги!
И мерси за пожеланията за предстоящите раждания  Simple Smile Дай Боже да са леки и да си гушкаме живи и здрави бебенца тази година!
Хайде да се отчетат и другите бременни мами и не само  Laughing !
Лек и спокоен ден на всички ни!

# 260
ее Илиянче, то не ти е останало Hug

на мен толкова бавно ми минава ... а съм и в сесия Rolling Eyes
хайде ще те следим, че вече съвсем е наближило твоето  bouquet

# 261
  • Тук и там
Хайде на почерпката за Ивановден 
Peace

Скромно, но от сърце - криза е все пак  Mr. Green

На всички, които празнуват днес желая много здраве и приятни емоции с близките хора  Hug

# 262
  • Бургас
Добро утро, мами!

Не се разписвате вече, а аз гледам да не се натрупват много мои постове един след друг на една страничка, ама явно няма да стане.
Как са децата?Ходят ли на градина, какво научават?
Мария все още си вкъщи, че в тяхната градина има шарка сега като за начало на годината.А и около 10-12 деца липсват болни, чудо е при нас.Дали навсякъде е така?
Бременните коремчета също дайте отчет как се чувствате!
На мен доста ми понатежава и само охкам като Меца.Да не говорим нощно време като се обръщам от едната страна на другата  Crazy
Хайде, лек ден на всички!

# 263
  • Тук и там
Ами хайде да се престраша, като няма други желаещи  Hug
Илиянче, то не останало като гледам по лентичката ти  Peace
В нашата градина са събрали 2-те групи с деца - тази от 3 до 5, където е Галя и тази от 5 до 7 години с по-големичките, защото са малко деца и не йм е рентабилно да отопляват с парното и двата етажа. Поне сестрата каза, че не знае за случаи на варицела при тях  Peace
Галя ходи с голямо желание на градина - доживях и този момент  Laughing Сутрин с подтичване, взема си моливчета и книжки и хайде в колата. Докато пътуваме й показвам буквичките, голяма част от тях ги познава, почти не изпуска буква докато ги изрежда - това го правим не с цел да знае много, а защото госпожите ги учат и на това отсега  ooooh! Мъчим и цифрите, горкото ми Айнщайнче  Tired Всички цифри след единайсет са ни " найсет"  Crazy Едно време не беше така... Оставяха ни да си изживеем детството с игри и забавления - какви времена настанаха ...   Thinking
Ами това е при нас - споделете и при вас как е  Hug

# 264
  • Тук и там
Привет   bouquet
Илиянче, ти как си ?
Аз също не смея да се разписвам толкова често, иначе ще стане като "Дневниче мое"  Mr. Green
Във фейса гледам хубави неща се случват с мартенчетата и сeмействата  Peace
Остава и някой да се похвали и тук - нови придобивки, уикенди насам-натам Hug
Хайде, не се стеснявайте  Peace

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 13:50 от Iva-1977

# 265
Аз съм с двама болни у нас!
до гуша ми идва ама това и се готвим за 7-я рожден ден! Няма да е кой знае какво ама детето е щастливо сега умува какви подаръци иска.. и списъка става все по дълъг Simple Smile

# 266
  • Бургас
Добро утро!

Ради, кажи му да не прави списък, че той е само за Нова година  Laughing
Иве, радвам се, че и ти се разписваш като мен.Аз гледам да не трупам повече от 3-4 поста на страница, ама не се получава.Иначе, щом има желание да учи буквичките, нека се занимава детето.
Къдричка, хайде, разпиши се и ти?Как е Али, ходи ли на градина?Слуша ли?Чака ли бебето с нетърпение Simple Smile
Хайде да се отчетат и други мами де, срамота..
Лек ден от нас!

# 267
Илианче, ти още ли си тук, хайде не остана...стискам палци.
Ради бързо оздравяване. И ние сме с някакъв гаден грип, Криси цяла седмица е с температура и е ужасно омърлушена миличката, само и се спи, от вчера и малкия е така. Вече съм сигурна, че до пролетта няма да я пускам на градина, ходи точно 2 дни и на третия си я взех с 39 градуса температура, никой в градината не беше забелязал, че и е зле,  Close милата как ли се е чувствала през деня

# 268
  • Тук и там
Привет   bouquet
Илиянче, моля за статус всеки ден, да не те изпуснем от поглед  Mr. Green
Ради, Спирит - да се оправят бързо дечицата  Peace
На нас вторник ни звъняха от градината да се гледаме с Галя, защото имала обилна хрема  Rolling Eyes
Сега какво да ви кажа, в нас аз такова нещо не съм забелязала - може би влажно носле да, но това, което казаха, че е било там...  Thinking Да сме си гледали и да спрем навреме ако нещо й имало. И така, вчера моят я завел на преглед - педи казала, че за нея детето е здраво, но щом не я искат на градината да си я гледа тези дни. В общи линии ни изкараха болни без да сме в действителност, но това да ни е проблема  ooooh! Поне съм доволна, че си ми е живичка, дивичка, пък дано по-дълго време е така  Praynig
Спокоен ден от мен - отчетох се  Crazy

# 269
  • Бургас
Добър ден!

Ми хайде, щом ме приканвате на всекидневен отчет, да взема да се отчета - тук съм, все още 2 в 1!  Laughing
А за хремата на Галя мисля, че за да я върнат вкъщи, то там в градината явно са й текли сополките.Може би нещо от климатици или не знам.
Спирит, мерси за палчетата!Дано бебе реши, че вече му се излиза  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт