МАРТЕНЧЕТА 2008

• 84 614
  • 679
  •   1
Отговори
# 240
Aни честита рожба!Много здраве най-вече ви пожелавам на теб и цялото семейство!

Шоколадово бонбонче аз съм си тук,чета но не пиша  Embarassed При мен нещата са ок ,не се оплаквам.
Вече нямам търпение да се срещна с бебо .Писна ми да съм като бидонче,а има още толкова много време....
Сега чакаме дядо Коледа и ми е малко по-приповдигнато настроението.
В този ред на мисли желая на всички много весели коледни празници,много подаръци и срещи с любими хора.
Хайде отчетох се  Heart Eyes Хубав ден !

# 241
  • Бургас
Добро утро, мами!Как сте?

Сложете някоя друга обща снимка от коледното ви софийско парти на вас и на децата де Simple Smile !
Цвети, радвам се, че се разписа и че се чувствате добре с бебе!И аз се чувствам вече като бъчва.., но живи и здрави да сме и да родим живи и здрави бебчета, пък да си ги гледаме с много щастие и любов, останалото Господ ще го нареди!
И аз съм така покрай Коледа, при нас в Бургас за настроението чакаме да се погрижи и сняг, защото до този момент вали навсякъде другаде, но не и тук.Уж казват, че за Бъдни вечер може да превали сняг, но да видим.
Къдричка, как си ти?
Ани 77, как вървят нещата с новия член на семейството?Слушка ли, хапва ли малкия?
Чакам ви да се похвалите кое дете какво получи за Коледа, и ние ще се отчетем със снимков материал  Laughing
Оле, вие как изкарвате коледните празници'?
Хайде, ще ви проверявам кой кога ще се отчете и отново ще се включвам.

# 242
  • Тук и там
Илиянче, за теб специална грамота "МАРТЕНКА номер 1"   Hug
Не оставяш темичката ни, което е  страхотно Peace
Аз гледах малко снимки от Коледното парти, но е хубаво присъствалите да ни пуснат повечко да се порадваме на порасналите дечица Wink
Ние след предобедното Коледно парти вече бяхме преизпълнени с емоции и докато качихме Галя в колата тя така сладко заспа, че не ми се искаше да я будим като дойдем при мартенчетата, защото е страшно кисела ако не спи достатъчно /и обратното важи с пълна сила - ако спи повече от 3 часа следобед  Joy/. В общи линии танцува много, игра си, въргаля се из залата като белият тоалет беше придобил други отенъци на финала, но се разрева при получаването на подаръка си и така и не направихме хубава снимка за спомен - все някакви никакви  Crossing Arms
Та при децата от тяхната градина утре ще раздават подаръците. Четох писмото до Дядо Коледа с желанията за подаръци - то не бяха лаптопи, големи кутии с гримове и тоалетки, големи кукли с дълги коси за момичетата, за момчетата - багери, трактори, писти.. Не е лесно да си дядо Коледа в днешно време  Mr. Green Ние се класираме с една кукла - другото вече си е в нас, та реших да не товаря дядото с обеми  Mr. Green
Най-накрая украсихме в къщи за празниците - за съжаление елхата я подминава без да й обръща внимание колкото и да й приказвам, детето ми се радва само на лампичките  ooooh! Мамината ми тя - винаги със собствено и различно мнение  Crazy
Еми стига толкова от мен Hug

# 243
Здравейте мартенки и малки мартенчета! Hug
Радвам се, че има кой да побутва темата от време на време.

Ани, да ви е честита рожбата! Много радост, здраве и щастие ви желая!  bouquet

Нашата малка принцеса вече стана на 1 годинка! newsm38 Да ни е жива и здрава!
Рожденния ден не успяхме да отпразнуваме, защото на същия ден с Ели влязохме в болница с диагноза пневмония. Confused Изкарахме си там 5 дни, а таткото гледаше малката. Водил я на лекар, че започнала да кашля и се оказало спастичен бронхит. ooooh! Така се наредихме тази Коледа, че няма накъде повече. Tired Хубавото е, че малката буба проходила докато ни нямаше и сега обикаля с кака си из къщи. Simple Smile
На Ели и се размина срещата с дядо Коледа в детската градина, но и казахме, че той е донесъл подаръка вкъщи и в петък ще си го получи. Wink
И на мен ми се иска сняг, но тук заваля вчера сутринта и до обяд се стопи. Май само ще си помечтая за бяла Коледа. Rolling Eyes
Хайде до скоро, че Гери се събуди.

Желая ви весели празници и една вълшебна Коледа!

# 244
  • Бургас
Енигмата, страшно е, че сте били точно по рождения ден на малката в болница с каката, но е важно, че сега сте добре и заедно вкъщи!
Ще спираш ли каката за известно време от градина след това или не?
Мария тази година не е посещавала често градина, ама като я пратя за 2-3 дни и се разболява за 2 седмици.И така няколко месеца и вече ми писна.Сега си е вкъщи, вземаме бележки от педиатъра и ги даваме в градината.Живот и здраве след Нова година ще видим как ще е положението с грипа и така.
Иве, как няма да пиша бе, като от тази тема започна всичко с нашите най-мили същества  Heart Eyes .Свидна си ми е и това е.Ама явно не всички мами мислят като мен и вас..., щом не се разписват, не знам  Simple Smile .Дано все някога се сетят за темичката ни и мамите, които не са писали отдавна.
А що се отнася до Дядо Коледа и многото пожелания на децата и Мима иска много неща и все обяснявам, че не може всичко, ама тя си чака де. Laughing
Хайде, лека на всички!

# 245
Шоколадче, определено ще я спра засега от градина. Даже вече съм я спряла. Naughty Точно преди малко ми звъняха от градината да питат ще ходи ли утре на тържеството за дядо Коледа. Ами няма да я пусна като знам, че и здрави и болни ще отидат за подаръците. Stop Не ми се иска пак да ми домъкне нещо, заради едното тържество. Sick Пък и тя си знае и не мрънка. Само като си спомни милата за болницата и и се изпарява всякакво желание за детската градина. Иначе си пита кога ще иде да си играе с децата, но едва ли ще е скоро. Tired
Днес и се появиха някакви сополи и направо ми идва да се гръмна. Не знам откъде, след като не е мърдала от нас толкова време. Тъкмо в понеделник и спрях антибиотика, че вече я натрових достатъчно. Confused Сега давам ИмуноборКидс и Умкалор и Саностол. На малката засега само Имунобор....
Ти как си, Илиянче? Как е тумбачето? Расте ли? Hug Аз май съм пропуснала - синьо или розово бебе ще си имате? Heart Eyes

# 246
аз съм екстра, от понеделник съм си вкъщи, този път до края Mr. Green
Алина си ходи плътно на градина, аз подреждам едни гардероби, които тъкмо ни сглобиха и вкъщи всичко е лудница, но не си давам много зор, малко по малко. А ми и тежи .. не корема, а сланинките - качила съм вече 8кг. и се чувствам като топче, много са ми на моя ръст, хем се заричах, че тоя път няма...ама..
Купихме количка за бебето и Алина се качи да я изпробва ... леле много са пораснали тия деца като за миг, толкова неестествено седеше в количката, а неотдавна направо се губеше в нейната Heart Eyes
Ние украсихме елхата отдавна, накупих подаръци ... май друго няма да подготвям. На бъдни вечер ще ходим на Коледен цирк, после ще сме на вечеря със семейството на едната ми сестра...семеен празник е, ама ние сме си семейство. На мен не ми се занимава тая година с готвене само за нас двамата 100 неща ... всичко остава, така че наготово  chef
за нова година сме поканили едни приятели, с които винаги се събираме, с детенце на Али на възрастта, много се обичат, така че тогава ще поприготвям аз
засега ви оставям .. да похапна пак нещичко  Crazy

# 247
ЕЕЕЕ Здравейте,и аз да се разпиша преди Коледа.
Ние пак сме в къщи със гнойна ангина този път,но почти не я усетихме,но пък за сметка на това направи тежък спазъм и искаха да ни вземат в болницата.Все пак си останахме в къщи.
Иначе искам да свърши тази година на болести - майка ми се разболя,дечко с проблеми често.......вече откачам.Иначе ме е обхванало коледно настроение.Започвам с подготовката.Подаръците са накупени и чакат.
Много си харесвам темичката,но не ми остава време да пиша.То от ходене по лекари,после бързам на работата да наваксам с пропуснатото и.........
Само ако мога да си уредя детето в детската градина под нас.Ще ходя до отдел образование в нашата община.Така ме посъветваха от социалните,защото с ТЕЛК,могат да ми съдействат.
Хубав и успешен ден на всички.Тези дни ще пиша повечко,защото съм си в къщи.

# 248
  • София
Весели празници!

# 249
  • Тук и там
Привет на всички   bouquet
Надявам се изкарахте приятно по време на празниците  Peace
При нас не беше чак толкова - като се започна от петък на 23-ти ми звъннаха още в 10 и 30, че Галя не пожелала на закуси, което се случвало за първи път в градината при тях и седяла отпусната на столче.  Cry Не искала да си играе, сестрата й мерила температура - нямала, но пък едни хубавички секрети излизали от нослето... Интересно, че през нощта при нас си спинка идеално и нямах и намек, че има нещо. Е както и да е, зарязах работа и всичко и хайде да си я взема. Къв рев му ударих докато стигна... Като си я видях се успокоих, живичка си ми беше  Wink Само наистина имаше някаква много силна хрема. Сестрата ми каза, че и други 2 дечица били така, като едното предния ден го върнали, а на другото бащата звъннал още сутринта да каже, че няма да ходи по същата причина. Та така... Цял ден кихане голямо, но поне нямаше нищо друго.  Ами на следащия ден сякаш всичко беше минало с магическа пръчка и отидохме на гости за празниците, както си беше планувано. Изкарахме чудесно, друго си е при мама и тати  Mr. Green За съжаление един от родата си кашлял явно срещу детето ми, то ако го знаех това сигурно веднага щях да стегна багажа, но ... Не мога да я държа все в инкубатор  Crossing Arms И така, сега сме с кашлица в нас. През нощта беше гадно, сега продължаваме, но поне ми се иска за Нова година да сме здрави.  Peace От сърце го желая и на вас  Hug
Хайде споделете по-хубави новини около вас - не знам, но имам чувството, че при нас винаги се редува хубавото с лошото,  и при вас ли е така  Thinking

# 250
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ НА ВСИЧКИ!
[/b]

Ани, честито бебче  bouquet.
Бонбонче, ами то не останало като ти погледнах лентичката. Ние за сега сме добре като изключим сополите, които не са спирали да текат и на двамата от както е студено. Аз също не пускам Криси на градина, че ми писна всяка се седмица да чакаме пред кабинета на педи, дребния се разболява задължително 3-4 дни след като тя е докарала нещо от градината. На тържеството беше обаче, Дядо Коледа и донесе мечтания Динозавър, искаше ролери, но така и не открих толкова малък номер. Най-накрая и взехме колело...то пък стана огромна кавга с дребния и колелото бързичко замина на тавана до пролетта...докато вземем и на него. Все повече започват да се карат, но пък понякога така си играят, че забравям, че са вкъщи. Когато се скарам на Любо, Кристина ми се кара, много си го защитава...и така
Пожелавам на всички весело посрещане на новата година и много късмет и здраве през 2012

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 12:45 от spirit

# 251
  • Бургас
Да се включим и ние с пожелания много скоро малките да оздравяват и за Новата година всички живи и здрави да я посрещнем с много късмет и любов!
Иве, явно е било нещо инцидентно с Галето, дано сега кашлицата да отмине скоро.
Спирит, дано и вашите сополки секнат.А това с боледуването не се издържа докато малките не се спрат от градината.Уж период, ама колко години да трае този период.Аз направо изтрових организма на Мимка.Даже една нейна приятелка от градината разбрах, че са а оперирали наскоро след поредната прекарана инфекция, а те са с малко бебче на 5 месеца и сега й плащат зимния период само наказателната такса.Не се издържа.
Но дай Боже занапред да ни заякнат дечицата и да не ловят всеки вирус, който им се изпречи, че ..

# 252
Добра ве4ер!

Пожелавам на всички ви да си изкарате много хубаво утре ....и през следващата година здравето късмета и щастието да не ви напускат!
Ние бяхаме в малък финансов колабс който наложи из4езване от пространството..и поради същия колабс се наложи да разкрия мистерията дядо коледа  нямаше как да купя пак подаръци но моя мъж е голям ве4е и прие вси4ко спокойно а малкия даже не се осети Simple Smile но полу4иха заветните джипове с дистанционни голям е кеф Simple Smile
 за утре съм планувала купон без деца надявам се да стане...
ина4е по коледа и ние бяхме по спешните кабинети  Огнян се сдоби с възпаление на ушите ...и се отклю4и любимата ми кашлица от която косата ми се изправя но я овладяхме наддявам се ...и ми се иска ве4е да са все здрави да няма  пове4е боледувания за да се успокоя и аз Simple SmileСтрах го е от снега ине желае да излиза на вън гадно му билои не знам какво ще го правим :0

Айде лека ве4ер 4е да не се уливам  до скоро Simple Smile  bouquet

# 253
  • Тук и там
Скъпи мами и мартенчета,

В навечерието на последният ден от 2011,
изпълнен с много топлина и приятни емоции ви пожелавам:
любов, за да изпълва сърцата ви,
верни приятели, за да има на кой да се доверявате,
здраве на вас и любимите ви хора, за да бъдете истински щастливи!

Нека да съумеем да запазим
човешкото в нас
през идващата Нова година,
за да бъдем по-добри,
да се обичаме повече
и да имаме силата
да сътворяваме
по едно малко чудо всеки ден –
една усмивка, едно добро дело,
един топъл жест.

Онова, за което мечтаем, рядко е между подаръци под елхата…
Понякога то се оказва само на ръка разстояние от нас,
но за да стигнем до него, трябва да направим поне една крачка…
Да я направим !

Нека през Новата 2012 чудесата са винаги около нас  Hug

Бъдете здрави, весели, засмени и от Бог благословени !

Желая Ви много любов, топли зимни нощи и Весели празници!

Честита Нова Година на вас и вашите семейства !!!

# 254
  • София, Борово
Честита нова година! Желая на всички много здраве, безкрайно щастие и сбъднати мечти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт