МАРТЕНЧЕТА 2008

• 84 610
  • 679
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! Hug
Хайде не се дърляйте дееееее......... Naughty Голяма работа сега, едно парти! Аз пък ви завиждам на вас софиянките, че можете да се организирате и да се видите! Crossing Arms  Тъкмо се радвах, че темичката е винаги спокойно и никой с никого не се кара. В отчетната тема на декемврийчитата е някакъв ужас. Все някой с някого се кара, все някой напуска темата "завинаги". ooooh! Не ми е така уютно като при вас. Heart Eyes
Не знам кой и къде чати, не знам и как да ви/ги намеря, но пък и не съм голяма чатърка. Mr. Green
Оле, вие още ли сте у Софето? Няма ли да си ходите на топличко в Гърция? Ух, как ти завиждам (благородно разбира се Wink ) за моренцето и спокойствието там. Тук е толкова сиво и напрегнато. Tired

Да се изкажа и аз по обсъжданите въпроси:
Ели от доста време вече покашля. Не постоянно, но като се запъхти и започва. УНГ ни съветваше да махаме сливиците, но мен ме е шубе. Confused А и освен кашлянето и хъркането през нощта, друго няма. Сега след 1-2 седмици затишие, пак се появиха сополи. Писна ми! #Cussing out Идва ми да я спра от градината. 2 седмици ходи, 1 седмица е болна. ooooh!
Днес смятам да украсяваме елхата. Ели е много въодушевена и няма търпение.

Другия път ще пиша повече, че малкото се събуди. Simple Smile

# 226
enigmata  - radoslava.guleva   ми е скайпа намери ме и ще те добавим в 4ата Simple Smile за да си в  крак с модата  Simple Smile

а относно проблемите със сливиците .. търси мнения дали наистина се налага Simple Smile......

май ще взема да украся и аз тая елха  Simple Smile

# 227
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Оле, вярно е, че от вкъщи по-хубаво и уютно няма.Човек като си създаде уют в своя дом/квартира и след това, където и да отиде, си го търси.И аз съм така и много бързо ме хваща носталгията като отидем на гости у някого.Издържам 2 дни и вече искам да се прибираме Simple Smile
Подкрепям Енигмата, че тук не сме имали досега спорове и дай Боже така да си остане и занапред!Нека запазваме добрия тон, колкото се може повече време, все пак ни свързва най-хубавото нещо - нашите дечица.Такива хубави моменти и трепети изживяхме и през бременността, и сега като израстват децата, нека ги запазим и да си спомняме с добро!А и да продължаваме да споделяме кое дете как се развива или просто каквото ни тревожи, нали затова са отчетните ни темички Simple Smile
Енигма, за болестите и градината темата е обширна и ние сме проблемни, и повечето мами, които са дали дечицата на градина.Пускаме за седмица децата и следващите 2 седмици са вкъщи това се повтаря всеки месец.
Хайде, сладурки, разписвайте се какво ще правите по Коледа и Нова година, какво подаръци ще имат децата  Hug
Лек ден от нас!

# 228
  • Sofia
enigmata, не бързай със сливиците. Малки са още. Опитай да даваш Зиртек - по 10-15 к. на ден, но по-дълго време (поне няколко месеца). Спокойно можеш да го даваш и година без прекъсване.

# 229
 По коледа ще сме у нас за Нова година имаме предложение да се съберем с едни приятели и да празнуваме с тях още се обсъжда Simple Smile
 а за подаръците Оги иска  голям джип с дистанционно , батко му искал скейтборд та да видим дядо коледа как ще се оправя Simple Smile 4е пък не може само на единия кола трябва и на другия и сега умувам кое как да купя така 4е хем да не се разо4ароват ако в градината не ги донесе 4е не ми се иска да им ги с4упят преди да са дошли у нас Simple Smile и ще видим.

Днес сме на контрола надявам се ве4е да е  здрав и да тръгва на градина

# 230
  • Бургас
Здравейте, мами!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ НИКУЛДЕН!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Как са дечицата?

# 231
Здравейте,леле какво коледно настроение има тук.
Прочетох за сливиците,ние махнахме само носната още миналата година есента,защото бяхме с непрекъснати проблеми.
Като я извадиха казаха че била огромна и болна и за това сме имали проблеми.Сега не се оплаквам.Но след като я махнахме носната,една приятелка ми каза за Саменто и си го пием от тогава.Само лятото спряхме и есента отначало.
Доволна съм,не че не хваща по някое вирусче ,но минава бързо и не така трудно ,както иначе ги дават.
В тази градина в която ходи,не е доволен,то и аз.Вечер като го взимам все е разгащен и разголен.
Мисля че е време да си го преместя в тази която ми е до блока.Той там му харесва.Може би и за това така често започна да се чувства неразположен.Все е уморен,няма настроение,а като минем покрай другата градина става един такъв ентусиазиран.Освен това казва че има дете което го тормози,говорих с госпожата,но тя не знае за такова нещо.
Айде ведро настроение,по коледа стават чудеса,дано да са ни по-здрави дечицата другата година.

# 232
  • Бургас
Мами, видях, че мама Ани 77 е родила на 28.11 син Стоян с размери 3.600 кг и 52 см.
ЧЕСТИТ Й СИН СТОЯН НА МАМА АНИ!НЕКА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО УСМИХНАТ МЛАДЕЖ!

И сега честит 8 ДЕКЕМВРИ НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ!

# 233
Честито на Ани 77 да  е  жив и здрав Стоян ,много да радва мама и тати!  bouquet

аз се моля децата ми да са здрави за празниците 4е ина4е ве4е ще отка4а решила съм от нас да полу4ат ново перде за стаята пък да видим .. ще бъде с герои на макуин който те много харесват ...

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СТУДЕНТИТЕ! пожелавам им с лекота да си взимат изпитите... Simple Smile

запо4вам ве4е да мисля за коледната украса 4е май само ние останахме  Simple Smile

а Деси ако имаш възможност направо го мести няма смисъл да си тормозиш детето.. ако не му харесва там и ако някой го тормози.  Хайде лека ве4ер  bouquet

# 234
  • Тук и там
Ами да се разпиша  Peace
Честито на всички празнували от последните дни - много здреве, късмет и всичко най-най   Hug

Честито и на Ани за новото попълнение в тяхното семейство !
Нека малкият сладур ги радва много и да ги дарява с много щастие   bouquet

Деси, и Галя беше така в предишната ясла/градина. Добре, че успяхме да я преместим в тази  Peace
Там беше едно такова апатично дете, не знаех че може да й се отрази по такъв начин - като я вземех крещеше по мене с някакви нейни нечленоразделни звуци, все се държеше за мене. В нас също не искаше да си си грае с нищо и постоянно мрънкаше пак залепена за мене. Сега не е така  Peace Сутрин с желание подтичва, пее си, в колата докато пътуваме са хора, песни, рисува, приказва си  Grinning
През първите дни в новата градина едната г-жа ми казваше, че не допуска никой до себе си, ако някое дете я приближи, тя го бута по-далече от себе си, дъжи се дистанцирано. Добре, че и това отмина, както каза г-жата вече са я спечелили. Е, малко е трудна в отпускането, но все пак ми е друго детете - весело, жизнерадостно, кипи от енергия и се смее често, а какво по-хубаво от това  Hug
В Сряда на открития урок по танци паднахме да се смеем с нея - на финала всички деца се покланят и чакат аплодиментите си, а нашата като започна едно обикаляне, да танцува като калинка и всички избухнаха в смях. Ми не му се слиза на детето от сцената  Mr. Green
Та има и хубави работи при нас, наред с болестите  Peace
Лек ден на всички  Hug

# 235
Благодаря за пожеланията.
На 28.11 се роди малкото голямо човече - 3.600 и 52 см. От първата контракция, която усетих до раждането бяха около 3 часа. Като пристигнах в болницата имаше време само за преглед и веднага отидохме в родилна зала след петнайсетина минути си имах бебче. Раждах в Окръжна в София, пътуването, което си беше постижение за 30 минути да стигнем от единият край на София до другия в понеделник сутрин като че ли помогна контракциите от през 6-7 минути да станат на 2-3. Сега сме си в къщи вече имаме някакво подобие на режим - буди се през около 3-3.5 часа, през нощта не се събужда в 12 или 1 часа като го нахраня се буди към 5 и половина - 6 часа. За разлика от сестра си обича да се къпе, рева започва след това, като го извадим от коритото.
Неви от 1 месец е с кашлица. Сменихме 2 антибиотика ефект няма. Няма температура, жизнена е, но кашлицата е ужасна.

# 236
Ани, честито бебче, миличка! Да сте здрави и щастливи! Искам и аз такова второ раждане Mr. Green
и аз съм се насочила към окръжна, ти с избор на екип ли беше и ако да - при кой доктор, че аз още се колебая Thinking

# 237
  • Бургас
Къде бродите бе, никой не се разписва..
Как са децата?
Къдричка, ти как си?Как протича бременността ти до момента?
Цввете- то, а твоята бременност как върви?
Хайде, лека!

# 238
Къдричка от сърце ти желая такова раждане!
Да бях с избор на екип - д-р Дачева. Доволна съм от нея - прие да ме поеме десетина дена преди термин, тогава се срещнах с нея. Интересуваше се как съм всеки ден, докато бях там. Честно казано за тези три дена докато бях там не срещнах лошо или троснато отношение от никой. Много по-спокойна беше обстановката  в сравнение с предишният път в Тина Киркова.

# 239
  • София
Ани честито!

Аз раждах в Окръжна при Жекова и двата пъти, малко е странна обаче си разбира от работата. Дачева и Братоева съм засичала също и за тях имам добри впечатления.  Аз съм с много добри впечатления за Окръжна.

Гого след двуседмична борба със сополите пак тръгна на градина и сме си с Иван по-цял ден.

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 16:04 от евето

Общи условия

Активация на акаунт