МАРТЕНЧЕТА 2008

• 84 608
  • 679
  •   1
Отговори
# 210
Бонбонче,ние сме с две помпички и купчина други сиропи и капки и това е от м.януари.Но понеже в болница сме влизали през юни за първи път и за това от тогава го с инвалидизация.
Не ми се занимава да питам,ако въобще не влезе в болница какво щеше да стане.

# 211
  • Тук и там
Ауу, никакви ви няма Laughing
След като няма новини в темичката ми се иска да вярвам, че няма нищо лошо  Peace
desi.a - много  Hug, има надежда да го израстете нали ? Не съм се интересувала много, но поне малкият ми племенник беше с някакви подобни изпълнения като по-малък, но с годините някакси останаха назад във времето тези проблеми Peace Дано и при вас е така  Peace
цвети... , ми хайде и от мен леко бременеене и когато му дойде времето още едно прекрасно попълнение във вашето семейство   bouquet

Аз както и преди писах съм на тема подаръци за Галя - ровя в нета, когато имам малко свободно време /разбирай само през работно време  Mr. Green/ тичам до някой магазин да разгледам на живо и да харесам нещо  Wink
Засега успешно се справям - работата изостава, но се чувствам удовлетворена  Joy
Мисля, че всичко което прецених - съм го взела, само остава да намеря прилично бебе с ваничка, защото това е последната страст /с рисуването разбира се  Laughing/
От градината искат да занесем някакви украси за празниците, та сега и това планувам  Crazy
Това засега от мен  Wink

# 212
  • София
Здравейте!

Ние сме добре, Гого ходи на градина, аз в нас с Иван и се надявам да преместим Гого в градината която строят до нашия блок.
Подаръците от Гого са измислени за него голям Мики маус, Ванката бил малък. Поръчала съм му 1 Лего от ларедута, плюшен Мики маус, дъска за писане и рисуване с букви, за Иван има играчка от ларедута на плейскул, плюшена играчка, ще видим трябва ли още нещо. За племеницата има комплект Количка кошарка и още глупости за кукла.

За коледно парти взехме ваучер за Джимборе на 18 декември от 2 до 4, които има желание каже за да се преброим.

Иве видях те е си опразнила картата в Ларедута с играчките и ние така направихме Laughing

# 213
  • Тук и там
Иве видях те е си опразнила картата в Ларедута с играчките и ние така направихме Laughing

Heart Eyes Какво да се прави - такива далаверки не са за изпускане  Crazy
А кога човек да не се охарчи стабилно, ако не по многото празници  Joy

# 214
  • Бургас
Добро утро, мами!

Как сте?
Хайде, да се отчетат и бременните мами как са към настоящия момент  Simple Smile
А и тук да попитам какви подаръци сте замислили за Коледа за малките сладурчета?Може и снимчици да приложите!
Ние се лекуваме с Мима, че страшно кашля.И заспива трудно от кашляне, но заспи ли, не кашля.Дано да се лекуваме добре и до седмица да премине и това.
Хайде, лек и спокоен ден на всички!

# 215
  • Тук и там
Привет на всички   bouquet
Няма раздвижване в темичката  Rolling Eyes
Днес реших да оставя Галя от градината, защото сутринта ми се стори, че гласът й е леко дрезгав. Сега малко съжалявам за решението си, защото след сутрешното разпяване май друго няма, но така и така сме си в нас - ще я заведа на преглед за да съм спокойна.  Peace Голяма съм паника ей  Laughing
Вчера снимаха дечицата в градината за календарите, така че това вече е свършено.
За украса за празниците занесох в градината един Дядо Коледа, който казва "Хо-хо-хо", пее Джингъл Белс и танцува - надявам се да издържи поне до утре за да го види и Галя  Mr. Green
А утре ако тя е добре, имаме открит урок от 9 и 30 ч. и сме поканени родителите да видим какво правят децата поне за час в градината. В петък пък от 17 и 30 имат открит урок по плуване, дано да сме там за да видя рибката си как плува  Crazy
Изобщо тази седмица на Галя й е доста натоварена програмата и хич не ми се искаше да пропуска нещо - като например днес плуването, но дано да е за добро  Hug
Дадох си както винаги подробния рапорт - хайде, драснете и вие някой ред  Peace

# 216
.................

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 14:56 от Анонимен

# 217
  • Тук и там
Хайде добро утро от нас  Wink

Как сте ? Никакви ви няма  Rolling Eyes
Ние се гледаме с Галя, днес ще я водя пак на преглед. Уж няма нищо, но гласа й е пресипнал. В срядата като я заведох при педи, каза да си се гледаме за да наблюдавам какво друго ще излезе. Гърди чисти, гърло даже не може да каже, че е зачервено... Та да видим днес какъв ще е статуса ни  Tired
Май новините около нас се въртят повече около болестите  Sad И при вас ли е така ?
Поне се очертава хубав декемврийски ден, та ще си направим разходка  Wink
Усмихнат ден на всички  Peace

# 218
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Май само ние си пълним темичката Simple Smile
Да, повечето дечица са болнички.И Мима вече втора седмица се влачи с кашлица, запушва й се нослето като легне, а кащлицата е влажна, в началото беше суха обаче, също имаше и дрезгав глас.Дано се подобряваме вече.
Вчера ги снимаха децата при нас, та я заведох само за снимка и обратно вкъщи.
И от много мрънкане на баща си, че искала за Коледа кукла да й купим, обаче сега да й я дадем, днес Станислав й купил и я подари.И сега за Коледа - нищо.Ми така не се прави, ама кой ме слуша, не знам.Трябва някакви лакомства да й взема, поне торбички разни да й направя - с бонбонки, с шоколадчета и не знам още какво да измисля, някои бисквитки може би, ще видим.
Оле, видяхте ли се с някого? Simple Smile Как са твоите дечица?
Хайде и другите мами да не соят, а да се разпишат.
Украсихте ли вече Коледно вкъщи  Laughing

# 219
  • Sofia
Ето - разписвам се.  Mr. Green Добре сме ние, изкарахме отдавна всички видове вируси. Утре стартира голямото коледно украсяване, печене на коледни сладки, торта за Никулден.... изобщо мн. тежка програма този уикенд. Добре поне, че мъжът ми е на работа, та поне той да не се пречка.  Mr. Green
Я кажете във вашите градини как ще празнуват Коледа? Нашата директорка много смела....  newsm78 Ще ги води на Витоша да посрещат дядо Коледа. Бях категорично против, но се оказа, че от цялата група само аз съм против и ща не ща ще трябва да ги пусна. Аз ли съм най-страхлива...  newsm78

# 220
  • Тук и там
Здравейте пак от нас   bouquet
Сави, не си само ти да се дърпаш - и аз така не искам да пусна Галя на Витоша за ски-училището след седмица  Laughing То не се знае и дали ще е здрава де, но много-много ме е страх. Нали ви казвах, че ако изобщо стане така, че отиде ще ме гледате по уеб камерите маскирана като елхичка да гледам през борчетата какво прави скиорката ми  Mr. Green
Добре е, че сте минали всички вируси - аз имам чувството, че къде каквото мине все си е наше  ooooh! А за програмата - бе ти с толкова мъже се справяш в къщи, че с приготвянето на трапезата за празниците ли няма да се справиш  Peace
Илиянче, още не съм украсила за Коледа, само се каня  Wink На Мимка все ще й вземете още нещо мъничко за Коледа, да се радва детето  Wink
Снощи пропуснахме открития урок по плуване, дано в срядата се класираме за открития по танци.
До 16-ти трябва да занесем в градината подаръците за децата - ще празнуват на 21-ви с програма, но без родителите доколкото разбрах. Ще си имат дядото там, разни фокуси - такива работи, събирахме парички и за това. Снимки ще йм правят и после ще си разнасяме дисковете да си гледаме палавниците. Поне съм сигурна, че Галя без мен ще се държи по-прилично, защото в четвъртък на открития урок с още едно момиченце солидарно се понацупиха и не искаха да участват с другите деца - бе все сме си със собствено мнение за нещата  Crossing Arms
Започват Коледните партите - първото е на 10-ти от фирмата ми, където дечицата ще получават подаръци и пак сме в Шератон.  Laughing Ще има да препускам из залите като миналата година с моята атлетка  Mr. Green
За мартенското парти засега оставаме под въпрос - на 18-ти преди това от 11 ч. сме на друго Коледно във Военния клуб и ако не сме достатъчно изморени, ще минем при празнуващите мартенчета  Peace Да не се каня много - само всички да сме здрави  Hug
Леле, тези дни се разписах доста, моля взимайте пример  Heart Eyes

# 221
здравейте и от нас Hug
гледам говорите за болести ... аз не смея да казвам на "глас", но при нас това е голяма рядкост .. обаче пък случи ли се - е страшно - пневмония, бронхит .. Откакто е тръгнала септември на градина, не е боледувала нито един път. Оставих я една седмица при мен докато бях с болничен да лежа, хем да я видя малко, хем имаше леки сополи и това е. Дано така изкараме цялата зима Praynig Миналата година боледуването й беше точно на Коледа - пневмония Sad, поне болниците ни се разминаха. Иначе като я пуснах на ясла на година и половина беше някакъв прецедент - за половин година нямаше един ден отсъствие, а аз се бях подготвила през седмица да сме вкъщи Grinning .... но пък тя беше и единственото кърмаче в яслата ни и от всичките ни познати ... до 2год. и половина си цокаше вечер и съм сигурна, че това си е оказало влияние Grinning

аз се върнах на работа и ми е доста натоварено, но пък сега се чувствам добре и доста по-бързо ми минава времето като съм заета. Само дето съм гюле вече пак и направо ме е срам от познати .... преди да забременея се бях възстановила напълно и задържах повече от година 48кг. ooooh! ... и се бях зарекла да не качвам много втори път ииии ...няма да се учудя да е още по-зле #Crazy

ние днес украсявахме елха и Алина сега е около нея, цял месец ще и се радва. Не знам още каква ще им е организацията в градината, не са ни казали и пари не сме събирали.

В сряда съм на втората ФМ и мисля да си взема 1 ден, да оставя и Али и да я заведа с мен, досега не съм я взимала на консултациите, чудя се дали ще и е интересно да види така бебето ... да не се шашне нещо newsm78 То и аз малко се притеснявам всеки път какво ще ми кажат  ... пък и още не го усещам бебето, а е време вече. Не знам, ще помисля още дали да я взимам с мен, после да не съжалявам. Иначе тя много слуша и няма да имам проблем с поведението Mr. Green

# 222
..........

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 14:56 от Анонимен

# 223
  • София

Мартенки от чата, много се радвам, че си организирате парти зад гърба на пишещите в темата  Hug
 Отдавна знам, че мястото ми не е в тази отчетна, ама пусто Илиянчето и още 2-3 момичета са ми симпатични.

За коледно парти взехме ваучер за Джимборе на 18 декември от 2 до 4, които има желание каже за да се преброим.

Някъде да съм написала че е само за чата, ако беше така нямаше да напиша в темата. Взет е ваучер трябваше да се реагира с нормална бързина затова се консултирахме в чата и беше взет ваучера. Написано е в темата имащите желание да присъстват да кажат.

Много е грозно да сееш раздори сред пишещите, а също и сред не пишещите защото съм писала лично аз и другите момичета на майки с мартенчета за да ги поканим. Naughty

# 224
Много моля да няма такива класификации като Мартенки от 4ата защото и аз съм една от тях но няма да присъствам на партито поради транспортни и географски съображения....и обидно за нас, а който е 4ел през редовете да не се сърди на другите а само на себе си 4е не присъства и в чата..!

Сега по всички други теми.. коледно ще украсявам  към 20 декември по рано ми някак рано Simple Smile....

моите деца са във фаза боледуване и то сравнително 4есто май взе да се слу4ва и по4вам да психясвам защото при Оги най обикновенната настинка преминава в пристъпи които минават с месеци
и няма как да ходи на градина ..и аз няма как да работя
  Къдричка ако е удобно някой път пусни ни някоя снимка да ви видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт