Не ми се занимава да питам,ако въобще не влезе в болница какво щеше да стане.

, има надежда да го израстете нали ? Не съм се интересувала много, но поне малкият ми племенник беше с някакви подобни изпълнения като по-малък, но с годините някакси останаха назад във времето тези проблеми
Дано и при вас е така 

Какво да се прави - такива далаверки не са за изпускане 

Голяма съм паника ей 

И при вас ли е така ?

Как са твоите дечица?
Ще ги води на Витоша да посрещат дядо Коледа. Бях категорично против, но се оказа, че от цялата група само аз съм против и ща не ща ще трябва да ги пусна. Аз ли съм най-страхлива...

А за програмата - бе ти с толкова мъже се справяш в къщи, че с приготвянето на трапезата за празниците ли няма да се справиш 
На Мимка все ще й вземете още нещо мъничко за Коледа, да се радва детето 

Да не се каня много - само всички да сме здрави 

Миналата година боледуването й беше точно на Коледа - пневмония
, поне болниците ни се разминаха. Иначе като я пуснах на ясла на година и половина беше някакъв прецедент - за половин година нямаше един ден отсъствие, а аз се бях подготвила през седмица да сме вкъщи
.... но пък тя беше и единственото кърмаче в яслата ни и от всичките ни познати ... до 2год. и половина си цокаше вечер и съм сигурна, че това си е оказало влияние 
... и се бях зарекла да не качвам много втори път ииии ...няма да се учудя да е още по-зле 
То и аз малко се притеснявам всеки път какво ще ми кажат ... пък и още не го усещам бебето, а е време вече. Не знам, ще помисля още дали да я взимам с мен, после да не съжалявам. Иначе тя много слуша и няма да имам проблем с поведението 
....