......Стискайте палци отново тръгваме на градина надявам се този път да е много за дълго защото децата изпускат материала
...лек и спорен ден!

Пак се успокоявам, че знае пред кой как да се държи
Много й се радвам като ми пее разни песнички - интересен английски вади. Това "twinkle, twinkle" се превръща в "тункъл, тънкъл..."
Е, в градината като я питат нещо, поне вече йм отговаря със същия въпрос, а не мълчи
Вечер ни разиграва сценки на това, което ги карат да правят госпожите - например: "Бети, седни там", "Ники, остави количката" и такива подоби като настава голямо имитиране на израженията и действията на госпожите

Дано да е от изсушения въздух от парното ни, защото и мен ме боля по едно време снощи, ама в спалнята беше много горещо...

Тя се радва като ме нервира, аз пък изтрещявам като съм самичка с нея по цял ден. Излизаме по малко, но вчера при 0 градуса навън не седяхме много, та в зимния период е кошмар да се чудиш как да го забавляваш това дете. Моя си е грешката, че така съм я научила да е все до мен на метър разстояние и току все ми се глези за нещо, ако не й го дам настават едни драми... Не ми се искаше да внасям драматизъм с тези наши болести в темата, но поне да я раздвижа малко 
Нещо ми липсва муза и за тези неща, да не говорим, че още не съм направила календарите и не съм измислила подаръците за празниците

И какви са тези полягваници...с каките не се свъртахте у дома, все в разход бяхте, сега....дано всичко е наред с бебоците 
и не може и не може.Време ли е да взимам мерки(логопед и т.н.)?Питах госпожите, казаха ми, че във втора група задължително ги обследвал логопед, оставяли ги в първа да се доразвият 
Има пазарна ниша, дано някой се усети да я запълни
а аз вече се бях шашнала.На градина не ходим-не ни приех,но пък за сметка на това болестите не ни пропускат и сега сме пред ангина...