МАРТЕНЧЕТА 2008

• 84 607
  • 679
  •   1
Отговори
# 195
Привет и от месец ноември Simple Smile......
Стискайте палци  отново тръгваме на градина надявам се този път да е много  за дълго защото децата изпускат материала Simple Smile...

лек и спорен ден!  bouquet

# 196
  • Бургас
Добро утро!

Ради, стискам да устискат повече децата.
Мима преди 2 седмици я пратих за 2 дни и още лекуваме запушен нос, който няма  отпушване и от който хърка и трудно спи.Мисля да я пусна другата седмица за 2 дни, но ако има кой да й вземе бележка от лекаря.Исках да я пратя, за да я снимат за календарчета, но не знам кога им правиха снимките, та ще следя да видим.
Къдричка, как си?
Оле, някаква нова изява на твоята кукла?
Моята Мима само ме ядосва.Използва това, че по цял ден е нужно да лежа и си прави каквото си иска.
Хайде, спорна седмица на всички!

# 197
  • Тук и там
Добро да е утрото за всички   bouquet
Илиянче, сигурно ти е изключително трудно да се гледате с Мимката - ама какви са дяволчета само  Laughing Вчера питам в градината как е Галя - дали слуша и естествения отговор е, че ако всички деца са послушни като нея, госпожите няма да имат грижи  Mr. Green Да, ама да дойдат да видят мен какво ме прави  #Crazy Пак се успокоявам, че знае пред кой как да се държи  Crazy Много й се радвам като ми пее разни песнички - интересен английски вади. Това "twinkle, twinkle" се превръща в "тункъл, тънкъл..."  Joy Е, в градината като я питат нещо, поне вече йм отговаря със същия въпрос, а не мълчи Peace  Вечер ни разиграва сценки на това, което ги карат да правят госпожите - например: "Бети, седни там", "Ники, остави количката" и такива подоби като настава голямо имитиране на израженията и действията на госпожите  Laughing Като цяло сме много доволни от тази градина - само Галя да е здрава, ще стане човек от нея  Mr. Green

Ради, ще стискаме палци да сте добре на градината  Praynig
И в нашата градина казаха, че тези дни ще ни представят проекти за календари и т.н. - дано да са по-интересни  Hug
Хайде, оставям ви, пък дано повечко мартенки се разпишат  Wink

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 15:40 от Iva-1977

# 198
добре съм, все още съм вкъщи и ми е много добре. Въпреки това се надявам на следващия преглед да ми дадат зелена светлина да се върна на работа ... заради финансовата страна ooooh!

много неприятно, че трябва само да лежиш Confused

# 199
  • Бургас
Добро утро, мами!

Вече съвсем забравихте темичката ни!Ама не ви ли става понякога носталгично, че да драснете някой друг ред? Simple Smile
С Мимка се лекувахме 2 седмици от пустия ринит и сега според мен е здрава.Обаче днес като станахме ми каза, че я боли гърло, а аз мислих да я пратя за 2-3 дни на градина другата седмица  ooooh! Дано да е от изсушения въздух от парното ни, защото и мен ме боля по едно време снощи, ама в спалнята беше много горещо...
Та в сряда съм на ЖК, ще закараме и нея на педиатъра да се види положението и така.
Къдричка, щом са ти дали картбланш за работа, добре Simple Smile
Оле, къде се позагуби?
Ани77 какво ли бебче е родила?Обаче сега като се върнах да й видя лентичката май още са 2 в 1 с бебчето Simple Smile
Хайде, да се отчетат и другите сладурки Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 09:17 от Шоколадово бонбонче

# 200
  • Тук и там
Илиянче,и аз всеки ден проверявам дали някой няма да се престраши да пише, но не ...
Дано с Мимка се оправяте бързо - ей, тези болести и нас не ни пропускат. На Галя й е толкова интересно при децата, но няма късмет горкото  Rolling Eyes То миналата сряда си я взех с лека кашлица, която през нощта не ни остави да спим и хайде в четвъртъка на преглед при педи. Разминахме се АБ, та уж с по-малкото зло - Суметролим. Следобед ще ходим да видим дали вече може да я пускам при децата, че в нас е някакъв ужас  Crazy Тя се радва като ме нервира, аз пък изтрещявам като съм самичка с нея по цял ден. Излизаме по малко, но вчера при 0 градуса навън не седяхме много, та в зимния период е кошмар да се чудиш как да го забавляваш това дете. Моя си е грешката, че така съм я научила да е все до мен на метър разстояние и току все ми се глези за нещо, ако не й го дам настават едни драми... Не ми се искаше да внасям драматизъм с тези наши болести в темата, но поне да я раздвижа малко  Wink
Събирам идеи за уникален поздрав по случай 60 годишнината на баща ми, която е скоро. Намерих едно посвещения на таткото, но ми се доревава още на втория ред, затова ще го държа като резерва  Mr. Green Искаше ми се да му го направя в рамка, да си го закачи на стената или нещо подобно  Thinking Нещо ми липсва муза и за тези неща, да не говорим, че още не съм направила календарите и не съм измислила подаръците за празниците   ooooh!

# 201
Пльос Hug
Ауу имаме си нови бременилки, Шоколадче, Къдрич ай честито HugИ какви са тези полягваници...с каките не се свъртахте у дома, все в разход бяхте, сега....дано всичко е наред с бебоците Peace
Ние сме добЛе....има ли някой като нас който още няма никакво намерение да казва "Р"?Гледам в градината почти всички деца го казват толкова хубаво, нашия..."Ячо ,Йеже,Иба" ooooh! и не може и не може.Време ли е да взимам мерки(логопед и т.н.)?Питах госпожите, казаха ми, че във втора група задължително ги обследвал логопед, оставяли ги в първа да се доразвият Mr. Green
За болестите...нищо не казвам smile3505
Онзи ден си бях в Ямбол при мама, и останах втрещена..няма нито едно детско клубче в целия град, където да си заведеш детето да поиграе....какво ги правят тези деца по цял ден?? ooooh!Има пазарна ниша, дано някой се усети да я запълни Laughing
Ами толкова от нас, на 3-те години веднъж се разписваме ама от сърце Heart Eyes

# 202
 На 14та страница... запис:) понеже така и така ще я пълним тая тема до другата Коледа... та не е късно да се включа и аз.

Чили, и Бела още не казва хубаво Р. Опитва се, в думички понякога успява, даже звучи малко като английско Р и ми е много сладко:) Свикна вече с градината, и аз посвикнах с далечното местоположение. 
 Повечето знаят какви ядове имах с Габчо. Лежахме по болници... беше много страшно. Уж бронхит, уж се излекува.. и изведнъж се влоши, лоши изследвания, 39,5... оказа се, че има чуждо тяло /тела доста си бяха, в белия дроб..едното дробче накрая се запуши и изобщо не дишаше... През цялото време ми обясняваха докторите колко е зле и колко е рисковано да се предприеме бронхоскопия в това състояние... направо как не получих инфаркт пред оная врата докато чаках... За 15ина минути всичко приключи...връчиха ми го в ръцете ревящ,кашлящ, целия подут... за няколко часа излезе от упойка, ококори се и започна да търси храна. Всичко му мина като с магическа пръчка- и кашлици, и сополи, стана си същия дивак като преди. Сега остава да се надявам да няма последствия за засегнатото дробче...

Хайде разписвайте се и тук, и в чата, да стягаме коледното парти!!!

# 203
УЖАС! Направо ми се изправи косата докато четях. И майка ми е до мен и й чета и сме ужасени. Това, което сте преживели е абсолютен кошмар. А като си представя колко те е било страх и калко зле е бил Габчо, веднага почвам да рева. Това наистина е много тежко изпитание. Ники, дано всичко лошо вече е зад гърба ви!

# 204
Здравейте,аз минавам от време на време да видя какво сте писали.
Иначе не пиша защото няма с какво толкова да се похваля.
Ние ходим по лекари,по болници лежим и сега утре сме на ТЕЛК.
Диагноза астма - наследствена/фамилна обремененост/
А какво нещо документи и изследвания изискват - направо ми се взе акъла.
Но дано се смилят да ми дадат група с придружител за да мога да си го гледам в къщи поне в тези грипни периоди,защото при него израза е в пристъп.Няма температура,няма нищо друго.
Абе ядове,пие по една купчина лекарства и помпички и незнам още какво.
НОоооо аз май пак се наоплаках.
Иначе и Любчо не казва Р още.
Стискам палци на всички да са здрави и да си ходят на градинка.

# 205
Хайде и аз да се разпиша(ако изобщо ни помните),след месеци липса-но ви чета редовно.
Ники дано всичко лошо е останало зад гърба ви!
Ние също не казваме Р ,но ми казаха ,че до 6г. не значи нищо  newsm78  а аз вече се бях шашнала.На градина не ходим-не ни приех,но пък за сметка на това болестите не ни пропускат и сега сме пред ангина...
Колкото до новите бременни и лежащи- ами да се включа и аз  Embarassed  Важното е накрая всички да гушнем живи и здрави дечица  Praynig
Пожелавам на всички прекрасни емоции и много усмивки   bouquet

# 206
Здравейте,
днес минахме на ТЕЛК и ни дадоха 50%
Незнам какво означава това,но като отида в Социалното ще разбера.
Ако някой все пак е запознат нека каже,защото не съм сигурна дали ще получа пълна информация.
Тези от Социалното са доста пестеливи откъм информация.
Хубав ден и усмивки на всички.

# 207
  • Бургас
ЕЕ, Цвети, и аз си викам, че беше от нашите мами Simple Smile))!Радвам се, че се множим!Как минава бременността ти до този момент?
Деси, не знам какво значи 50%, дано да има да е добре положението!

# 208
Сега се прибрах от работа и си видях решението,само дето са ми го написали дата на инвалидизация м.6,а не януари,откогато ни е рецептурната книжка.
Много ме е яд,но.......каквото такова.Шест месеца ще пропуснем изплащане на помощи.
Взимат датата на престоя ни в болницата,а не откогато е поставена диагнозата.
Е здраве да е,поне ще ползвам санаториум.

# 209
  • Бургас
Сега се прибрах от работа и си видях решението,само дето са ми го написали дата на инвалидизация м.6,а не януари,откогато ни е рецептурната книжка.
Много ме е яд,но.......каквото такова.Шест месеца ще пропуснем изплащане на помощи.
Взимат датата на престоя ни в болницата,а не откогато е поставена диагнозата.
Е здраве да е,поне ще ползвам санаториум.
Да, здраве да е!
А с какво ще се лекувате?

Общи условия

Активация на акаунт