МАРТЕНЧЕТА 2008

• 84 592
  • 679
  •   1
Отговори
# 180
благодаря ви за поздравите и пожеланията Hug

Али знае, много държи на момиченце и не иска и да чува за бебе момченце (както и аз Embarassed) обаче реалността е друга и сега се опитваме да свикваме с новината.
Аз имам малко проблеми, много е странно, като имаш една съвсем нормална бременност, очакваш, че и другата ще е така, пък то явно не е Rolling Eyes Сега съм вкъщи и почивам. Whistling

# 181
Къдричка, честито и от мен и лека бременност ти желая! Hug

Да си призная и аз много исках още еднно момиченце и мечтата ми се сбъдна. Heart Eyes Ели пък, по едно време беше решила, че иска братче. Crazy Да е живо и здраво бебечето, а като го гушнеш, бързо ще свикнеш с пола. Wink

Иве и ние бяхме на АБ. Tired Същото както си го описала - гадна неминаваща хрема и педито все казваше, че няма проблем и са само сополите. ooooh! Е да де, ама може ли 2-3 седмици само сополиви да ходят. Накрая отидохме до другото педи и хайде Гери със Сумамед, а Ели - Суметролим.
Ето ги и моите мадами https://www.facebook.com/photo.php?fbid=233773649990973&set= … ype=3&theater   Heart Eyes

# 182
  • Бургас
Добро утро!

Къдричка, хайде, дано докрая да е лека бременността ти!И аз имам подобни на твоите оплаквания и си лежа от доста време вече.А що се отнася до пола, и аз бях като ударена с мокър парцал като ми казаха противоположния, на когото бях убедена, но се радвам само живи и здрави да сме ние и бебоците , нищо друго няма значение Simple Smile
И аз след доста отсъствие от градината пуснах Мима днес, обаче съм на тръни и след 2-3 дни я спирам пак за една-две седмици, че сега трябва няколко човека да се пазим Simple Smile
Енигма, дано скоро да няма боледуване при твоите кукли, които на снимката са големи сладурани, пу-пу!
Спокоен ден на всички ни!

# 183
  • Тук и там
Илиянче, страхотно кафенце  Peace И дали ще е момиченце или момче - и вие си знаете, че най-важното е да са здравички  Hug
enigmata , стахотни са ти куклите  Hug Дано с това боледуване приключите и скоро да не видите педи  Wink Като се видяхме на прегледа с нашето педи и тя каза "май скоро не сме се виждали", аз й отвърнах, че това изключително ме радва - не знам жената как го прие, но си беше самата истина Crazy За съжаление пак ще започнем да се виждаме по-често, а колко ми беше хубаво като почти 4 месеца нямахме срещи с нея  Rolling Eyes
Сега и аз като Илиянчето съм на тръни кога ще лепнем следващия вирус... Уж колкото повече растат децата, разреждат боледуванията - дано  Rolling Eyes
Хайде стига за болести  Peace

# 184
  • София, Борово
благодаря ви за поздравите и пожеланията Hug

Али знае, много държи на момиченце и не иска и да чува за бебе момченце (както и аз Embarassed) обаче реалността е друга и сега се опитваме да свикваме с новината.
Честито и от мен!
Никога не съм имала предпочитания за пола на бебето, но смятам, че е еднакво вълшебно:) Наслаждавай се на бременността си, това е най-важното.

# 185
Къдрич, честито и от нас! Леко бременеене и бързо да отминават проблемите.
И аз все си мечтаех за момиченце, но се оказа много хубаво да си имаме един истински разбойник вкъщи Mr. Green И той е на антибиотик със същата гадна кашлица, поне Криска за сега е здрава. Изписаха ни изопринозин като имуностимулант за месец, някой давал ли е, аз още се чудя.

# 186
  • Тук и там
spirit, дано се оправите бързичко  Peace
Аз както и преди писах изчетох къде-каквото намеря за имуностимуланти и за Изопринозина също.
Четох и в темата на бгмама, мнения всякакви - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=273958.0.
Но останах с впечатление, че не се пие профилактично, а само по време на вирусно заболяване. Води се противовирусен препарат и не действа при бактериални инфекции.
Все пак целта е да си предпазим децата, та вече просто и аз не знам какво да давам от толкова различни мнения. Да се разреждат тези болести, че ... #2gunfire ...не мога да помисля за второ  Joy

# 187
Никога не съм имала предпочитания за пола на бебето, но смятам, че е еднакво вълшебно:)

Дидка и аз така, ама нали знаеш Алина в каква среда расте ... с 4 момчета ... много ми се искаше заради нея да се появи едно момиченце, но вместо това, стават 5 на 1 ... е, ще си остане единствената принцеса за всички в родата Heart Eyes

редактирам ... много бях доволна от яслата ни, направо страхотни учителки, Али казва постоянно "благодаря", "моля", "извинявам се" ... изобщо нямам забележки за възпитанието ... аз нямаше да успея да я възпитам така Blush Притеснявах се сега, че е в нова градина, в друг квартал, без едно познато дете или учителка, но мисля, че ще остана доволна. Лелите няколко пъти ни казаха, ако имаме някакви проблеми с децата или... нещо да им се повлияе, да им кажем и те ще им говорят. Случайно споменахме, че не е навита на братче и вижте това Mr. Green
http://youtu.be/AaWC2VleU24
е, след като гордо го изрецитира, каза "мамо, все пак по-добре да е момиченце, нека е момиченце" Laughing има доста време да разбере де, пък има и напредък Grinning

а това е нещо, което тия дни е научила, ама не съвсем Laughing Laughing Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=bvcd2C_SUOI&feature=youtu.be

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 19:34 от Къдричка

# 188
  • София
Къдрич честито, лека и безпроблемна, пък Али ще си остане принцесата на роднините  Simple Smile

И ние се записваме в отбора на болните, Гого пипна някакъв вирус и си го разбъркаха с Иван, добре че се разминахме без АБ. Гого ходи на градина и му харесва, учителките ми харесват, но ще се опитам да го преместя евентуално като стане готова градината, която строят срещу блока.

# 189
Къдричка, честито! Леко и безпроблемно да минава времето до появата на малкото човече!

Аз вече съм в болнични. След като твърдяха няколко месеца, че ще си имаме момченце, сега при последните два прегледа казват момиченце. Живо и здраво да е! Трябваше ми време да свикна с идеята за момче, през повечето време си имах усещането, че ще е момиче, но двама лекаря бяха категорични, че е момченце - та сега  купувам жълти, зелени, оранжеви дрешки  Grinning

# 190
  • Бургас
Добро утро!

Къдричка, аз си мисля, че каквото и бебче да е, Али ще му се радва много.Ама много е артистична милата тя, как рецитира само.Браво на нея!
Еве, ужасия с тия болести.Бързо да минават!И аз съм спряла Мима от градината.Пуснах я за 2 дни и следобед на втория вече като се върна вкъщи й беше запушен носа и променен гласа.И реших да я оставя вкъщи и другата седмица.
Ани, то не останало много до появата на вашето бебче!Аз затуй много не вярвам какъв пол ще е, докато не го видя малкото човече пред мен в цяла прелест.Живи здрави да сме и ние, и бебчетата и всичко да мине нормално, пък момче или момиче, е без значение. Hug
Желая лек ден на всички ни!

# 191
  • София, Борово
Къдричка, третото ще е пак момиче:))) невероятна е Али! Embarassed
За градината- и аз съм много доволна, Виктор също постоянно казва "мамо, може ли.."" благодаря" и "извинявай", но пък се е научил и да плаче изключително тъжно там.
И ние сме в групата на болните, трета седмица е със сополи и кашлица..
На нас ни изписват постоянно изопринозин, но никога не успявам да го дам. Изключително горчив и твърд хап. Чувала съм, че  е много хубаво лекарство.
Прегръдки на всички, и пожелания за лека и безпроблемна на всички бременелки:)) как искам и аз... но не може.

# 192
Благодаря ви за хубавите думи за Алина Hug

На нас ни изписват постоянно изопринозин, но никога не успявам да го дам. Изключително горчив и твърд хап. Чувала съм, че  е много хубаво лекарство.
изопринозин съм давала, само че ни дадоха рецепта за такъв, който се прави в аптеката, на прахче и сладък, разтваря се в малко вода и нямахме проблем с даването

аз се надявах, че вече са по-големи и няма да се боледува толкова, ама като гледам колко болни дечица има, явно още са си малки ooooh!

# 193
Изопринозина го има вече и на сиропче и е приятен на вкус.

# 194
..........

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 14:57 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт