Али знае, много държи на момиченце и не иска и да чува за бебе момченце (както и аз
Аз имам малко проблеми, много е странно, като имаш една съвсем нормална бременност, очакваш, че и другата ще е така, пък то явно не е

Ели пък, по едно време беше решила, че иска братче.
Да е живо и здраво бебечето, а като го гушнеш, бързо ще свикнеш с пола. 
Същото както си го описала - гадна неминаваща хрема и педито все казваше, че няма проблем и са само сополите.
Е да де, ама може ли 2-3 седмици само сополиви да ходят. Накрая отидохме до другото педи и хайде Гери със Сумамед, а Ели - Суметролим.

И дали ще е момиченце или момче - и вие си знаете, че най-важното е да са здравички
Дано с това боледуване приключите и скоро да не видите педи
Като се видяхме на прегледа с нашето педи и тя каза "май скоро не сме се виждали", аз й отвърнах, че това изключително ме радва - не знам жената как го прие, но си беше самата истина
За съжаление пак ще започнем да се виждаме по-често, а колко ми беше хубаво като почти 4 месеца нямахме срещи с нея

...не мога да помисля за второ 

Притеснявах се сега, че е в нова градина, в друг квартал, без едно познато дете или учителка, но мисля, че ще остана доволна. Лелите няколко пъти ни казаха, ако имаме някакви проблеми с децата или... нещо да им се повлияе, да им кажем и те ще им говорят. Случайно споменахме, че не е навита на братче и вижте това 

Препоръчани теми