Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 977
  • 812
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Клонка, супер си! Благодаря за бързината!  bouquet

Твоите виждания за бившия много съвпадат с моите усещания за него. Лошо, че не виждаш и другия!

8?! Да видим!

# 436
  • I want it all and I want it now.
КЛОНКА   bouquet Като оракул на темата искам да те питам и аз нещо. Имам един финансов проблем в работата. Дали ще се разреши в бизките месеци? Благодаря.
 Честита работа на Жени.
 И мене ме боли гърба тези дни.Аз установих ,че е от залежаване през празниците. Благодаря на  Лени и аз ще, го пробвам този метод на тибетците.

Старлаит Благодаря за темата. Доста си се потрудила. Защо не пробваш от старите теми да вземеш картинките. Слагаш ги пред информацията.. Така ще видиш картинката и ще се ориентираш и за информацията..

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 17:19 от syn

# 437
Момичета и момче, с радост приемам предложения как да направим организацията на първа страничка по-ефективна и лесна за намиране на информацията. Hug
jd, честито! Много успехи на новата работа! Hug
Голямо дете, благодаря за споделеното  Hug

# 438
Здравейте мили мои  Hug Включвам се отново с молба за помощ  Sad Как мога да разбера дали даден човек е за мен .... ? С него съм доста дълго време, но напоследък започнах да се съмнявам че той е Човекът  Confused Разбираме се, не сме се карали сериозно, просто се случват неща, които ме карат да се замисля Sad В същото време като, че ли ме е страх да не сбъркам ако реша да се разделя с него, абе пълна лудница  Sad

P.S. Голямо дете, спрях да пуша благодарение на тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=583090.0;all и най-вече на никофри, който също пише там. Ако имаш желание влезни прочети какво-що и действай! Всичко е в главата ти и в начина на приемане на цигарите! Успех Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 18:05 от Shakazull

# 439
  • София
Клонка, ако искаш от този адрес си изтегли двата диска ,http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=424967, аз съм доволна от тях! Утихват не само болките в кръста, но и сухожилията се възстановяват.

# 440
Момичета, мой ред е да кажа, че на първа страница не откривам/а търсих, не ме домързя както обикновено/ упражненията на тибетците. Петимата тибетци ли беше, какво беше, не помня. Даже не зная дали е оттук. Много ме боли кръстът. Не мога да спя вече нормално, не мога да спя по гръб въобще, даже почнах да си мисля, че може би имам някакъв ужасно пораснал тумор, който, като легна по гръб и ми тежи и притиска нещо. Обаче, от друга страна, даже като бях бременна спях по гръб и не ме болеше. Винаги съм заспивала настрани, но съм се събуждала по гръб, аз по гръб си спя.
Та си мислех нещо да се раздвижвам, може да съм скована, тези упражнения, доколкото помня, бяха много щадящи и подходящи. Ако са били в тая тема, разбира се. Mr. Green

Клонка, тибетците ги почни от 3 бройки на ден и стой така поне 3 дни!! После увеличаваш с по 3, докато стигнеш 21, но стоиш пак на всяка увеличена бройка. След първото, ако ти се вие свят, ходиш напред назад, докато ти се уравновесят усещанията и едва след това продължаваш със следващото упражнение.

На Смехотерапия ІІ се правят. Аз тогава за пръв път ги практикувах. Мен бясно ме болеше отначало кръст от тях, но аз си имам соматична причина по въпроса с кръста. След втория ден болката при мене премина.

Според мен иди на ЯМР, за да знаеш, дали имаш или не хернии между прешлените за твоя идея, дали е диагностицируема болката. И за "бърза помощ" дишай злато през кръста.

Ти да имаш някакво усещане за мене  Embarassed Embarassed? (като питат другите и аз с тях), защото ми се случват разни нещица - хубави са  Hug

# 441
Днес така се бях обезкуражила но поста на Голямо дете ,ми даде надежда - Благодаря че го сподели.
 Hug - а това е за всички Вас

# 442
Преди малко прочетох една притча, която е напълно в синхрон с темата, може и да е публикувана вече в тази тема, но ще я пусна, много ме развесели!  Grinning

"Живял някога един африкански крал. Той имал много близък приятел, с когото били израснали заедно. Този приятел имал навика винаги, каквото и да се случи в неговия живот – добро или лошо, да казва: ”Това е добре!”.

Един ден кралят отишъл на лов. Приятелят приготвил пушките, но изглежда объркал нещо с едната от тях. Когато кралят стрелял, пушката гръмнала настрани и отнесла палеца на дясната му ръка. Приятелят наблюдавал какво се е случило и верен на навика си, казал: ”Това е добре!”. На което разгневеният крал отговорил: ”Не! Това НЕ Е добре!”. И го изпратил в затвора.

След около година, кралят отишъл на лов в една много опасна местност. Канибали го хванали, вързали и до вечерта го завлекли в своето селище. Събрали дърва, донесли дълъг кол и завързали краля за него. Когато го доближили до огъня, забелязали, че палецът му липсва. Понеже били много суеверни, те никога не ядяли човек, комуто нещо липсва. Затова отвързали краля и го пуснали да си върви.

Когато се прибрал, той се замислил дълбоко за случилото се и за приятеля си, който вече седял цяла година в затвора. Отишъл при него, освободил го и му казал: ”Ти беше прав! Наистина беше добре, че палецът ми отлетя.”. И след като му разказал премеждието си, проплакал: ”Чувствам се много виновен. Мисля, че това, което направих с теб, беше много лошо!”.

”Не!” – отговорил приятелят – ”Това беше добре!”.

”Кое беше добре? Че стоя една година в затвора?”

”Ако НЕ бях в затвора, щях да бъда с теб при канибалите!…” – бил отговорът."

http://bgsahajayoga.wordpress.com/2008/05/20/%D0%9F%D0%BE%D0%B7% … 0%B5%D0%BD%D0%B5/

# 443
Passiflora  Joy Joy Joy много яко!  Joy

# 444
syn, и аз си мислех да доближа малко вида на темата, до този, както Лени я правеше, но ми се иска да чуя повече мнения, защото това е НАШАТА тема и е добре да радва всички ни Hug
Passiflora, нямаш представа какъв синхрон просто - точна бях на тема добро ли е доброто и зло ли е злото  Hug
За цигарите - това, което мен ме "оправи" беше фразата - Пропусни точно тази цигара!  Peace

# 445
  • София
Наистина, човек никога незнае кое е добро за него!

# 446
Starlight' , аз също бих предложила оформлението на темата ни да бъде подобно на това, което правеше Лени  - по-цветно и по- раздвижено     Grinning
Мисля, че така много по-лесно ще се намират линковете, които търсим  Peace

# 447
  • София
Благодаря за Тибетците и за разясненията.
Мижке, на мен не ми пречи оформлението на първа страница, ориентирам се, вероятно просто практикувам "бързо четене" и губя търпение, а и си зная, че някой ще откликне на призива ми с линк. Пусти мързел Mr. Green

Syn, ако финансовият проблем е свързан с банка, ще се реши. Есента като краен срок. Ако не е - нямам идея hahaha

Рози, аз теб отдавна те виждам в някакви вихри, но изобщо не ги коментирам, щото все някакви емоционални ми излизат, а ти само за "професионални" говориш и тотално ме обезкуражаваш. Освен това, около теб все някаква жена излиза, нямам идея защо. Laughing Laughing Ма е хубаво.

Какви са тези соматични причини за болки в кръста?
Нямам намерение засега да ходя на лекар, боли ме само като спя, от лежането. При движение и седене - не. Е, ако се заседя дъъъълго, може, но леко. Обаче лежането направо ме убива. Търпимо е засега, но не мога да се наспя, нощем само се въртя, абе гадно е.

Оня ден мислех да се появя и да изохкам силно, че гняв дълбок имам в душата си, но се въздържах.
Мина ми кризата, но гневът си е там, латентен, спи, до следващия път.Трябва да премахна дразнителя, но е невъзможно на този етап. Всъщност, дотолкова кардинално трябва да променя живота си, за да го махна, че просто не виждам откъде да почна и как да го подхвана. Да му се не знае Crazy

# 448
Клонка,- Hug  първо ЯМР, второ консултация с лекар и после тибетците!т.е. не бързай с тибетците. Много е важно да се постави диагноза-  всъшност -това най-важното. Чувала ли си за Ван? Може да ти е полезен.

С тая топка все ме пропускаш. Wink Е, някой ден ще ми дойде  и на мен реда.  Grinning

# 449
  • София
syn виж техниката на първа страница за търсене на загубени вещи - едан от тях беше представяш си черна врата...
Yonito  има я на първа страница на ВСЯКА тема поне от последната една година :
КЛОНКААА  кви са тия работи  несериозни за сериозни съмнения- раздвижване - Норбеков или друг вид някаква йога и ако все още след 7 -10 дни имаш болко тогава резонанси и всичко останало от медицината , което ти изправя косата Всичко е нарееед сиугрна съм и без товите пособности ... Heart EyesА и мерси за подкрепата Hug

Общи условия

Активация на акаунт