Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 976
  • 812
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Феи прекрасни, не мога да намеря на 1-ва стр. таблицата на Л.Хей за болестите и новия модел на мислене за справяне с всяка болест конкретно Flutter Моля ви, фокусирайте ме Laughing Напоследък само спя, това съвсем не ми е присъщо - има нещо в Дания, нали знаете... Party Чудя се какво.

Аз бях така в първите два месеца от бременността ...  Whistling ...
И аз.  Mr. Green

# 421
Момичета, от 8 юни ще има най-после в София детска Смехотерапия и Бейтс за възстановяване на зрението, за който се интересува.

Детски курс - Смехотерапия и възстановяване на зрението   - един поздрав от малките варненски сладурковци-смехурковци

# 422
Здравейте, момичета незнам дали е тук мястото ,но мисля ,че съм урочасана какво се прави от вчера  съм така много съм зле.

Cry
Ако мислиш, че по принцип хващаш уроки, е добре, като се прибираш вкъщи, всеки път да си миеш очите. Може да носиш червен конец на китката или синьо око против уроки - на ръката, на шията или просто зашито за някоя дреха. Някои хора знаят молитви за тази цел и с пребайване успяват да свалят урокито. Свекърва ми например пълни купичка с вода, в която гаси клечки кибрит и в зависимост от това как са застанали клечките, казва дали си урочасан или не си. После ни дава да пием от три различни страни на купичката с вода и след около 10 мин. до половин час минава, ако са уроки.

# 423
  • Universe

Здравейте, момичета незнам дали е тук мястото ,но мисля ,че съм урочасана какво се прави от вчера  съм така много съм зле.

Cry

Простичкото визуализиране на стълб от светлина около вас, ви носи много повече - автоматично ви поставя в блясъка на Божествеността в момента. Вашата воля е да бъдете автоматично защитени от негативни вибрации. След това можете да ги насочите към всяко лице или обект,за да ги хармонизирате. Просто си помислете-„Да бъда в Стълба на Мира!“

Е. ЗАКОПЧАВАНЕ С ЦИП

Когато сте тъжни или уязвими, репродуктивният меридиан — енергийният път, ръководещ централната нервна система — може да бъде като антена, приемаща чужди негативни мисли и енергии. Като че ли сте открити и изложени на показ.

Репродуктивният меридиан е като цип, който върви от пубиса (срамната кост) до долната устна, и с помощта на електромагнитните или други фини енергии на ръцете си можете да го „закопчеете". Издърпването на ръцете нагоре по меридиана изтегля енергията по неговата линия. „Вдигането на ципа" ви помага:
• Да се чувствате по-уверени и позитивни относно себе си и вашия свят . Да мислите по-ясно
• Да пробивате във вътрешната си сила
• Да се предпазите от вероятните негативни енергии около вас
За да извършите процедурата (време — 20 секунди):
1. Потупайте енергично върху двете точки К — 27, за да сте сигурни, че меридианите ви се движат в правилната посока.
2. Поставете ръка върху долния край на репродуктивния меридиан, който се намира на срамната кост.
3. Поемете дълбоко въздух, като едновременно с това движите ръката си нагоре, през средата на тялото, до долната устна. Повторете три пъти.

Това е естественият път, по който тече репродуктивният меридиан. Прослушвайки неговия ход по този начин, вие го засилвате, а той засилва вас. Можете „да закопчавате" репродуктивния си меридиан, колкото често решите. Помнете да дишате дълбоко през това време и ще се почувствате по-центрирани, овладени и разполагащи със собствената си сила. Енергиите на лечителските ръце излъчват електромагнитна сила, която прониква в меридиана при проследяването му.
Репродуктивният меридиан е изключително чувствителен към мислите и чувствата на другите хора, разбира се, и към вашите. Освен това директно влияе върху вашите чакри. Когато сте добре, „ципът" като че ли е постоянно затворен и ви предпазва.

# 424
  • I want it all and I want it now.
Здравейте.
Снощи сънувах, че разговарям с двама цигани, който искат да сключат договор с мен. Аз бях отишла при тях. Може ли да ми го разталкувате. Благодаря.

# 425
  • София
Здравейте.
Снощи сънувах, че разговарям с двама цигани, който искат да сключат договор с мен. Аз бях отишла при тях. Може ли да ми го разталкувате. Благодаря.
Мисля, че не беше хубаво цигани. Или беше на болест или на раздяла с пари. Виж в онлайн съновниците. Но за мен важното е, че ти си отишла при тях, т.е. сънят ти е предупреждение, че сама ще си докараш неприятностите. Замисли се имаш ли намерение да правиш нещо с още двама души или пък са някакви две случки, които ти предстоят.
/не претендирам да тълкувам сънища, за сега само моите мога/ Mr. Green

# 426
Благодаря.  Klemy  на съновниците нямам вяра. А със циганите ми е интересно ,защото от 1 год и повече все ги сънувам . А реално в живота нямам нищо общо с тях. И аз си ги тълкувам сама, ама тези повтарящи се не мога. Преди 2 год. , някъде сънувах че ми се откъртва цялата челюст и  почти всички зъби ми падат. Според съновниците беше смърт. Е нищо не стана.

# 427
Здравейте момичета,
С много голямо удоволствие ви чета от около 2 месеца и досега успях да прочета повечето от половината теми.  Регистрирах се специално за да поискам съвет от вас, за което ви благодаря. В началото на месеца на последното новолуние, аз си направих карта на желанията и списък на желанията, след като попрочетох доста мнения тук. Но от тогава имам чувството, че всичко се случва наопаки - непредвидени разходи, стари дългове, в къщи все някой има здравословен проблем, грип, възпаления на очите и т.н.  Дали аз не правя нещата както трябва? Чудя се дали аз не ги предизвиквам тези проблеми по някакъв начин.
От друга страна съм доста позитивно настроена и вярвам, че хубавите неща ме чакат зад ъгъла.
Много е хубаво, че ви има.

# 428
Здравейте, момичета и момче! Вече повече от половин година следя темата с желание да променя себе си и живота си. Искам да кажа на по-новите, които бързат (като мен в началото), искат и чакат желанията им да се сбъднат веднага. Бъдете търпеливи и работете над себе си и собствените си мисли. При мен резултатите  започнаха да идват месеци по-късно, слаби, но все пак малки крачки напред. Малките желания започнаха да ми се изпълняват. Като това да не вися по спирките на градския транспорт като куче и автобусът да е минал точно под носа ми. Някой преди време беше писал, че няма проблеми с паркирането в София. Смях се тогава от сърце и сега аз пък си поръчвам автобуси  Mr. Green .
 За половинките си, как ще погледнат на това също не се притеснявайте. Няколко седмици след като започнах да  си налагам да мисля позитивно, мъжът ми каза: Знаеш ли, така по ми харесваш. По-спокойно приемаш всичко и не си мърморана. Мина още време и в един разговор ми подхвърли: Е ти с твоето позитивно мислене каква я свърши? Тогава му изредих няколко неща. Мина се още време, явно ги е осмислил защото на следващото новолуние обяви, че ще пише желания с мен. Мъжете са прагматици, като видят ясен резултат от поведението ви, ще ви приемат и подкрепят.
 С желанията за здраве обаче никак не се справям. Четох, четох Луиз Хей, гледах списъка с болестите, но засега - никакъв резултат. Някой ако има резултати в тази област, моля да сподели  Praynig ( Рози за теб знам  Heart Eyes , защо обаче аз не постигнах резултат, явно не съм постоянна).  Искам също да попитам някой дали е спрял цигарите с помощта на темата и как  Praynig Решила съм да ги откажа, но пусто ...много ми е трудно.

lenny_pld , новият сайт е чудесен! Поздравления! Ще се запиша и там!

И не на последно място искам да благодаря на всички, които споделят своя опит! От вас се учих!

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 14:45 от Голямо дете

# 429
Cvety75 Защо не пробваш тази техника на lenny_pld. Когато ти си в хармония със себе си те и нещата около теб също са в хармония.
Между впрочем, може би си разгадах съня. Всяка година, си прибирам летните  и зимните обувки на тавана /според сезона/. Сега, когато отидох да си взема летните  установих , че ги няма. Според мъжа ми съм ги прибрала другаде. Обаче от 2 дена обърнахме всичко и съответно без резултат. А преди няколко месеца, бяха разбивали таваните. На всеки, му липсваше нещо. Аз понеже знам, че не държим нищо ценно отговорих , че няма липси. Сега ще си купувам нови обувки.  
Мъжа ми също не вярваше в моите техники. А сега ме пита дали зареждам портмонето.
Почна и той да си поръчва място за паркиране. Цигарите,ги отказах миналата година. lenny_pld, мисля , че беше пуснала лекциите на Кехоу на български език. Беше едномесечен курс.
 Благодаря и обичам, Ви момичета.

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 15:11 от syn

# 430
  • Canada
Здравейте.
Като сънуваш цигани ще 4уеш клюки по твой адрес  Peace

А техниката със зарядното и протмонето в тази тема ли да го търся или по назад???

# 431
  • нейде там, където ....
Благо-даря!  Hug

Сбъдна се желанието ми за нова работа! Желаната, с поисканите параметри, че и малко по-добри. Днес подписах новият си трудов договор. Не само исках, а и се оглеждах - какво да направя, за да стане. После го правех. Отделях повече време на близките си и на малките радости в деня ми. Не обръщах внимание на скептиците, които казваха "... в тази криза ... трудно е ... няма да стане ... ". Подавах документи почти навсякъде, където видех прилична обява. Нали си пожелавах "това или по-добро, за доброто на всички ..." и знам ли от къде ще ми е късмета  Thinking На интервютата се опитвах да почувствам мястото и хората. Представях си как се чувствам, когато ходя там всеки ден. Имах избор и направих най-добрия. Благодаря и на всички, които срещнах по време на търсенето си. Научих по нещо от всеки, дано съм била полезна и за тях.
Нека и вашите желания се сбъднат ... или нещо по-добро!  Heart Eyes Hug

# 432
  • София
Супер, много се радвам, Жени!

Клонка, ако можеш да се сетиш какво си видяла за бившия ми или нещо ново видиш, ще съм много благодарна.

# 433
  • София
Цигани, като сънувам, винаги разбирам за някаква измама. Просто задължително нещо гадно научавам.

За този репродуктивен меридиан бях чела нещо тук, аз съм леко скептик, обаче си признавам, че напоследък, след челен сблъсък с един човек, усещам болки в слабините. При това неприятностите с жени не ми влияят така, а само с мъж и то определен. hahaha

Вени не помня нищо за бившия ти. Някакъв образ ми се въртеше на усмихнат човек, който има склонност да лъже. Обаче беше с широко лице и кестенява коса, тръгваща да оредява. Ти каза, че твоят си имал коса, колкото ще.
Освен това, образът се появява в профил, което значи, че човекът не открива лицето си, не застава "лице в лице", няма смелост за директна конфронтация, действа по-скоро подмолно. Плановете му никога не са съвсем ясни, мотивите - тоже. И е възможно някакво раздвоение, двойна връзка, ясни цели, но непонятни мотиви.
Всъщност, не го усещам тоя човек.
Не те усещам и теб в тая връзка.
Но и другата ти връзка ми се губи нещо.
 Joy
Нещо, свързано с 8 предстои.

Момичета, мой ред е да кажа, че на първа страница не откривам/а търсих, не ме домързя както обикновено/ упражненията на тибетците. Петимата тибетци ли беше, какво беше, не помня. Даже не зная дали е оттук. Много ме боли кръстът. Не мога да спя вече нормално, не мога да спя по гръб въобще, даже почнах да си мисля, че може би имам някакъв ужасно пораснал тумор, който, като легна по гръб и ми тежи и притиска нещо. Обаче, от друга страна, даже като бях бременна спях по гръб и не ме болеше. Винаги съм заспивала настрани, но съм се събуждала по гръб, аз по гръб си спя.
Та си мислех нещо да се раздвижвам, може да съм скована, тези упражнения, доколкото помня, бяха много щадящи и подходящи. Ако са били в тая тема, разбира се. Mr. Green

# 434
  • Universe
Жени,

Голямо дете    Hug и аз имам проблем с мотивацията за отказването им, иначе на други действам мотивиращо и те се отказват Joy

КЛОНКА, тибетците

Общи условия

Активация на акаунт