Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 959
  • 812
  •   1
Отговори
# 405
Честит празник и от мен, мили феи! Пожелавам ни много светли и честити дни и занапред! Мир и любов за нашата българска земя и за сърцата ни! Heart Eyes

# 406
  • София-в сърцата на моите деца
4ЕСТИТ 24 МАЙ!НЕКА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРСКИЯ РОД И ДУХ!!! bg
Още вчера исках да наблегна на това !Да пишем на кирилица с нашите си  АБ, а не с цифри и латиница! Запазете българското!Или поне направете опит! Peace
пише се Ч, а не 4

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 11:49 от didiela

# 407

Б Л А Г О Д А Р Я !

Мили момичета бъдете здрави и предоволни от това което имате!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 408
Привет Simple Smile
Току-що случайно попаднах на това: http://www.sibir.bg/blog/nikitaN/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=443675   bouquet

# 409
  • София
Привет, момичета!
Много интересно нещо ми се случи. Преди време бях направила един ритуал за изпълнямане на желания при който повтаряш три пъти желание като държиш пръстите си като при медитиране.

Само веднъж го бях казала и днес неочаквано се изпълни, макар и не баш чрез същото събитие, но резултата е същия. даже като време съвпада, само дето тогава имах нужда това да се случи, а сега - не. Но знае ли човек това, което Вселената знае за него!

Сънувах тази нощ и интересен сън - бях при някаква жена, която ми виждаше чакрите и ги рисуваше на лист.

И не на послено място: Честит празник на българското!

# 410
  • Universe
Здравейте и честит празник и от мен!  bouquet
Аз няма с какво да се похваля....даже ми иде и да се оплача, но не искам сега да ви занимавам....Кажете ми къде да прочета, или пък някаква техника, за "незнам какво искам от живота"?Толкова съм объркана в момента...

Не се оплаквай, ами се вземи в ръце и повтаряй мантрата "Искам и получавам от живота, най-доброто, предвидено от Вселената за мен, без вреда за никого!"

Във връзка с желанията и формулировката "без вреда за никого" -
ПСИХИЧНОТО ГЪРНЕ НА ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ от Уилям Хюит
  Peace

Желая Ви прекрасен ден, изпълнен с любов и чудесно настроение Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 411
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, но имам нужда от вашата помощ и съвети. Нещо съвсем се изгубих-чувствам, че всичко ме задушава и направо ежедневието ми ме убива, грам нямам в себе си от положителния и усмихнат човек, който съм. Като капак на всичко вчера бях на лекар и сега чакам едните си изследвания, тъй като лекарката се съмнява в някакво заболяне, не от най-сериозните, водещи до смърт, но с не хубави последици. И ако първото изследване не покаже нищо, ще правим второ. Моля ви, някой да помага с техники, със съвет...
Athens, освен с положителни утвърждения, защо не опиташ да "върнеш лентата" назад и да си припомниш моментите, когато вероятно не е трябвало да постъпиш по даден начин, когато си обидила или наранила някой и да поискаш прошка за всичко? Каквото се сетиш, че не е трябвало да правиш, да поискаш прошка и да благодариш, че ти е била дадена възможност с този урок да "видиш" грешките си и да се поправиш?

# 412
Здравейте! Искам да споделя успехите ми след прочита на книгата на д-р Уейн Дайър " Истинска магия " , открих че човек трябва да се отдава изцяло на една работа и да не се интересува от крайния резултат, защото с вторачването в резултата саботираме всичко. И още пробвах хоопонопоно и действа, след насочване срещу един човек от който бях леко нелепо зависима и той изчезна, ситуацията се развива добре. Hug LaughingБлагодаря на всички момичета тук , които споделят челен опит и техники, благодаря на Бог че открих  този оазис на вътрешен мир Laughing  bouquet

# 413
  • Бургас
Здравейте, момичета незнам дали е тук мястото ,но мисля ,че съм урочасана какво се прави от вчера  съм така много съм зле.

Cry

# 414
Драги ми смехурковци,
пиша по повод Панаира на Книгата в НДК ..... намаленията на на книгите от издателствата са от 20% и нагоре. Днес бях и беше чудесно ..... за съжаление не успях да си намеря намалена книгата на Джери и Естер Хикс - Закон за привличането!!! Моля, ако знаете от къде мога да си я дръпна онлайн - ще съм ви искрено благодарна!  Hug
Мнения за книгите им също приемам - вече прочетох Вихърът и наистина съм очарована!!! Не знам - те дали се водят new age стил?!?! ....

# 415
Феи прекрасни, не мога да намеря на 1-ва стр. таблицата на Л.Хей за болестите и новия модел на мислене за справяне с всяка болест конкретно Flutter Моля ви, фокусирайте ме Laughing Напоследък само спя, това съвсем не ми е присъщо - има нещо в Дания, нали знаете... Party Чудя се какво.

# 416
  • Canada
Толкова се радвам 4е ви открих,   Hug  сега съм се заровила в старите теми и 4ета ли 4ета.....

........ книгата на Джери и Естер Хикс - Закон за привличането!!! Моля, ако знаете от къде мога да си я дръпна онлайн .......

Ето  от тук:   можеш да я дръпнеш....На мен ли4но много ми допадна книгата  Peace

# 417
Благодарности Йонито Wink  Hug
Като ги изчета се връщам за коментари - сигурна съм, че има и други, които могат да споделят мнение Simple Smile

# 418
  • Universe
Феи прекрасни, не мога да намеря на 1-ва стр. таблицата на Л.Хей за болестите и новия модел на мислене за справяне с всяка болест конкретно Flutter Моля ви, фокусирайте ме Laughing Напоследък само спя, това съвсем не ми е присъщо - има нещо в Дания, нали знаете... Party Чудя се какво.

Болест - вероятна причина по Луиз Хей , а аз ти препоръчвам терапията на Лиз Бурбо - ученичка на Луиз Хей Hug

В Дания нечий организъм е изтощен и сигнализира за това със сън. Нуждаете се от повече почивка, разходки сред природата, пиене на много вода и позитивно настроение  bouquet

Обърни го в плюс - сега ми се е паднало да помързелувам, така обновявам клетките си и съм свежа и красива и т.н.

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 11:10 от lenny_pld

# 419
  • нейде там, където ....

Аз бях така в първите два месеца от бременността ...  Whistling ...

Общи условия

Активация на акаунт