Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 948
  • 812
  •   1
Отговори
# 390
lenny_pld благодаря ти  bouquet
точно от това имах нужда Heart Eyes

# 391
Здравейте момичета ... искам само да споделя нещо. Имах връзка 3 години със едно момче и тайно мечтаех пак да сме заедно. И сега вселенета ми изпраща хората, които ни най-малко съм очаквала че точно те ще се свържат пак с мен с цел събирането ни отново. А аз това го желая със цялото си сърце! Какво мислите вие по тоя въпрос ?

# 392
  • Universe
ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ! ЧЕСТИТ 24-ти МАЙ!

Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост
Празник на народните читалища (от 1990 г.)
Ден на българската журналистика (от 1990 г.)
 Празник на тракийския университет (от 1995 г.)
Празник на Балчик, Благоевград, Велики Преслав, Девня, Долни Чифлик, Кубрат, Тополовград, Чепеларе и на селата Александрово, Аспарухово, Винище, Горна Ковачица, Долна Рикса, Долно Линево, Дондуково, Еловица, Септемврийци, Нова Шипка

И да не забравяме, че смисълът на този празник е да ни накара да си спомним, че българската култура винаги е била и винаги трябва да бъде част от световната културна традиция и от ценностите на световната култура. И че всичко, което правим днес, тук и сега, отеква в историята на културата и в бъдните векове.

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 04:39 от lenny_pld

# 393

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!Нека помним кои сме,нека  се гордеем,че сме българи и имаме наша писменост,велика история и прекрасно бъдеще!  Hug   bouquet

# 394
  • София-в сърцата на моите деца
Честит Празник, мили момичета! Това е най-българският празник от всички празници! Да си пожелаем да запазим българщината в нас навсякъде по света и най-вече тук и завинаги!! bg smile3529

# 395

Момичета,писах желания на миналото новолуние,правих и карта на желанията,а нищо. Даже и намек за сбъдване,знам,че и друг път е обсъждано,но защо?

Не си само ти. И при мен е същото. Нито съм мислила за това, което съм писала, нито пък съм го препрочитала, но засега по мои спомени нищо не се е сбъднало от две новолуния насам.
Е, ще трябва да чакаме, какво да се прави....

Здравейте, отдавна не съм писала, но чета редовно Embarassed.Във връзка с желанията, искам да попитам по-опитните в тази материя-имам едно много голямо желание, написано по новолуние.Формулирала съм го преди 4-5 месеца и понеже е много важно за мен, правя визуализации почти ежедневно.Успешни са, вече живея с приятното усещане, че желанието ми вече е факт на едно друго ниво и остава само да се материализира.Получавам непрекъснато знаци, които ми показват, че наближава...имам и това особено трепкане под лъжичката.., което е много приятно-чувството, че нещата се подреждат в момента...Тоест-знам, че се случва...Интересно ми е, ако може някой да сподели-колко време може да мине между появата на това усещане и реалното сбъдване на желание?

КЛОНКА, отдавна ми се иска да те помоля да хвърлиш и за мен един поглед в "кристалното кълбо" PraynigЩе можеш ли? Praynig  bouquet

# 396
  • София
Ама вие и на кристално кълбо ли гледате? Може ли и на мен?

# 397
  • София
Честит празник на всички!

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 08:39 от Naddya

# 398
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , МОМИЧЕТА! Нека си спомним кои сме-българи преди всичко и да не отричаме себе си. Искам да благодаря на всички тук в подфорума , които се включват със ритуали, техники, линкове, книги за мен вие сте моите Кирил и Методий, тези които ме просветлиха и превръщат живота ми  в едно полурайско място.Благодаря още веднъж!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug newsm44 newsm44

# 399
Честит празник!

# 400
честит празник

# 401
Честит празник!!!

Можете ли да ми кажете, кои държави използват нашата азбука - моя малък сладур живо се интересува, това дете е като енциклопедия  Heart Eyes, а нещо в Гугъл не ми излиза всичко .

# 402
Честит празник!!!

@Nadya

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Cyrillic_alphabet_world_distribution.svg
http://en.wikipedia.org/wiki/Cyrillic_alphabet

Кирилицата е стандартна писмена азбука на следните национални езици:
Славянски езици: български, белоруски, македонски, руски, русински, сърбо-хърватски (сръбски, черногорски, и понякога босненски стандарти) и украински.
Неславянски езици: абхазки, башкирски, ерзянски, казашки, килдин-саамски, коми, киргизки, марийски, мокшански, монголски, осетински, някои диалекти на романския, таджикски, татарски, тувински и удмуртски.

# 403
Здравейте и честит празник и от мен!  bouquet
Аз няма с какво да се похваля....даже ми иде и да се оплача, но не искам сега да ви занимавам....Кажете ми къде да прочета, или пък някаква техника, за "незнам какво искам от живота"?Толкова съм объркана в момента...

# 404
4ЕСТИТ 24 МАЙ!НЕКА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРСКИЯ РОД И ДУХ!!! bg

Общи условия

Активация на акаунт