Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 940
  • 812
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Много благодаря за линковете! На следващото новолуние ще опитам и аз! Има ли накой, при който вече е подействало?

# 376
При мен действа...Simple SmileНай-голямото ми желание се сбъдна, когато промених изцяло мисленето си и повярвах, че го заслужавам- два месеца, след като си направих картата.Още две желания също ми се сбъднаха, едното дори веднага.

# 377
  • София-в сърцата на моите деца
Има-има-а-а-а-а-а-а Hug и то доста. Peace
Монде,моля те, би ли ми дала линк към писането на писма  на 23 към Кармичното ръководство,че не мога да ги намеря... newsm78

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 17:21 от didiela

# 378
  • София
Наистина вярвам в силата на позитивното мислене! Но това с написването честно казано не съм го правила. Или поне на новолуние. Но съм писала желания в руската църква в София. Ще опитам, защото има желания, които наистина искам да се сбъднат, мисля позитивно, но все още търся пътищата, за да го постигна!

# 379
  • Universe
Има-има-а-а-а-а-а-а Hug и то доста. Peace
Монде,моля те, би ли ми дала линк към писането на писма  на 23 към Кармичното ръководство,че не мога да ги намеря... newsm78

Не съм Монда  Wink, ама да помогна - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=455899.msg13536782#msg13536782

Да ви кажа колко е важно добре да обмислите формулировката на желанията. Вчера  открих едни стари новолунски желания и установих, че не ми са се сбъднали тези, които съм  формулирала така "Искам да имам възможност да..." - явно съм си останала на етапа искане, а възможности се появиха - но реализация - йок Sad
При мен точната формулировка, която работи,  е "Аз получавам, имам", или, ако ме дълбае червейчето на съмнението - "Аз съм в процес на получаване...", разбира се, с благодарност отпред Peace

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 20:53 от lenny_pld

# 380
Благодаря за линковете Hug Аз все пак се ориентирах тръгвайки от първа страница.Прочетох доста неща и виждам,че повечето сте на едно" по-друго ниво" и имам да работя доста върху себе си и мислите си.Наистина искам да се променя и да гледам по положително на нещата,ще се опитам.Картата ме заинтригува и ще си я направя.Кога е следващото новолуние(пропуснала съм най-силното в овен,но ...)подходящо за правенето на карта(понеже срещнах,че при новолуние с Луна без курс не се получава)?Връщам се отново да чета Blush

# 381
  • София
http://mistichno.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/%D0%BA … D0%B8%D0%BD%D0%B0

м. Юни
02.06.2011, четвъртък, 00:04 часа - новолуние

По този повод да попитам, какво точно значи 00:04ч.???

00:04ч. между 01.06 и 02.06 ли или между 02.06 и 03.06???

# 382
1ви срещу втори

# 383
  • София
Значи като станем на 2.06 и си изпием кафето ще напишем желанията си на листче!

# 384
Да ви кажа колко е важно много да обмисляте формулировката на желанията. Вчера си открих едни желания и установих, че не ми са се сбъднали тези, които съм  формулирала така "Искам да имам възможност да..." - явно съм си останала на етапа искане, а възможности се появиха - но реализация - йок Sad При мен точната формулировка, която работи,  е "Аз получавам, имам", или, ако имам червейчето на съмнението - "Аз съм в процес на получаване...", разбира се с благодарност отпред Peace
А аз съвсем съвестно на най-силното новлуние в Овен направих първата си карта и съм започнала с благодарност и утвърждения в сегашно време,няма никъде "искам",ама...?

# 385
А има ли някъде примери как най-точно да се формулира желанието?

# 386
  • София-в сърцата на моите деца
lenny_pld,благодаря ти Hug

# 387
Момичета, две нощи ровя из първа страница и не успявам да открия ритуала за привличане на клиенти. Ако случайно някой знае къде е МОЛЯ изпратете го. Извинете ме, ама ......!

# 388
  • София
Lenny_pld БЛАГОДАРЯ! Няма нищо случайно да го напишеш това за желанията точно сега... Реших да погледна моите последните от април, които не са се изпълнили как съм ги формулирала... и аз така съм ги изписала... Сега ще ги сменя с нова формулировка...

# 389
  • Universe
Lenny_pld БЛАГОДАРЯ! Няма нищо случайно да го напишеш това за желанията точно сега... Реших да погледна моите последните от април, които не са се изпълнили как съм ги формулирала... и аз така съм ги изписала... Сега ще ги сменя с нова формулировка...

Lilian_V Heart Eyes Hug

За това си припомних какво е писал Лозиър

ДЕКЛАРИРАНЕ НА ЖЕЛАНИЕТО

АЗ СЪМ В ПРОЦЕС НА привличане на необходимите условия за реализиране на моето желание /” НА ПЪТ СЪМ ДА изградя условията, при които може да се реализира моето желание/ т.е. да направя, узная или да се сдобия с всичко, необходимо за целта.
ПРИЯТНО МИ Е ДА ЗНАМ, ЧЕ ..................................................
ЧУВСТВАМ СЕ ВЕЛИКОЛЕПНО КОГАТО...............................................
РЕШИЛА СЪМ ДА..........................................................
УСЕЩАМ ПРИЯТНО ВЪЛНЕНИЕ, КОГАТО.........................................
ИЗТРЪПВАМ ОТ РАДОСТ ПРИ САМАТА МИСЪЛ.....................................
ПРИЯТНО МИ Е ДА СЕ ВИЖДАМ КАТО...............................................

ЗАКОНЪТ ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО ЩЕ РАЗКРИЕ И ПОДРЕДИ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА СБЪДВАНЕ НА МОЕТО ЖЕЛАНИЕ.

Обичам този автор Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт