Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 933
  • 812
  •   1
Отговори
# 315
Това писмо до В. Левски е написала ученичка от 11 клас.Така виждат действителността децата ни. Затова е нужен този форум и разпространението на позитивизма.

Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб!

Добре си ти. От там не виждаш… съдбата на достойния ни род.

Не виждаш майките, които днес не раждат.

Стариците край кофите за смет.

Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет.

Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове.

Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве.

На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми.

Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори.

…Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст.

Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

Дяконът е по-буден от всички нас взети заедно! Посланията му още отекват в душите на хората, но хората цъкаме едно безлично "Игнорирай!" и е до там!

Момичета попаднах на този сайт .http://www.hypnoza.org/ Бихте ли си дали мнението за хипнозата. Много мисля да отида, но малко ме е страх. Сигурно има нещо, което трябва да изчистя, Винаги съм получвала, това което искам , а сега зациклих. Незная на какво се дължи и това ме притеснява. Сигурна съм, дълбоко убедена, че ще намеря работата, която искам, но......засега няма.
По-добре първо пробвай с регресия, дота по-безобиден начин е. Не е необходимо дори да ходиш при специалист, може и сама да си я направиш или с помощта на приятелка. Но е добре да имаш с кого да споделиш резултатите след това и най-важното е този човек да го е грижа за теб, за да успее да те успокои. Но според мен и регресията и хипнозата няма да ти решат проблема.

# 316
  • София
Много сериозни показания са нужни за хипнотична регресия и за хипноза като цяло, а и много добър специалист. Не се давайте с лека ръка на такива процедури, защото вероятността от вреда е в пъти по- голяма от тази да има някаква полза. Промените на психологическите ни програми понякога са обезкуражаващо бавни, но са сигурни, защото са плод на осъзнат избор. Останалото са шменти капели, поне за мен. Peace

# 317
  • София
milve всички ще се разреши по най-добрия за теб начин Hug
rainbow какво стана с теб?

Какво ли? Ами приех работата, но не се чувствам щастлива от това.
Незнам защо, но за момент си помислих, че това което е писала milve

Момичета в труден момент съм, пращайте помощ! Толкова гняв има в душата ми, че главата ми е като чужда! Защо в такива моменти мъдростите не помагат? Чуствам се куха и отнесена. Клонка, виждаш ли нещо повече?

все едно съм го писала аз  Sad

КРИВО МИ Е.........
И нищо не става по начина по който искам аз. Тръгнала съм в грешна посока - назад, вместо напред

# 318
Лени,
когато мисля за теб, ми изниква нещо ефирно, нежно, духовно, красиво.....  bouquet

представям си твоята картичка така,бяло, розово, цветя и само името на сайта, името ти, може би придружен с някакво послание- dream on, или нещо друго...но много семпла, изчистена и нежна....
това ми идва, когато ни запита.... Simple Smile

дано правилно съм сложила линковете....

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ3zPVsaKGymCottU9_MBkhs … IaPS6k0I1&t=1
http://mi9.com/uploads/flower/1080/pink-flower-pattern_1024x768_15703.jpg
http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/138400/13840 … ound-32413270.jpg
http://us.123rf.com/400wm/400/400/seamartini/seamartini1010/seam … gn-and-ornate.jpg
http://www.stormgrounds.com/media/Pink-Flower-Swirls.jpg

# 319
rainbow  Hug milve   Hug Гневът не помага хич. Употребявал ме е, та знам. От първа ръка инфо ви давам.  Wink Но спокойното приемане на ситуацията ми е избистряло дотам погледа, че съм се смяла на себе си, как аджеба не съм видяла тръгващата от носа ми пътечка...   Mr. Green  Hug

# 320
  • най-шареното място
Ако погледнеш малко отстрани и с всичката си налична в тежък момент сила, има ситуация, която обикновено е неочаквана и нежелана. Но ситуацията дава и нови възможности и безброй решения закономерно Simple Smile

Успех!!!!

# 321
  • София
Рейнбой, ако не си забелязала все още, вече няма роби, нито крепостни селяни. Можеш да напуснеш работата си, когато пожелаеш. Така че, изобщо нямаш основания да се тръшкаш. Пробвай, може би просто си в период, в който не ти се работи, не си уверена в себе си, не намираш работата за престижна, тъпо ти е, очаквала си повече. Но в процеса на работа може и да ти хареса. Ако не ти хареса - ставаш и си заминаваш.
Ще рече човек, че са те поробили... Joy

Милве, ще се оправиш! Hug

# 322
Благодаря на всички за отговорите. И аз като помислих хипнозата едва ли ще ми реши проблема с работата, но по-скоро мислех да стигна до проблема. Чувствам се неуверена и се страхувам дали ще се справя да  работя точно това, което искам. Изобщо съм много объркана едиственото, в което съм сигурна, че искам да работя точно това и въпреки това ме е страх. Много объркано се изразих дано сте ме разбрали. Обичам ви и се радвам, че мога да споделя.

# 323
  • най-шареното място
я виж с какво подписваш всяко свое мнение! Wink
"С всички сили", страх, не страх, вдъхновено напред Simple Smile

# 324
  • София
Шибан период ми е.
Извенете френския ми.  Mr. Green
Нагоре-надоли -ахааа, да стане и ойде коня в рЯката...
Уф.  #Crazy
И това ще мине, ама...за чий? Извинете? Насъбрах уроци за ъмняйсет живота напред, викам стига толкова. Поне година въздух, а? Иначе тия дни ще трябва да бъда провъзгласена за светец. Или поне за блаженна.  Mr. Green

# 325
  • София
Благодаря на всички за отговорите. И аз като помислих хипнозата едва ли ще ми реши проблема с работата, но по-скоро мислех да стигна до проблема. Чувствам се неуверена и се страхувам дали ще се справя да  работя точно това, което искам. Изобщо съм много объркана едиственото, в което съм сигурна, че искам да работя точно това и въпреки това ме е страх. Много объркано се изразих дано сте ме разбрали. Обичам ви и се радвам, че мога да споделя.
Смелостта не е липсата на страх, а да действаш въпреки страха. Досега не е изобретен метод, който да ни направи Свръхчовеци. И страха, и колебанията са нормални неща. Важното е да има положителни действия и те да са повече. А дали човек ще има само успехи зависи от гледната точка. За едни Едисон е направил 1000 провала преди да открие електрическата крушка, а за други е открил 1000 неща, които не стават за крушка. Всяко препятствие, всяка грешка учи на нещо. И най- важното, щом човек е в състояние да види, че е сбъркал очевидно е крачка напред от момента, в който е мислил, че с действията си ще достигне до целта.

# 326
# 327
  • София-в сърцата на моите деца
МилвеЖивотът е пред тебе, Дерзай Peace

# 328
rainbow дето вика КЛОНКА,крепостни селяни роби няма,продължвай да търсиш,това,което искаш и си работи тая работа. Кое толкова не ти харесва там,парите ли са много малко? Ако правилно разбрах,в момента и двамата с мъжа ти сте без работа,така,че всякалъв доход ще е от полза. Поне те търсят и искат,поне в тия условия в днешно време това е важно.

Raboteshta и мен ме влече хипноза,не искам регресии,нито минали животи,а конкретни внушения,които ще ме променят към по-добро. Само,че наблизо няма хипнотизатор. Някак си това не ме плаши,защо всички се страхуват толкова?

КЛОНКЕ  как е детето ти,минаха ли притесненията?
Luna дай отчет и ти как са нещата след операцията.

# 329
  • София
[Raboteshta и мен ме влече хипноза,не искам регресии,нито минали животи,а конкретни внушения,които ще ме променят към по-добро. Само,че наблизо няма хипнотизатор. Някак си това не ме плаши,защо всички се страхуват толкова?
Има защо. Това не е шега работа, а и у нас не вярвам да има повече от един- двама читави специалисти, а те не биха се навили да те хипнотизират, за да ти спестят време за някаква друга терапия. За хипноза си има много сериозни показания. Грешките могат да те осакатят до живот. Представи си, че през минута за секунда ти се връща картина от събития случили се преди 10 години и така до края на живота ти. Не е готино. А промените към по- добро можеш да ги постигнеш, ако решиш. Начини бол, само на първа страница тук има хиляда.

Общи условия

Активация на акаунт