Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 953
  • 812
  •   1
Отговори
# 270
  • София-в сърцата на моите деца
Когато остана без работа информирам всичките си познати на "ключови места", че такъв ценен кадър като мене е свободна единица и ...чакам PeaceПонякога с месеци, понякога с дни...Щото  да ходя със СВ-то не ми се получава и затова информирам наляво и надясно,че съм свободна и си търся работа...Даже не помня на кого и къде го казвам Joy , но се получава Както е казал Мечо Пух-колкото повече, толкова повече/имам предвид колкото повече хора знаят за мене, толкова по-добре/, защото знаят как работя! Peace

# 271
  • Tам през Атлантическия океан
Е пак нещо си направила колкото и незначително да ти изглежда  Wink само може да се кафиш че се е получило без "излишни"  усилия  Hug
М/у другото сегашния ти аватар по ми харесва  Wink

Притча за камъчето

Живял някога един младеж, който бил много нехаен и безотговорен. Родителите му вдигнали ръце от него и го пратили при един мъдрец да се учи на ум и разум.
Мъдрецът протегнал ръка и подал на момъка едно кръгло бяло камъче.
- Разгледай го добре! Усети го! Виж какви вдлъбнатини има и колко е горещо!
Младежът се подсмихнал на чудатата постъпка, но загледал камъка.
- А сега- хвърли го в езерото!
Без да се замисли момъкът изпълнил заповедта.
Тогава старецът погладил брадата си и казал, без да се шегува.
- Твоята задача е за 3 дни да откриеш същото това камъче.
Момъкът бил вироглав и започнал издирването. Той показвал на учителя си най-различни камъчета, но все не било същото. Най-накрая открил камъчето и го подал триумфално на мъдреца.
- Добре!- казал той и посегнал да го хвърли пак.
- Стой!- пребледнял ученика- Какво правиш? Цели три дни се бъхтих да го търся!
- Ето, виждаш ли? Там е разликата- в началото за теб това беше най-обикновено речно камъче, а сега е най-скъпоценната вещ, защото много труд и сърце вложи в него. Иди си! Ти научи своя урок.
Замаян от чутото, младежът държал здраво в юмрук камъчето и се запътил към портата. Но внезапно се обърнал и попитал.
- Какво да правя с камъчето сега?
- Камъчето е символ на човешката душа с нейните скъпоценни дарби. В това се състои твоята отговорност. Какво да правим с даровете? Можем да ги умножим или захвърлим в езерото.
- Но може аз да не искам този дар!
- Тогава- хвърли камъчето. Друг ще го намери. Но помисли добре преди това, да не хвърлиш с него и душата си...
Ученикът се поклонил дълбоко и от тогава за него се чували все добри и хубави неща.

bobkas
, да бъде  Hug

# 272
  • София
Добро утро!
Не виждам чашка с кафе, но виртуално ви пращам по едно за разсънване.
Аз днес ще имам нужда от повече, но като не съм мигнала цяла нощ, така е.
Цялата нощ подреждах разни пъзели, а след малко отивам на среща за работата за която ви говорих. Тя (работата) толкова настоятелно ме търси, че ще отида да видя, може пък да е нещо добро. Реших, че ще си поставя всичките условия, пък ако настояват да работя там и се съгласят с тях и аз ще се съглася. Стискайте ми палци.

А на вас пожелавам лек и приятен ден, изпълнен с повече положителни емоции.

# 273
Добро утро!Нека е  слънчев и усмихнат денят ви!

Аз съм пример за това,как Вселената  сама ми дава онова,което искам без ни най-малко усилие от моя страна...

Сега синът ми също,за моя радост.От училище искаха да ги водят  на екскурзия в Несебър с 1 пренощуване.И когато коментирахме екскурзията у дома,той сам каза,че би било по-добре,ако ги заведат в Албена на хотел,хем по-близо,и пак басейн,и пак хотел и море/и най-вече е ходил там и познава обстановката/...

И само на другия ден е дошла една госпожа ,която давала бланки за Албена,където деца могат да се запишат на нещо като лятна школа с шахмат,математика и чужди езици/все неща,които синът ми харесва/.И така Вселената отговори на желанието му! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Няма нужда да се търси,утвърждава и т.н.,Вселената сама дава най-доброто за нас самите! Heart Eyes

# 274
Добро утро
 rainbow , може да е твоята работа, знае ли човек , успех  Hug

Дес, започнах първата си работа в една компания, които ме взеха без грам опит и ме научиха да работя. Разбира се за да ме вземат ме препоръча един мой познат, бивш техен редови служител. Работих 3 години, и вече чувствах, че се задушавам, нямаше какво повече да науча, всичко беше рутина, нямаше на къде да се развивам. Докато пасивно се чудех какво да предприема, един ден ми се обади този познат, станал шеф на една Банка, и събира млад екип, първо за мен се присетил, обадил се на шефа ми, той се изказал много ласкаво, и човека ми отправи оферта директно по телефона, без интервю, със двойно по голяма заплата и със супер работа. И така, смених си работата без да съм търсила. Това не означава да не търсите работа (който е решил) просто давам пример, че понякога стават чудеса.  Hug

# 275
  • Universe
Кафе с любов от мен!

rainbow, нищо не губиш. Преди години, за да не изложа мои приятели, които бяха приказвали хубави неща за мен, отидох до една фирма и реших да кажа умопомрачаваща заплата, с която едво ли някой щеше да се съгласи и така, като Пилат Понтийски, да си измия ръцете, защото не ми се работеше там в този момент  Joy Замое изумление, шефът подписа пред мен запис на заповед за сумата за 1 година напред  Shocked и така ме постави пред свършен факт и нямаше как да откажа  Crossing Arms Та, неведоми са пътишата божии.

bobkas,  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 276
Момичета попаднах на този сайт .http://www.hypnoza.org/ Бихте ли си дали мнението за хипнозата. Много мисля да отида, но малко ме е страх. Сигурно има нещо, което трябва да изчистя, Винаги съм получвала, това което искам , а сега зациклих. Незная на какво се дължи и това ме притеснява. Сигурна съм, дълбоко убедена, че ще намеря работата, която искам, но......засега няма.

# 277
bobkas  i   rainbow 
sun sun sun sun sun sun sun sun sun

# 278
  • Universe
Винаги съм получвала, това което искам , а сега зациклих. Незная на какво се дължи и това ме притеснява. Сигурна съм, дълбоко убедена, че ще намеря работата, която искам, но......засега няма.

Ми... newsm78 как ще има, като във вибрационната ти мембрана има притеснение и страх.

Аз в такъв момент ползвам контраст по Лозиър,  или ТЕХНИКАТА "НАМЕРИ 10 ПЛЮСА" по Ал. Свияш

# 279
Момичета попаднах на този сайт .http://www.hypnoza.org/ Бихте ли си дали мнението за хипнозата. Много мисля да отида, но малко ме е страх. Сигурно има нещо, което трябва да изчистя, Винаги съм получвала, това което искам , а сега зациклих. Незная на какво се дължи и това ме притеснява. Сигурна съм, дълбоко убедена, че ще намеря работата, която искам, но......засега няма.

А защо искаш някой друг отвън да ти свърши работата? Ако имаш необходимост и полза да "чистиш" нещо, повикай неволята и се заеми с въпроса ти.... Но моето скромно мнение е, че резултатите се получават, когато човек върви напред и е ориентиран към конструктивните действия за бъдещето, вместо когато отново и отново копае в някакво минало. Първо не помним точно какво ни се е случило, защото възприятието ни се изменя под въздействие на преживяното от времето. Второ това ни държи закотвени именно във въпросното минало, а там нищо ново няма да ни се случи. Има някои техники за изменение на миналото, но има полза повече да работиш проактивно с ориентация към бъдещето. Просто приеми себе си с всичките си грешки, проститии, глупости и неуспехи. Ами такава си и какво?? Ами обичаш си се себе си именно такава - значи супер!!

Това чистене та чистене отново и отново си е чиста проба пристрастяване към негатива и намиране на оправдание да не се излезе на светло извън комфортното състояние на "ами не става" и да чакаме някой друг да ни освободи/ помогне/ подкрепи. Аз самата бая време свирих на тази струна, докато не ме наритаха порядъчно, че не ми стиска да работя напред. Да видиш как ми тръгнаха всички цели под строй към реализация и то в кратки срокове като спрях да се държа като мома англичанка и да рИвЪ.... Не ми се обиждай, това е едно към едно целият път на осъзнаване, който аз лично изминах за много години. Споделям ти го с много любов и пожелание да си щастлива!!

Дес, ти си го написала...
"Позитивното мислене без позитивни действия носи едно позитивно нищо" Peace

С други думи, но същата работа.....

# 280

хипнозата може да е неподходящ метод за влияние, а и не може да бъдем сигурни какво ни програмират, дори и ако има друг човек освен хипнотизатора на сеанса.
Понякога просто може да има неблагоприятен астрологичен период. В такива периоди - повече работа с положителни утвърждения(правилни) и вътрешно балансиране!

# 281
Плаках и молех за знак....
КЛОНКА, ти ми го показа, прочетох поста ти няколко пъти подред, в мен се надигна нещо като дълбока благодарност и вяра, че отнякъде това нещо съм го знаела....
Дано да задържа усещането.
Дано да задържа знанието.
Дано не срещам повече хора, с които да уча едни и същи уроци.
Благодаря ви, че сте тук  smile3525 smile3525 smile3525

# 282

rainbow стискам ти палци,ако наистина я искаш тази работа,то аз ти пожелавам от все сърце да я получиш Hug
СИЯЙНО МЕЧТАНИЕ съгласна съм с теб,когато истински и от сърце желаеш нещо,Вселената ти го дава.Много е хубаво,това,което се е случило на синът ти Peace
joya пожелавам ти лека,приятна и доходна работа  bouquet

# 283
  • Universe
Плаках и молех за знак....
КЛОНКА, ти ми го показа, прочетох поста ти няколко пъти подред, в мен се надигна нещо като дълбока благодарност и вяра, че отнякъде това нещо съм го знаела....
Дано да задържа усещането.
Дано да задържа знанието.
Дано не срещам повече хора, с които да уча едни и същи уроци.
Благодаря ви, че сте тук  smile3525 smile3525 smile3525

Така май е по-добре Laughing

Аз задържам усещането!
Аз задържам  знанието!
Аз срещам нови хора, защото научих уроците си!
Благодаря за всичко!

# 284

Общи условия

Активация на акаунт