Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 912
  • 812
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ох, аз пък затърсих потребител с ник dora dobrodetelnata Joy Ама после се светнах за какво иде реч Joy

И аз, и аз я потърсих...  Joy 

# 556
Ох, аз пък затърсих потребител с ник dora dobrodetelnata Joy Ама после се светнах за какво иде реч Joy

И аз, и аз я потърсих...  Joy  
Е то на Vox не му лиспва чувство за хумор Laughing  Joy не мога да не се съглася с него,обаче за някои неща Peace

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 09:51 от sladurka

# 557
  • морето, сините вълни...
Търся се.
БлагоДаря Ви!

# 558
"Дълго се търсих в другите и бях далеч. Сега поглеждам към себе си за да се открия. Така аз се превръщам в това, което съм." монахът Тозан

# 559
  • Tам през Атлантическия океан
Колкото повече човек преследва знания, толкова по-малко знае. Whistling

Защо става така? Защото колкото повече се стремиш към знания, толкова повече се отдалечаваш от себе си. Кол­кото повече се опитваш да намериш истината, някъде извън теб, колкото по-далеч отиваш ти, колкото по далеч от Ця­лото, в търсене на Цялото, толкова по-далеч от себе си в търсене на автентичното битие, толкова по-далеч от съзна­нието в своя стремеж.

Изгубеният ключ - суфистка притча

Mулах стоял клекнал на улицата и търсел нещо по земята. Минал един негов приятел и го видял. Попитал го:
- Мулах, какво правиш?
- Търся си ключа. Изгубих го.
- О, кажи ми къде си го изгубил, ще ти помогна да го намериш. - клекнал до него приятелят му.
Мулах отговорил:
- Загубих го вкъщи.
- Ама тогава защо го търсиш тук?
- Защото тук е по-светло - казал Мулах.

Звучи като виц, но толкова много хора търсят себе си някъде навън , защото мислят, че има повече светлина
Sunglasses

# 560
  • Universe
 newsm78 Мине, не мине време и тук припламват искри, то е имало и пожари, даже  Thinking И все някой обиден си тръгва...

На мен пък винаги ми е интересно да чета различни гледни точки. Те са някакъв коректив на моите виждания, представи, натрупани знания. Най-малкото, ме карат да се замисля и да почета повече   Peace

Има и още един момент - ако за даден човек за едно бобче е магично без да е свещенодействал и чел книги, най-вероятно то е.

Ето това е   bouquet Оставете на хората бобчетата, не им размахвайте назидателно пръст и не ги учете, че те са "едногодишно увивно растение с плодове във формата на чушки  с бъбрековидни семена" от позицията на прочели някоя друга книга повече. Току-виж, след години се оказало, че това са магическите играчки на боговете  Heart Eyes

Всеки е учител и ученик, и ...не приемайте нищо лично  Hug

Обичам ви, обичайте се и вие!

# 561
  • София-в сърцата на моите деца
В тоя контекст, скоро наистина ми подариха  за късмет едно  шарено бобче , което било на повече от 100години/някои гледат на такъв боб/ и аз наистина си го нося в мен Laughing
Ама дали е магическо newsm78
И Пеликанът ми още мъти на стената до печката Joy

# 562
  • най-шареното място
didiela, разсмя ме Simple Smile Какво съвпадение. Мога да си представя какво е шаренко и хубаво.
Аз бобчето го написан защото ми се видя достатъчно немагично и първото, за което се сетих Simple Smile
Добре, че сте ме рабрали въпреки грешката Wink Трябваше да е: ако за даден човек за едно бобче е магично без да е свещенодействал и чел книги...

# 563
  • София
И Пеликанът ми още мъти на стената до печката Joy

И моя - на източна стена, но над котлоните.

И една притча от мен, която мнооого точно изразява мнението ми!

НЕПРАВЕНЕТО   
Вървял буда с учениците си из гората, ожаднели, видели изворче, хвърлили се учениците да пият вода, сбутали се и размътили водата. Започнали да се чудят какво да правят.
Буда обаче настоял да продължат пътя си. Учениците били много жадни, настоявали, молели да изчистят изворчето, буда бил непреклонен.
Когато след часове ходене достигнали следващото изворче, то също било кално. Тогава буда дал канчето на един от учениците си и му наредил да се върне и да вземе вода от предишното изворче.
Когато ученикът стигнал до него, изворчето било чисто, калта се била утаила...
Някои неща не стават с активност, с правене, трябва просто да ги оставиш да се случат. Трябва да им позволиш да се случат.
Как с правене бихте изчистили изворчето?

Незнам дали го споделяте?!

# 564
И моя е там.
БЛАГОДАРЯ НА ВСЕЛЕНАТА за всичко онова което ми праща с което ми показва че хубавото предстои

БЛАГОДАРЯ

# 565
  • София
Момичета, новолунието в близнаци е на прага, а не мога да намеря инфо за желанията. Моля, помагайте!  Hug Hug Hug

# 566
Вени, напълно споделям притчата за неправенето Simple Smile
Неправенето ми дава възможност да се отдръпна и да погледна нещата отстрани. Когато спра "да мътя водата", то всичко се избистря. Неправенето ми дава възможност да се радвам на настоящето...

# 567
  • най-шареното място
Петя, Изпълнение на желания на първа страница Simple Smile

# 568
НЕПРАВЕНЕТО   
.................Някои неща не стават с активност, с правене, трябва просто да ги оставиш да се случат. Трябва да им позволиш да се случат.
Как с правене бихте изчистили изворчето?

Вени, благодаря ти. Имах нужда от това днес.
Нека винаги има вълшебна пътечка за тебе, уханна, спокойна, зелена, която да те води до твоето щастие.

# 569
  • най-шареното място
И аз мисля така.
Но е като мъдростта, завършваща накрая с "да правя разлика между двете". Да знаеш за кое да действаш и за кое да "забравиш". Ако знаехме със сигурност кога какво щеше да е по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт