Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 868
  • 812
  •   1
Отговори
# 585
 Laughing хахахах тъкмо щях да се кълна, че преди моя пост имаше линк с видеото. Помислих, че полудявам  Joy  Crazy

# 586
  • Уханното пристанище на Вселената
Рози, това е невероятно!!! Останах без думи! Супер е.   bouquet

# 587
  • Бургас
Момичета, съжалявам че малко измествам темата, но искам съвет от вас. От десетина дена получавам световъртеж, най-вече сутрин при ставане и вечер при лягане. През останалото време пак се случва, но е доста по-слабо слабо, а сутрин направо губя равновесие. Ходих на невролог и се оказа, че имам стеснена артерия, а снощи ми се спука капиляр под окото /приличам на бита/. Опитах да си задам въпросите от " Болестта, като път", но не намирам смисъл - какво не мога да правя и т.н., търсих и от Л. Хей, но пак нищо.  Thinking  Просто не мога да си го обясня. Аз съм здрава, нямам оплаквания и изведнъж това. Моля ви за помощ  Praynig или съвет. Много разчитам на вас, може и на лични, ако желаете. Благодаря ви!
 Олекна ми, като ви споделих!!!!!!!!

# 588
Кажете какво да правя -пеликана стои на стената, предложиха ми работа знам че имам нужда от нея, но имам някаква съпротива - искам нещо по добро. А от друга страна ме е страх после да не стане така че да остана без нищо .

# 589
Кажете какво да правя....

Отвън от нас кой може да ти каже кое е правилното за тебе лично в твоя собствен живот???? Поискай знак, но обещай, че ще послушаш съвсем точно знака, какъвто и да е той. И ще стане най-доброто за тебе.

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 19:13 от Рози и рози

# 590
Наминавам, за да проверя какво стана с Клеминото чедо. Приеха ли го детето в желаното училище?
Стиснала съм палците и не пускам, ей. Laughing

Рози, на човек му спира дъха от тази красота!   bouquet

# 591
  • София
Кажете какво да правя -пеликана стои на стената, предложиха ми работа знам че имам нужда от нея, но имам някаква съпротива - искам нещо по добро. А от друга страна ме е страх после да не стане така че да остана без нищо .

Абсолютно в същото положение съм като теб и затова ти съчувствам.
Аз ще ти кажа какво направих аз - приех работата, въпреки, че все още не съм убедена, че е правилното решение. При мен се случи така, че докато се чудех и маех какво да направя, мъжът ми остана без работа. А работеше там от 7-8 години и въобще не се очертаваше да се случи това.
Та това беше моята мотивация.
Ако имаш възможност да помислиш няколко дни, претегли плюсовете и минусите и тогава реши.
Дано да вземеш правилното решение  Peace

# 592
Рози и рози ,това е приказнооооооооооо Heart Eyes

# 593
  • София
Момичета, съжалявам че малко измествам темата, но искам съвет от вас. От десетина дена получавам световъртеж, най-вече сутрин при ставане и вечер при лягане. През останалото време пак се случва, но е доста по-слабо слабо, а сутрин направо губя равновесие. Ходих на невролог и се оказа, че имам стеснена артерия, а снощи ми се спука капиляр под окото /приличам на бита/. Опитах да си задам въпросите от " Болестта, като път", но не намирам смисъл - какво не мога да правя и т.н., търсих и от Л. Хей, но пак нищо.  Thinking  Просто не мога да си го обясня. Аз съм здрава, нямам оплаквания и изведнъж това. Моля ви за помощ  Praynig или съвет. Много разчитам на вас, може и на лични, ако желаете. Благодаря ви!
 Олекна ми, като ви споделих!!!!!!!!
Не ти ли изписаха някакво лечение? Имам позната с подобен проблем и се оказа, че е генетично в нейната фамилия. Не са с наднормено тегло, но на всички в един момент артериите се запушват, стесняват и прочее.
За другото, за разболяване причини бол. Не бих могла да помогна с теория за причините, защото само ще те объркам.
Ако медитираш би могло да е от полза да визуализираш кръвоносната си система като здрава и проходима, а проблемните участъци като такива в ремонт. Визуализирай ремонта и успешния финал. Но само ако си правила това и преди, иначе е достатъчно да визуализираш здрава и проходима кръвоносна система. Hug

# 594
  • София
Визуализациите са добри.Така казват, аз не съм ги пробвала, нямам личен опит. Но ако почнеш дълбоко в себе си да се вглеждаш, можеш да търсиш и сама причините. Кръвоносната система можеш да я разгледаш по-образно, като си представиш жизнените сокове в едно растение, имаше такива едни табла в кабинета по биология. Та растенията са много показателни, защото те имат връзка със земята и слънцето, които ние, като човешки същества, решаваме, че нямаме. Но не е съвсем така. Какво кара едно растение да изсъхва? И оттам метафората за теб самата.
Корените - семейство, дом, здрава "почва под краката ти". Имаш ли страхове, които да те карат да блокираш потока на енергия от тях?
Слънцето - социалната среда - имаш ли притеснения, прекалено много на показ ли си, искаш ли да се скриеш?
Виенето на свят е като да искаш да спреш планетата и да слезеш. Случва ли се нещо прекалено бързо в живота ти, което не можеш да контролираш - дори хубаво?
И.н.

Извън всичко това, консултацията с още един лекар е добра. Аневризма е гадна работа и трябва да се следи. Кръвното ти трябва да е винаги в норма!!!
Каквито и алтернативни методи да прилагаш, наблюдавай се и не се отказвай от традиционната медицина.
Успех!!!

# 595
# 596
  • най-шареното място
И аз много харесах фонтаните! Мерси!!!

Сега проверявам новолунието - 2 юни 2011; 00:03:42.
А слушах за 01.06? 2-ри е нали?

# 597
  • София
И аз много харесах фонтаните! Мерси!!!

Сега проверявам новолунието - 2 юни 2011; 00:03:42.
А слушах за 01.06? 2-ри е нали?
На всякъде го дават 2 юни! Един въпрос? Картата на желанията сам на пълнолуние ли се прави или може и по друго време?

# 598
кога да пишем желания ... на 2 ри или на 4-ти ?

# 599
  • Costa Rica

На всякъде го дават 2 юни! Един въпрос? Картата на желанията сам на пълнолуние ли се прави или може и по друго време?
На НОВОлуние. Тоест баш сега.
Няма да стана посред нощ, ще пиша желания сутринта на 2ри.

Общи условия

Активация на акаунт