Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 737
  • 812
  •   1
Отговори
# 750
  • I want it all and I want it now.
Рози, добре си се ориентирала в желанията си, аз там те откривам теб, в тази сфера виждам развитие. Grinning

Разбирам аз, че ти "цветя и бонбони не пиеш...", ама нещо по-така от тези твои вълшебни откривания ще споделиш ли  Embarassed Embarassed

Извинявам се, че аз отговарям. Днеска ми е простено. Според мен ще се омъжиш за този човек. Повече няма да спамя. Чао момичета. Утре дъщеря ми има РД.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 18:11 от syn

# 751
Мале, докато се поява в темата вече сте на 51-ва страница. Мога да пусна нова тема, но ще е през ноща - чак тогава имам време да поработя над темата. Незнам дали Starlight подготвя нова тема, но ако е така тогава аз мога да пусна следващата.

Starlight,  за теб специално Heart Eyes  bouquet

# 752
  • София
Клонка, относно съня ти - просто идва Голяма черешова задушница (11.06) - другата събота и някой ти напомня за това! Подсетиха ме и розите, които са си отишли с баба ти. Сега да споделя - някой бе писал за намисляне на желание и палене на свещи девет дни подред. Направих го, нещата бяха в развитие (става въпрос за материална придобивка)  и два дни след това разбрах, че нещата са се решили в моя полза!   Hug Praynig Stop Стори ми се невероятно, а ако ми го бяха казали преди три месеца, щях да се изсмея! Всъщност Клонка ми каза за Нова година, че нещо ще ме раздвижи! Очаквам желанията от картата на съкровищата.   

# 753
milve, радвам се, че си доволна. Grinning

# 754
КЛОНКЕ  я ми кажи при мен какво виждаш? Ще "дръпна" ли напред? Имам нужда поне едно желание да  ми се сбъдне.
Сън честит рожден ден! Всииички желания да ти се сбъднат-от сега! Wink Hug

# 755
  • Costa Rica
Рожденичке syn,  честито! newsm59 newsm67 Wine Glass

Вдъхновихте ме все пак да си напиша желанията. Хем съм и в мощен период.

Със съгурност ще повторя поне 70% от миналогодишните Mr. Green

КЛОНКЕ, уж да дръпна, да дръпна пък... зациклих Cry К'во казва кристалната топка?

# 756
  • София
Делфина, нещо съм те излъгала ли? Mr. Green
Не си зациклила, твоето е от хормоните Grinning
Шегичка... Mr. Green

Рози, syn/е това някой да ми го спелне на български, моля, че да не сменям клавиатурата всеки път/ вика, че ще се омъжваш, аз така към некви страсти само клонях, не към радикални жестове... Joy

Сладурке, теб, пък, к'во те мъчи? Подарък ще получиш ти.

Трябва да говоря с кълбото по-сериозно Mr. Green

# 757
О, момичета. Това току що го чух за първи път. Сърцето ми ще излезе от туптене.....

">#at=20[/video]

# 758
  • София
КЛОНКА ти как гледаш на кълбо? Познаваш ли?

# 759
  • София
Mr. Green Joy
Лигавим се, мила.

Рози, това е много, много хубаво!!! Hug

# 760
  • София
Mr. Green Joy
Лигавим се, мила.

Рози, това е много, много хубаво!!! Hug

А аз си помислих, че наистина гледаш. Имах приятелка, на която майка й гледаше на кафе и мога да ти кажа, че познаваше. Е може би защото бяхме много добри приятелки и майка й ни познаваше много добре. Но навремето вярвахме, че може да гледа на кафе!!

# 761
О, момичета. Това току що го чух за първи път. Сърцето ми ще излезе от туптене...

Няма да питам как е сърцето ти след това, защото знам как е моето всеки път, като го гледам

Hug

# 762
КЛОНКЕ мъчат ме разни неща-в личен(любовен разбирай) и проф.аспект. И ми се ще в едното направление поне да се сбъдне нещо. Четох в съседна тема за любовните терзания на синчето ти,на 8 ли се тресат от такива неща,ужас. Ама ще взема да помисля малко-моето момиче се впечатлява от едно момченце в нейната група(да,да-в градината е още),което е голям кавалер. Винаги и дава предимство на пързалката,люлее я,защитава я(най-важното!) и в същото време си другарува и с други момиченца и и дава назад,тя се дразни. Ето ти подход.

# 763
  • София
Поздравявам всички с " I Dreamed A Dream ". Все пак изпълнителката Сюзън Бойл е на 48 години, когато мечтата и да пее пред публика се сбъдва и то именно с тази песен! Сега за нея правят филм в Холивуд, правата върху книгите и са продадени, има записани срещи с Американския президент и журналистите я канят в предаванията си. А казва, че преди е пеела само пред козите в родното си село.http://www.youtube.com/watch?v=4BvBkTmDWBA&feature=related

# 764
  • София
И днем, и ночью лишь она передо мной,
И не Мадонне я молюсь, а ей одной.
Стой, не покидай меня, безумная мечта,
В раба мужчину превращает красота.
И после смерти мне не обрести покой,
Я душу дьяволу продам за ночь с тобой.
За ночь с тобой...

Общи условия

Активация на акаунт