У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (13-та фатална)

• 16 134
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вие не споменавайте онази тема, че скоро в нея ще се появи онази дама, все пак фестивален сезон настава Mr. Green

# 46
  • Ænima/Albuquerque
Вие не споменавайте онази тема, че скоро в нея ще се появи онази дама, все пак фестивален сезон настава Mr. Green

Пу пу, сакън! bishop

# 47
Малеееее, гледах филм и вие сте изписали сума нещо ooooh! Ето че и филм препоръчан от Йо-йо не ми хареса - "Event Horizon". Аз така и предполагах че ще е само фантастика ама...

Трето обсъжда с жените, мъже.  Shocked
Не харесва жени, обсъжда мъже. Просто ви е бедна фантазията, колко ми е богато въображението и в какво посока се носи.  Joy Joy Joy
Хахах, е че като съм мъж да нямам мнение за мъжете ли!?  Wink Моля те не ми казвай какво е родило въображението ти, и без това се сетих Mr. Green Не харесвам жени!? Кого не харесах!? Rolling Eyes

А избор между Де Ниро и Пачино е като избор между Дел Пиеро и Недвед, но все пак залагам на Роби Sunglasses

# 48
Тъй, тъй, още с потрес си спомням как ни съжаляваше, бедните ограничени душици от Европата, които коментираме комерс-филми, пропускайки фестивалната реалност покрай себе си Tired

# 49
  • Ænima/Albuquerque
Момчето е у свет, не го яжте.  hahaha

# 50
  • София
Вени, Авиаторът не бих го гледала пак, но ролята на Лео е "УааааааУууууу". Заслужава адмирации...
Departed е готин филм, определено. Заслужава си двата часа, макар да не е на нивото на филмите от онази тема. Гледай го ако не си - щи видиш съвсем различен Ди Каприо. Заслужава момчето да го преразгледаш!
А като се замисля, че мислех Кейт за посредствена заради Титаник  bambam

Тъй, тъй, още с потрес си спомням как ни съжаляваше, бедните ограничени душици от Европата, които коментираме комерс-филми, пропускайки фестивалната реалност покрай себе си Tired

Ти мани другото ми и за киноманки се мислим! Дет вика Сарки  bishop

# 51
Кога избутахте старата тема?!  Shocked

Препоръчвам "Малки деца" с Кейт (Уинслет)  Peace

# 52
  • Ænima/Albuquerque

Мааани...  bishop

# 53
Тъй, тъй, кадете тамян, че току ни надушила какви ги говорим и ще има молби за бан ooooh!

Слънчо, Little Children е великолепен.

# 54
  • Ænima/Albuquerque
Слънчо, Little Children е великолепен.

На мен не ми хареса, кой знае колко.  Rolling Eyes

Кога избутахте старата тема?!  Shocked

Глей тестостерона, кво прави с хората!

*Айде на ПИФ утре...

# 55

Леле, утре ли беше?  Shocked Що не ми напомняш? Хайде!

# 56
  • Ænima/Albuquerque
То и днес има, ама е малко късно - утре са в Строежа, но поне прибирането ще ни е наполовина...

Извинете спама...  Blush

# 57
  • Somewhere far away
Абе щрюдели мои, много бързо пишете човек не може да се разсее и за час!

# 58
  • Ænima/Albuquerque
Не може, я! Всички тряа сте тук нон-стоп!  hahaha
И шти кажа аз - щрюудел!  hahaha

# 59
То и днес има, ама е малко късно - утре са в Строежа, но поне прибирането ще ни е наполовина...

ТРЯБВА, трябва да изпълнят "Невидимо дете"  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт