Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 3

• 43 457
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
  Аз ги спрях без да чета нищо, колкото повече чета, толкова повече ми се пуши, затова нищо.Дори тук не се записах, защото предишния път само 6 дни издържах.Пушех без да се усетя, дори ми ставаше гадно, защото загледана във разни филми, палех една след друга, а понякога и две или три.И когато бръквайки за пореден път в кутията, установявах,че е празна, разбирах колко много съм изпушила.Навика да опипвам за цигара загубих за около месец, но и досега като правя нещо усърдно, готвене,чистене, миене, все понечвам да седна и да си запаля цигара. Всъщност, не ми трябват повече от три на ден, но ако започна да си позволявам тези три, знам,че ще си позволя и повече и затова не си ги позволявам.

# 706
Ха здравейте!
аз устисках и не сум се изкушила да си дръпна, обаче още ди ям като прасе. През по-голямата част от времето съм спокойна и доволна че не пуша, но пък като ми докривее и ставам много зла и заядлива и ръся обиди насам натам. После малко съжалявам. Мъжа ми сега е в Германия, но това не ме спира да му вгорчавам още повече престоя там с мойте драми и злоба. А после съжалявам, ама той горкия сигурно се чуди какво става. Искам да спра да съм такава гадина и да изпадам в такива моменти на депресия....ама не знам как
Освен това да не ви казвам сутрин като се закашлям какво излиза от мене - истинска чернилка

# 707
zdravei az sum iveta i iskam da ti che naistina e trudno da se sprut cigarite i az sum  opitvala mnogo puti i nai nakraq ospqh da ti spra.trqbv da imash mnogo golqma volq nache nqma kak da stane

# 708
  • Бургас
Цитат
...Искам да спра да съм такава гадина и да изпадам в такива моменти на депресия....ама не знам как
Освен това да не ви казвам сутрин като се закашлям какво излиза от мене - истинска чернилка

Препоръчвам баховите есенции - един нежен и фин начин ,човек да си помогне.Не че са някакво всемогъщо средство,но определено помагат при подобни ситуации.Стига човек да е отворен за такива неща. Peace

# 709
  • Orihuela Costa,Spain
Здравейте,да се разпиша и аз,вече 6 ти ден съм без никотин,много съм щастлива.На моменти ми докривява, ама се старая да не мисля за цигара.Успех на всички,не е толкова страшно newsm10

# 710
4-ти ден  newsm44
Почвам вече наистина да се чувствам супер. Първите два дни ми беше малко криво, виеше ми се свят. Сега съм екстра. И съм убедена, че с времето ще става все по-хубаво.
Само ми е малко криво, че мъжо пуши вкъщи, та аз така като му дишам изпушеното, все едно не съм съвсем спряла... ама какво да се прави. Но много ме дразни цигареният дим, усещам го през 2 стаи щом запали цигара. Обаче гледам че почва да ги понамалява малко когато си е вкъщи, заради мен - да не ми мирише. Дано лека полека реши и той да ги спре.  Praynig
На всички - желая много много успехи в начинанието за един живот без цигарен дим !  smile3521

# 711
Здравейте  Simple Smile приемате ли нови попълнения ? Аз също спирам цигарите , втори ден ми е днес , хубавоото е ,че не ми се пуши ! Преди година пак ги спирах , не пуших два месеца, после от глупост пропуших . Аз ужасно много кашлям от цигарите, нон-стоп, това е и причината да ги спирам ...писна ми вече да събуждам детето вечер от кашлицата  Confused Вкъщи и мъжът ми пуши , не иска да се пробва с мен , та затова реших да пиша при вас- да не се чувствам сама и да ми е по-лесничко  Hug Забравих да отбележа ,че пуша от 12 години... #2gunfire  Успех на всички   bouquet

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 12:30 от stefito123

# 712
Здравейте  Simple Smile приемате ли нови попълнения ? Аз също спирам цигарите , втори ден ми е днес , хубавоото е ,че не ми се пуши ! Преди година пак ги спирах , не пуших два месеца, после от глупост пропуших . Аз ужасно много кашлям от цигарите, нон-стоп, това е и причината да ги спирам ...писна ми вече да събуждам детето вечер от кашлицата  Confused Вкъщи и мъжът ми пуши , не иска да се пробва с мен , та затова реших да пиша при вас- да не се чувствам сама и да ми е по-лесничко  Hug  Успех на всички   bouquet

Не си сама! Ето че има още една дама, чиито мъж пуши. С теб ще сме си насърчение, понеже и на двете ни мъжете им пушат  ooooh!
 Hug

# 713
  • София
  Слава Богу, аз бях последния останал пушач у нас и дразнители нямаше... Peace.

# 714
Не си сама! Ето че има още една дама, чиито мъж пуши. С теб ще сме си насърчение, понеже и на двете ни мъжете им пушат  ooooh!
 Hug
[/quote]
 Благодаря  Hug имаме нужда в такива моменти от хора,които ни подкрепят   bouquet

# 715
  Слава Богу, аз бях последния останал пушач у нас и дразнители нямаше... Peace.
Е така е перфектно да се получи,но... и ние ще се справим с помощта на всички вас   bouquet

# 716
  • София
Здравейте  Simple Smile приемате ли нови попълнения ? Аз също спирам цигарите , втори ден ми е днес , хубавоото е ,че не ми се пуши ! Преди година пак ги спирах , не пуших два месеца, после от глупост пропуших . Аз ужасно много кашлям от цигарите, нон-стоп, това е и причината да ги спирам ...писна ми вече да събуждам детето вечер от кашлицата  Confused Вкъщи и мъжът ми пуши , не иска да се пробва с мен , та затова реших да пиша при вас- да не се чувствам сама и да ми е по-лесничко  Hug  Успех на всички   bouquet

Hug

И аз съм с вас, момичета  Hug
Не се вторачвайте в пушенето на околните, по-добре се наслаждавайте на това, че за разлика от пушачите, вие се чувствате добре и без цигара  Simple Smile

# 717
Аз не се изкушавам от цигарите на мъжо, даже не ми правят голямо впечатление (освен когато си запали и омирише целия хол). Предупредих го още от първия ден, че съм напълно сериозна и искам да ме подкрепя и когато ме види че се изнервям да не ми предлага цигара, или пък да се ядосва че съм сприхава... за сега и той ми помага много, тъй като ме насърчава и ми казва колко много се гордее с мен (дано един ден и аз да се гордея с него че е спрял с цигарите).
Единственото което ме притеснява е, дали имо много голям ефект от това, че не пуша, при положение, че вечер вкъщи става като в бар - хола е димна завеса...  newsm78 и аз ща неща тоя дим го поглъщам  Cry

# 718
  • София
Ние от няколко години пушим само на балкона, даже най-нагло гонехме гостите си да пушат там, така че и сега на мъжа ми не му се налага да прави някакви жертви, като излиза. Лошото е, че това е балконът към спалнята, най-редовно ми замирисва, както си спя.

# 719
За сега само ви чета.
Предният път се издъних на 14-ти ден.
Тия дни ще дръпна пак Алън Кар от нет-а и смятам на 01.02 да е началото на новият ми живот  Rolling Eyes
Ама за сега пуша като печка. Whistling Tired

Общи условия

Активация на акаунт