Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 3

• 43 469
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
То иначе и аз нямам проблем с пушенето вкъщи,защото заради малкия пушехме на терасата, мъжа ми ще си ходи там, но мен ме дразни самия факт,че даже не се и замисля да ги спре, било му хубаво,а  щом нещо аз се ядосам той с целия си акъл ми предлага да си запаля ,та да съм се поуспокоила  #2gunfire ... трябва да сме твърди. Аз мисля да пиша всеки път тук, щом се почувствам зле,защото наистина много ми помагат вашите думи   bouquet

# 721
За сега само ви чета.
Предният път се издъних на 14-ти ден.
Тия дни ще дръпна пак Алън Кар от нет-а и смятам на 01.02 да е началото на новият ми живот  Rolling Eyes
Ама за сега пуша като печка. Whistling Tired
Би ли казала откъде ще дръпнеш книгата... чета много за нея и си мисля да я купувам,но ако има откъде да я дръпна....  newsm78

# 722
дръпни си я, никак няма да съжаляваш! Аз я бях дръпнала, ама отлагах прочитането й, и когато най-накрая я прочетох ме доядя че толкова време съм отлагала. Прочетох я за една вечер, изпуших последната си цигара след това, казах им "Сбогом" и това е!  Hug

# 723
За сега само ви чета.
Предният път се издъних на 14-ти ден.
Тия дни ще дръпна пак Алън Кар от нет-а и смятам на 01.02 да е началото на новият ми живот  Rolling Eyes
Ама за сега пуша като печка. Whistling Tired
Би ли казала откъде ще дръпнеш книгата... чета много за нея и си мисля да я купувам,но ако има откъде да я дръпна....  newsm78

Мисля от тук да я дръпна http://booksbg.org . Аз я имам и на хартия но в момента не с мен,та затова.

# 724
Ден 9 - чувствам се добре, но ивчера и днес нещо ми се пуши. По малко обаче и лесно удържам. Днес даже бях на гости на едни приятели и те пушат. Не съм имала проблеми при тях.

Да отбележа че и моя мъж пуши. Той днес си идва от Германия и се надявам като е при мене това да не ме провали. Майка ми пуши и тя беше при мене, но не ме е изкушила.  Мисля че няма да запаля вече, защото това би означавало целия ми труд до момента да иде по дяволите. Мисля си за тези от вас, които искат и половинките им да ги спират с тях....мисля че това не е правилно, тъй като за да спре човек да пуши трябва да е сигурен че го иска, ама много много убеден. Така поне казва Алън Кар.  И нали знаете че колкото нещо е по-забранено, толкова е по-сладко. Ако питате мене най добре е да оставите тези хора сами да го пискат. И тогава е по-вероятно да станат нещата. Иначе рискувате те да ви казват, че сте били по-готини като сте си пушили и това може да ви провали. Това поне е мойто мнение....дано не съм ви досадила. Айде и успех

# 725
  • София
Напълно си права, че те трябва сами да го поискат, да разберат истинските причини за пушенето им, да разберат защо е хубаво да ги откажат, и тогава да го поискат и да спрат. И понеже и ние сме спряли, защото така сме поискали, не би трябвало да има значение, дали някой около нас пуши.

Само че няма как да ни кажат, че сме били по-готини като сме пушили, при положение че сега, като непушачи, сме най-готините и ненадминатите, и няма начин и те да не го забелязват!  Grinning

Пък ако го кажат, значи просто ни завиждат  Twisted Evil

# 726
Благодаря за линка, ще пробвам да я изтегля   bouquet Аз да ви кажа ,при първото отказване преди година, мъжа ми се изцепи след като пропуших вече ,че '' непушачите...някак си били по - затворени'' сигурно искаше да каже,че са по-задръстени ... мъжка му работа  Grinning  Аз между другото и предния път и сега отказвам с Табекс, при мен наистина действа  Simple Smile

# 727
  • София
Не знам защо някой смята, че непушачите са по-задръстени. Признавам си, за себе си съм мислила, че ако пропуша, ще изглеждам по-голяма и не толкова задръстена (хахаха, сега определено ще мисля доста по-различно, ако видя 12-годишно дете с цигара), но никога не съм възприемала околните непушачи като задръстени. Да се *** в главата детска, по-голяма глупост от това не съм правила през живота си. На всичкото отгоре не съм и пораснала оттогава, най-вероятно именно заради цигарите, така че вместо да изглеждам по-голяма, съм изглеждала и изглеждам смешно и сега на стари години. Добре, че по принцип съм била високо дете, та не съм съвсем лилипут  Wink

За Табекса, спазвай схемата, и като кажат да спреш да пушиш, спирай, не отлагай. Защото аз неколкократно съм правила грешката да продължа да пуша и да се пристрастя още повече.

Успех и прегръдки на всички  Hug

# 728
Първите дни минаха безпроблемнно, като се касае за хапването. Обаче тая вечер, какво е това чудо, какъв е тоя вълчи апетит? Постоянно нещо ми се хапва...и колкото и вода да пия, все ми се яде... пфф... след като успешно приключим тая тема, трябва да си направим и друга "Спряхме цигарите!!! А сега да свалим и килограмите!"
 Joy

# 729
Ооо,схемата я спазвам за сега  Simple Smile в листовката обаче пише,че цигарите се намалят и до 5 ден се спират окончателно ... аз това не го приемам - и първия път и сега ги спирам още с първото хапче,защото цигарата има  отвратителен вкус след хапчето, а и не съм привърженик на постепенното спиране ... или спирам или не . На мен едно гадже ме накара да пропуша  #2gunfire, той пушеше,а аз ...тъпа и влюбена го послушах...ах,да можеше да се върне времето назад ...     И на мен, denchilita ми се хапва повече като не пуша, но водата ми помага многоо  Hug пробвай  Hug

# 730
Денчилита,
точно за това си мислех - една такава тема за диета след спиране на цигарите.
Аз да ви се похваля - качих към 2,5-3.00 кила през първата седмица, но върнах едно кило и като че ли вече не ям толкова както в началото. Първите дни ядях много сандвичи и пица и шоколад - абе от всичко по много . Обаче сега последноте 2 дни не тъпча така. Първо - ям доста семки. Като съм с някой дето пуши ми е добре като му правя компания да си ям семките. Това обаче само вкъщи! Купих си също така белени СУРОВИ семки - вършат много добра работа, тк не са толкова калорични, но пък засищат. Тия печените семки са ми по-скоро занимавка. У друго открих - купувам си от ония пресованите ориови бисквитки. Те са супер безвкусни, много ниско калорични и като хапнеш 2-3 от тях хем все едно си ял и засищат, хем не са толкова вкусни, че да ти се ядат повече. Мисля че с тях сложих край на невероятното тъпчене с храна. Пък и сега вече лека полека се преориентирам към спиране на великото ядене, защото с цигарите вече май не е трудно.

# 731
  • Orihuela Costa,Spain
7 ми ден съм без цигара,за мен това е голямо постижение,много се гордея със себе си.Много ми помага форума,благодаря на всички,които споделят тук.Пожелавам ви лека и без никотинова седмица.Сега отивам да си варя зелева супичка,че ме е страх да се кача на кантара Joy

# 732
Искам да ви питам нещо. Някой от вас знае ли препарат, с който да сутрешната кашлица и да отхрачвам повече гадости, за да се чистя от натрупалите се вещества?

# 733
Минавам само да ви пожелая хубава и бездимна седмица   bouquet  bouquet  bouquet

# 734
  • Бургас
Минавам само да ви пожелая хубава и бездимна седмица   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт