Седмичничката 6.09 - 12.09

• 10 456
  • 157
  •   1
Отговори
# 135
  • Враца
wind, донякъде мога да се съглася с теб, но освен, че ми назрява майчинския инстинкт ми се скапват нервите всеки един ден. Докато един ден не се замислих, че докато бебето стане ще съм се превърнала в истерични, хипохондрично ку-ку, а не мисля, че някое бебе заслужава такава майка Imp

# 136
wind az sam saglasna s teb to i naroda si go e kazal che hubavite raboti bavno stavali. Oha!

# 137
Уинд,абсолютно съм съгласна с теб.
И аз минах през периода в който си задавах въпроса защо тези дето не искат деца забременяват и от поглед пък аз не мога.
Сега обаче мисля,че като дойде момента и мен да ме споходи това щастие,ще съм вече готова и ще мога напълно да оценя това чудо.
Според мен най-добре е да не си затормозяваме психиките с такива въпроси,защото еднозначен отговор не съществува.
Живота е хубав независимо от всички трудности които ни поднася.Радвайте му се и го живейте пълноцеенно.Чудото ще стане ще видите.

ПП.Дано не ви е прозвучало много философски.

# 138
Добро утро Simple Smile
Пожелавам приятна почивка на всички. Все пак weekend-a си е за това Wink
Аз продължавам да чистя и освен това продължавам и да съм объркана от графиката ми ама няма значение. Каквото стане.

# 139
Ка става това - "да не си затормозяваме психиката с такива въпроси", защото аз като почна да си мисля нещо, колкото повече се старая да не си го мисля, толкова повече си го мисля... Thinking

# 140
Къде сте момичета?
Аз като по чудо днес съм свободна вече, а тук няма никой.

# 141
Ами пак добро утро от мен Simple Smile Нищо че си пиша сама от вчера.
Днес съм решила да го ударя на почивка. Имах тежка седмица и заслужавам малко да се помотая без работа.
Надявам се по-късно да влезете в чата.

# 142
Добро утро и от мен Миме  Grinning Почини си....ти го заслужи  Grinning

# 143
  • Стара Загора
Това по-горе бях аз...забравих да влезна  Embarassed

# 144
Аз съм си го направила да влизам автоматично всеки път  Wink

# 145
  • Стара Загора
И аз така съм направила но на моя домашен компютър а сега съм на гости на приятелката си във Варна а тя понеже още не мисли за бебенце и изобщо незнаеше за този форум и аз да бързам да влизам забравих да се регистрирам  Grinning Аз преди малко се излюпих и сега си пия кафето

# 146
Добро утро и от мен!
Мале чак ме е срам бе.....ми то е вече обед.
Е днес все пак е неделя нали.
Сега сърбам кафенце и като си помисля какво чистене ме чака....чак ми стева лошо.
Приятна неделя на всички от мен!

# 147
Много е пусто в неделя във форума, но ако се гушкате и бебеправите Grinning  сте извинени....

# 148
Все пак днес и почивен ден.Между почивка и чистене не заправяйте и да бебеправите.Извинете ме ама аз днес си подремнах повечко.

# 149
Добро утро и от мен... Излежавах се до 11 и нещо, после си вдигнах задните части и поизчистих, че мама ни идват на гости днеска... носят си дори и храна и нас да хранят та няма нужда и да готвя.
Това е последната ми свободна неделя, следващата съм на работа... Точно приятна загрявка като за след ваканция... е поне от нощните смени се отървах ( Grinning  Grinning  Grinning ).

Хайде утре някой да ни се похвали!!!
Хера, гледам ти лентичката и 2 дни ти остават... стискам ти палци!

Общи условия

Активация на акаунт