Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 29"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 24 975
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Всички ли сте  #Crazy виждали мини жирафче, че никой нищо не каза за клиповете  newsm78 newsm78 newsm78 които ви пуснах?

# 76
  • Варна
Дали като свършат сезоните на другите сериали ще се намери някой да ни превежда сериите от първия ни сезон  newsm78 newsm78 newsm78

# 77
# 78
  • в очите на дъщеря си
Всички ли сте  #Crazy виждали мини жирафче, че никой нищо не каза за клиповете  newsm78 newsm78 newsm78 които ви пуснах?

Дани , аз не съм и изгледах клипчетата , и много ми харесаха , но така съм опиянена от снимките , че забравих да кажа Hug Hug Hug

# 79
  • в очите на дъщеря си
Дали като свършат сезоните на другите сериали ще се намери някой да ни превежда сериите от първия ни сезон  newsm78 newsm78 newsm78

амиииииии , никой не може да знае това

# 80
  • Варна

амиииииии , никой не може да знае това
знам  Confused

# 81
  • в очите на дъщеря си
 Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 17:39 от ·٠•Sasy•٠·

# 82

Дани , аз не съм и изгледах клипчетата , и много ми харесаха , но така съм опиянена от снимките , че забравих да кажа Hug Hug Hug
аз на жиравчето не му обърнах мн внимание... а на акцента  Laughing

# 83

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 17:55 от ·٠•violetka•٠·

# 84
Дани, какво рекламират на тези клипове? newsm78  И мини жирафчето истинско ли е? #Crazy

# 85
# 86
# 87
Дани, какво рекламират на тези клипове? newsm78  И мини жирафчето истинско ли е? #Crazy
рекламират direct tv а жирафчето е фалшименто... Whistling

# 88
# 89
Всички ли сте  #Crazy виждали мини жирафче, че никой нищо не каза за клиповете  newsm78 newsm78 newsm78 които ви пуснах?
Дани, какво рекламират на тези клипове? newsm78  И мини жирафчето истинско ли е? #Crazy
рекламират direct tv а жирафчето е фалшименто... Whistling
Благодаря.   bouquet Така и предположих, ама е много сладко. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт