Електронни четци - ІІ

• 50 535
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • DE
И все пак на 6 инча е трудно да се проследяват графики и диаграми, особено ако трябва непрекъснато да се скролва, за съжаление Sad

# 46
Здравейте и от мен   bouquet За 2 дена прочетох цялата първа тема и видях ,че повечето от вас са горди собственици на Kindle ,но аз все още малко се колебая между него , Pocketbook 301 и  Sony 350. Притеснението ми относно Киндъл ,са свързани с постоянното форматиране на книгите ,затова ми допадна Покетбука ,но той не е  с толкова добър контраст .В Сони ме превлецхе точно контраста ,който е същия като при Киндъл ,но е 5 инчов.Наистина много се чудя ,моляя Ви ,помогнете ми  Praynig Praynig

# 47
  • Варна
Притеснението ми относно Киндъл ,са свързани с постоянното форматиране на книгите ,затова ми допадна Покетбука ,но той не е  с толкова добър контраст .В Сони ме превлецхе точно контраста ,който е същия като при Киндъл ,но е 5 инчов.Наистина много се чудя ,моляя Ви ,помогнете ми  Praynig Praynig
Какво имаш предвид под "постоянно форматиране на книгите"? С Calibre форматирам книгите в момента на прехвърляне от компютъра на устройството и нямам повече грижи. Форматът е избран и не се настройва всеки път. Моят съвет е: по-добър контраст и 6"  Peace

# 48
Това не го бях разбрала ,мислех си ,че всяка книга(всеки път) ,когато се качва се форматира  Embarassed много ти благодаря ,вече знам какво ще си купя  Hug

# 49
Здравейте и от мен   bouquet За 2 дена прочетох цялата първа тема и видях ,че повечето от вас са горди собственици на Kindle ,но аз все още малко се колебая между него , Pocketbook 301 и  Sony 350. Притеснението ми относно Киндъл ,са свързани с постоянното форматиране на книгите ,затова ми допадна Покетбука ,но той не е  с толкова добър контраст .В Сони ме превлецхе точно контраста ,който е същия като при Киндъл ,но е 5 инчов.Наистина много се чудя ,моляя Ви ,помогнете ми  Praynig Praynig
Не форматирам поти нищо. Повечето книги свалям в тхт формат и се четат без проблем. А ако искаш моби - тук има много http://mobireaders.org/httpl/author/index.html .
Успех в избора!

# 50
  • София
Вижте какво са ми пратили от амазон - Kindle 2 за 89 USD

# 51
  • София
Kinle 2 май не поддържаше кирилица, освен ако не се хак-не - добре е да провериш Wink

# 52
  • София
Не знам, не съм се интересувала. Аз имам киндъл 3, но реших да споделя офертата, защото цената е добре. Simple Smile

# 53
  • София
Здравейте!
Да попитам запознатите...
В дилема съм за Киндъл 3 и по-точно от къде да си го купя.
Тъй като една позната ще се прибира от Лондон лятото имах намерение да я помоля тя да го поръча и да ми го донесе. Тук изниква въпросът, ако случайно се появи някакъв дефект какво правя?! Ако си го купя от Бг ще ми излезе по-скъпо, но предполагам ще има гаранционен срок и съответното обслужване...
Случайно в Техномаркет и Технополис дали са почнали да разпространяват Киндълите? Знам, че има други четци там, но специално за Киндъл 3 нямам инфо.

# 54
  • София
Провери гаранционните условия, ако го поръчаш тук. Много е вероятно да се връща пак на Амазон при проблем. Бях чела тук, че са много коректни и оправят дефекти, ако възникнат.

# 55
  • София
Доколкото знам, ако ти донесат Kindle от Англия и нещо стане, ще трябва да им го изпратиш с куриер, а те ще ти пратят нов. Не е невъзможно. Simple Smile

# 56
  • София
Аха, тоест ако го взема от Англия ще ми е малко на риск... С една дума или да прежаля 100 лв повече и да ми е по-спокойно, и да спестя евентуални разправии или да рискувам и да изчакам да ми донесат от Англия.
Благодаря!
Ще поумувам още съвсем малко и ще действам.

# 57
  • Варна
Аха, тоест ако го взема от Англия ще ми е малко на риск... С една дума или да прежаля 100 лв повече и да ми е по-спокойно, и да спестя евентуални разправии или да рискувам и да изчакам да ми донесат от Англия.
Благодаря!
Ще поумувам още съвсем малко и ще действам.
Аз го купих от Англия, счупи ми се екрана, пратих им го обратно по пощата и ми го смениха без проблем. Гаранцията на Амазон е желязна.

# 58
  • София
Ясмина   bouquet
Това определено е обнадеждаващо!
Остава ми да се свържа с мацката и да действаме  Grinning

# 59
  • София
И аз това имах предвид - с Амазон е по-сигурно - все пак е техен ексклузивен продукт Peace
Много ще ти хареса - действай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт