Електронни четци - ІІ

• 50 635
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз качих 200 книги, когато си получих Киндъла, и едва тогава разбрах, че съм направила грешка. Сега имам около 30 книги и положението е по-добро  Grinning Но май ще ги редуцирам на 10-ина.

# 166
  • София
Е, нали пише, че побира три хиляди книги, как на 10 ще забива  Shocked

# 167
  • София
Има капацитет за толкова  Wink Друг е въпросът как ще работи при такова наблъскване на книги.
Аз установих, че няма и никакъв смисъл да качиш голям обем романи и после да прелистваш като луд да търсиш някой и да избираш какво да четеш. Качвам си 5 примерно, прочитам ги и после пак.

# 168
  • София
Това дали важи само за Киндълите или и за другите видове такива устройства?
Аз понеже все още съм в процес на избиране и проучване Simple Smile

# 169
Моя Киндъл започна да забива. Възможно ли е от прекалено много книги да зацикля. На някой случвало ли му се е?

Ако са качени много книги, или някоя от тях е неправилно форматирана е възможно. Но не е виновно устройството. Също е възможно, ако обложката е оргинална на Амазон, без лампичка.

# 170
Аз имам качени около 100 книги и не съм имала никога проблем със забиване. Така че едва ли само броят на книгите е причината.

# 171
  • Враца
Това дали важи само за Киндълите или и за другите видове такива устройства?
Аз понеже все още съм в процес на избиране и проучване Simple Smile
В момента имам над 200 заглавия в различни формати на моето Prestigio, до момента не ми се е случвало да забива.
Всъщност имаше само веднъж проблем с един файл 80 МБ (м да проблемът не бече четецът, а читателят Embarassed Embarassed Embarassed).
Не ми се вярва Киндъл да са допуснали да забива при по-голям брой файлове. Все пак едно от предимставата на е-четците е да имаш повече книги под ръка.

# 172
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Моя Киндъл започна да забива. Възможно ли е от прекалено много книги да зацикля. На някой случвало ли му се е?

Какво имаш предвид под това да забива?
В предишната тема обясних, как моя забиваше - не искаше да се стартира от скрийнсейвър.
Оказа се, че оригиналния калъф, ето точно като този
http://www.topoffer.bg/kindle-aksesoari/2665--kindle-6-leather-c … -apple-green.html
без подсветка, прави проблемите - по-точно щифтчета, които влизат в него.
Като го свалих, всичко се оправи.
Както и да, аз СЧУПИХ и тази електронна книга  ooooh!, подпрях я с коляно без да искам (разбира се)  ooooh!.
Купуван е от моя приятелка, и тя се оправи с Amazon, които вече са й доставили новия, а тя ще ми го донесе през юли...
Аз си имам Сони (мерси, toro    bouquet), което свекърва ми ползваше през това време, но сега отново съм го взела, и колкото и да съм brand addicted, и въпреки че си го харесвам много, трябва да призная, че Kindle ми е по-функционален.

Сега съм си поръчала друг калъф, много е фенси  Party
http://www.amazon.com/Yorker-Kindle-Jacket-Display-Generation/dp … 2CAGC/ref=lh_ni_t

# 173
Изрезките (My clippings) в киндъла ми пощуряха. Някои от тях, де. Част от 'извадките' излизат като символи. Някой има ли подобен проблем? До скоро не беше така. Вчера си ги прегледах и част от тях са в някакви шантави заврънкулки, йероглифи, квадратчета...
 Добавен цитат от преди малко пак излиза така, други, от вчера, си се четат, хм...

# 174
Както и да, аз СЧУПИХ и тази електронна книга  ooooh!, подпрях я с коляно без да искам (разбира се)  ooooh!.
Купуван е от моя приятелка, и тя се оправи с Amazon, които вече са й доставили новия, а тя ще ми го донесе през юли...
Аз си имам Сони (мерси, toro    bouquet), което свекърва ми ползваше през това време, но сега отново съм го взела, и колкото и да съм brand addicted, и въпреки че си го харесвам много, трябва да призная, че Kindle ми е по-функционален.

Сега съм си поръчала друг калъф, много е фенси  Party
http://www.amazon.com/Yorker-Kindle-Jacket-Display-Generation/dp … 2CAGC/ref=lh_ni_t

Eeeee, ама на теб хич не ти върви с четците ooooh!, кой по ред е този?

А какво ще кажеш за този калъф: http://goo.gl/AjjHC

# 175
3-ти  Grinning
То направо съм за бой...
За свое оправдание ще кажа, че съм един от най-старите ползватили на такова устройство във форума, та може би щото много време, и затова цели три  Laughing
Майтап, просто явно не успявам да ги пазя като очите си...
Хареса ми тъмночервения,
като дойде Киндълчето може да си го взема, за разнообразие   bouquet

# 176

Уау! Калъфът вярно е страхотен!
Относно забиването съм срещала нещо за индексирането на файловете и че ако има повече книги процесът е по-бавен. Ако има повреден файл, книгата се мъчи с него и е лошо дори за живота на батерията.

# 177
  • София
LemonDesi, ей така съм  Shocked...твоите истории са ми като наръчник как да си опазя четеца. Колкото и да ми се спи не мога и да си помисля да го оставя някъде в леглото и просто да заспя, задължително ставам, прибирам го в калъфа и естстествено се карам и мърморя на другите ползватели, ако не го правят...така съм си ме наплашила  Crossing Arms Joy

За статистиката имам доста качени книги на Сони-то, засега проблеми не е имало.

Например, какво повече ти допада в Киндъла от Сонито. Любопитно ми е!

# 178
Ааа, аз този път не го бях оставила в леглото, просто го сложих и се пресегнах да включа лампата, залитнах.. и така.
Харесвам в Kindle това, че мога да се възползвам от неща, за които е нужен тъчскрийн (какъвто аз не искам да имам а четеца), а при него стават с помощта на клавиатурата - използване на речник, бележките, цитатите във Фейсбук дори...
Whispernet също е удобство, и възможността да си купувам от книгите на Amazon, въпреки наличието на безброй безплатни. Не знам, Сони оправиха ли вече това да можеш да си купуваш от Reader Store ако си извън USA и Канада?

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 07:24 от LemonDesi

# 179
  • Den Haag
Здравейте!

В Amazon видях, че имат специална оферта за Kindle за 114$. Каква е тази оферта и заслужава ли си?

Общи условия

Активация на акаунт