Електронни четци - ІІ

• 50 579
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Трябва ли ми прозрачен стикер-протектор за екрана?

Според мен, само ако не използваш калъф или си избрала модел без капаче.

# 586
  • София
Аз лично съм по-спокойна с протектор, незамисимо от калъфа, който е с капаче  Peace
Харесах два нови калъфа, които могат да стоят изправени, обаче и двата са с магнит Sad... Някой да е намерил без? Спомням си, че магнита може да прецака киндълчето..

# 587
  • В подножието на планината
  А този с магнит ли е ?
  http://www.amazon.co.uk/DURAGADGET-Genuine-Leather-Adjust … _sim_computers_11

# 588
  • София
Да-писах на продавача, за да питам.

# 589
Магнитът е на капака, за да затваря калъфа. Как ще го прецака Киндъла?

# 590
  • В подножието на планината
 Някои от притежателите на Киндъл , в тази тема , казаха че нямат проблем с магнитите на
 калъфите.
 Аз си поръчах този от линка и сега го чакам . Дано да няма проблем .

# 591
Нямам проблем с този калъф (с магнита по- точнно) Simple Smile)) Нито се е рестартирал, нито е изключвал.

# 592
  • София
Това помня и аз-някой се оплака, че магнитът е причина да се изключва и рестартира Киндъла. Ще помисля още, имам калъф, този ми хареса, защото седи изправен и на маса. Но си е глезотия Crazy
Чакам скин сега, може би ще поръчам и лампа.

# 593
  • До хладилника, който обичам
За магнита четох не, че изключва Киндъла, а че размагнетизира кредитните карти в близост до него, което си е неприятно. Не се случва на всички магнити, разбира се, даже е рядкост.
Може да се вземе калъф с магнит и да се даде в кожарска работилница/работилница за поправка на чанти да го махнат и да монтират един ластик, например.

# 594
На този калъф магнита е толкова слаб, че дълго време се чудих има ли го изобщо.

# 595
  • София
Ами ще го пробвам значи. И без това карти не държа при него...

# 596
Добре де, тези стикери после как се свалят, оставят ли някакви отпечатаци по повърхността? Красиви са, но на мен Киндълът си ми харесва и така.
Аз, впрочем, имам калъф, който е само за пренасяне. Съвсем обикновен, ако искам да чета, трябва да извадя четеца. Ами, честно казано, не виждам какво толкова може да му се случи, докато е в ръцете ми.

# 597
  • София
За магнита четох не, че изключва Киндъла, а че размагнетизира кредитните карти в близост до него, което си е неприятно. Не се случва на всички магнити, разбира се, даже е рядкост.
Моят е с магнит. На Киндъла не оказва влияние. За кредитни/дебитни карти засега също нямам подобни наблюдения, при все че ми стоят близо едни до други в чантата ми.

# 598
Добре де, тези стикери после как се свалят, оставят ли някакви отпечатаци по повърхността? Красиви са, но на мен Киндълът си ми харесва и така.
Просто ги отлепваш, те не са хартиени и става лесно. Не остава лепило. Поне при мен беше така.

# 599
  • София
Просто ги отлепваш, те не са хартиени и става лесно. Не остава лепило. Поне при мен беше така.

В описанията на стикерите си пишат, че при отлепване не остава никакво лепило и следи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт