различните

• 6 239
  • 46
  •   1
Отговори
защо направо не си кажете, че не искате да пишат хора, които не споделят вашето мнение? сигурно от 4 години чета този форум и всяка една по-млада жена, която иска дете с бг произход я нападате? знаете ли колко осиновителки познавам и не искат да пишат в този форум точно заради вас??? нали живеем в свободна държава и всеки има право на избор???

# 1
Именно, живеем в свободна държава. Който иска да пише, к ойто не иска - да не пише, негова си работа. Ти пък какво се присети за произхода ни в клин, ни в ръкав?

# 2
Аз пък с интерес чета всички мнения по темата. И тези, които съвпадат с моето, и тези, които не съвпадат ме карат да мисля. Който иска да споделя- споделя, който не иска нека само да чете и да разсъждава наум или със собственото си обкръжение. Прав/а си, че живеем в свободна държава и всеки щом желае може да изрази мнение.

# 3
 newsm78  
Ми ще я нападаме ми, как няма - млада, с дете от бг произход! Какво е това безобразие? Какво да правим ние дъртите с деца с не бг произход - ми ще нападаме, я!!

# 4
Дискриминирате младите майки с деца от ромски произход, това на нищо не прилича!

# 5
  • София
 newsm12 newsm12
я кажете клюката - кой с българче нападнахте напоследък, че аз не съм  newsm78

# 6
но е показателно как се е обърнало мнозинството и малцинството Wink желаещите изрично бг произход се опледелят като "различни", демек малцинство, малка група, потисната от последователите на общата линия ... брей, чак да не повярва човек!

влизам в тон приказка да става, нали тва е целта Wink
аз иначе на такива, влизащи с провокативен апломб в първи пост, вяра не хващам, това е онази/онзи с шизофренията, никой не може да ме разубеди; гледам последната седмица доста такива постове се появиха тук. как е луната, не й следя фазите ...

# 7
Ама и аз това питам - как така ни в клин, ни в ръкав?

Нищо, карай, лаф да става. И без това днес имам нужда да се разведря. Жената ме обича и мисли за мен.

# 8
  • София
Дискриминирате младите майки с деца от ромски произход, това на нищо не прилича!

ти пък ква млада майка си  Joy

# 9
  • София
но е показателно как се е обърнало мнозинството и малцинството Wink желаещите изрично бг произход се опледелят като "различни", демек малцинство, малка група, потисната от последователите на общата линия ... брей, чак да не повярва човек!

влизам в тон приказка да става, нали тва е целта Wink
аз иначе на такива, влизащи с провокативен апломб в първи пост, вяра не хващам, това е онази/онзи с шизофренията, никой не може да ме разубеди; гледам последната седмица доста такива постове се появиха тук. как е луната, не й следя фазите ...
дай линк към този/онзи с шизофренията, че не вдевам newsm78

иначе аз залагам, че тази е онази ядосана и объркана ли беше... ще проверя и ще се коригирам Peace
коригирам - бясна и отгоре  Peace

# 10
Не съм аз Дзвер, рядко влизам!!! Ама така съм се натомича, че само чакам некоя да ми се изтипоса и веднага й скачам!

Боже, хора, след някой и друг месец ще станат три години от както има дете. Вече не си спомням какво е да жевееш без ангажименти! Последното за което ми идва наум са подобни спорове!

# 11
Е па млада съм, що да не съм млада. Ще съм работеща свекърва, което значи, че съм млада.
Линк и аз искам, че нещо съм изпуснала. Ако не са го изтрили, де.

# 12
  • София
то с това постоянно вдигане на пенсионната възраст, всички ще сме работещи свекърви, освен ако не са ни закОпали преди да се оженят  Thinking

# 13
дай линк към този/онзи с шизофренията, че не вдевам newsm78

иначе аз залагам, че тази е онази ядосана и объркана ли беше... ще проверя и ще се коригирам Peace
коригирам - бясна и отгоре  Peace

и аз това имах предвид, и темите някак много са стилово подобни. и още нещо ми се върти от преди няколко дни или някоя др седмица, но аз последно време влизам прелитайки тук и ми се слива, та не мога да линкна ...

ПП а, ей тва също http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=460087.msg18627054#msg18627054, Борислав, прекръстен на ррт ... мата го беше отразявалаа ... другите по-назад вече не ги помня, но ми прави впечатление една цикличност ... ще взема да си записвам вече, да е годна основа за анализи Wink

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 18:34 от Vella M.

# 14
  • Вън от пространство и време
защо направо не си кажете, че не искате да пишат хора, които не споделят вашето мнение? сигурно от 4 години чета този форум и всяка една по-млада жена, която иска дете с бг произход я нападате? знаете ли колко осиновителки познавам и не искат да пишат в този форум точно заради вас??? нали живеем в свободна държава и всеки има право на избор???

Ами на възраст сме вече, бе душа. Време ни е снахи и зетьове да тормозим, а ние все още с малки деца се оправяме и гледаме да си наваксаме във форума - дойде ли някое младо и зелено дето не знае какво иска и какво прави - веднага тръгваме в атака да го поучаваме. А и сме учили в едни други времена, когато на почит беше интернационализмът и нерушимата дружба между народите, учили са ни да презираме и да се борим непримиримо с националшовинизма.

Общи условия

Активация на акаунт