Отговори
# 105
   Здравейте  Simple Smile Честито на всички месечинковци и днес   bouquet(
   Бяхме на бал и въпреки, че баща ми я гледа сутринта така ми се спиии  Tired
   За гледането на децата и шамаренето имах предвид, че се шамари за щяло и нещяло, не когато найстина няма друг начин. Например от последните ми дни наблюдения шамарено, защото от парзалката си е паднало на дупето, а не на крака и си е измърсило панталона. Шамарене, защото не седи на пейката, а иска на люлката. Шамарене защото не е заспало веднага, а лежи без да се обажда в количката и тн. Сестра ми например каза, ми нормалне е да го бие, защото като си е играло се е намърсило  Crazy
  Оф, реве ...

# 106
  • Русе
Добро утро и от слънчев Русе   Hug
Първо да честитя на всички малки сладки месечинковци  да са живи и здравички Hug
Честити покупки на Пашик и Брасто
Ние вчера си получихме подаръка  Mr. Green страхотен е и дребния първо много го оглежда / нещо непознато и ново е / а после голяма игра му дръпна и голям смях Mr. Green само по името неможах да зацепя от кого е ,но много благодаря прекрасен е .Ще го снимам и ще кача снимка ако успея де че хич ме няма в  качването на снимки

# 107
Нас ни пускат и ще ни приемат в сряда,изписаха ни антибиотик,защото още не е здрав,а и трябва да пие желязо,че му е нисък хемоглобина.Охххх,още 4 дни сега страх Sad Иначе съм много доволна от Токуда,интернет,телефон,всичко има,много са любезни всички,не го усетих това държание,както в другите болници,а и доколкото знам,има големи специалисти,ха дано Simple Smile

# 108
Nad1_Nad1 дано бързо се оправите  Hug Колко му е хемоглобина, че и на Мишелка е малко нисък 103, но не мисля де и давам нищо и личната не каза нищо.

# 109
  • София
Ние попринцип бяхме много против шамарите. Само че синчето ми се извъди едноо.. Прави беля, ти му се караш, той те гледа половин минута, после се обръщаш, той довършва белята за секунда и като се обърнеш и му се скараш ти се хили  Shocked А специално следях думата "не" да не се казва често, за да не изгуби смисъла си, да не се караме често, за да не свикне един вид и да спре да му прави впечатление. Нямаше полза Rolling Eyes Сега пляскаме ръчичките. Или като се тръшка го хващам за качулката, подивява просто.
Някой беше писал за оставянето на детето, за да си изпиеш кафето. Не разбрах какъв е проблемът. Ние мечтаем за малкото мигове, в които можем да идем на кафе, да оставин синчето да се катери по количките, да тикна на малката нещо да смуче, за да имам 10 минутки спокойствие. И без това толкова рядко се случва. Вкъщи пък абсурд да се случи. Та и нас ако някой ни види така на кафе сигурно ще ни разнесе из форумите. Но този някой не знае как минават останалите 98% от ежедневието ни.
Изпитвам чист ужас от всъщането на Дани този четвъртък. Ужасно много ми липсва, но за пръв път от месеци не ме боли гърбът, краката, не се събуждам и заспивам с болки, "моето" време се измести с 1 час напред и така и спя малко повече. А вече нямам проблем с рефлекса за потичане на кърмата, започва понякога дори още докато поднасям малката към гърда. Преди под 5-10 минути сукане на празен ход, само за да потече, бяха постижение. Тя както ми стачкува вече цяла седмица сигурно нямаше да се справя ако не се бяха пооправили нещата.

# 110
Димяни много гуш за теб и бебите,да растат живи и здрави Heart Eyes

# 111
честити месечинки на всички днес.Да растат здравичи и много послушни.За гушкането аз мно обичам да гушкам малкия ,че после като порасне може и да не дава(има такива деца)а и каките също гушкам но те вече не са постоянно с мен имат си други интереси и занимания.за шамаросването ,не винаги има положителен ефект,особено ако го прилагаме често.Няма никакъв смисъл от боя,с думи е по ефективно определено .Да питам как приготвяте зеленчуците за дом.пюрета,защото аз пробвах да варя във вода но не ги хареса.

# 112
Ами готвя ги на пара и зеленчуци и месо и риба.След това пасирам.

Цвети, веднъж видях баща да бие момиченцето си, защото люлката го ударила и то,
понеже било много "тъпо" не се пазело.  Sick Наистина е ужасно да виждаш подобно нещо.
Желязо и аз не бих давала.

# 113
  • Варна
А защо нои преизчислява среднодневните възнаграждения? Кое се е проемнило и на кого?  Thinking
ЧЕСТИТО МЕСЕЧИНКИ!
Наде  Praynig  Hug
Велина 37 до 37.2,3 си е нормално за децата, особенно когато са се движили повече, плакали и т.н. Казват, че и от зъби може, но това не гарантирам.

# 114
  • Варна
Мирче специално за теб  Wink И за който друг му се гледа. Малко се хлъзгаме по ламината, иначе сме по добре. И за тези които питат колко стабилно седим. Явно вградено може само едно клипче. Другите са линкове.

# 115
Лейди, много добре се справя. И седи стабилно.

Нико също започна да пълзи, но някак си плъзга корема и така се придвижва.
А седенето е доста нестабилно.

# 116
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Lady, ехееееее страхотно се справяте!!! ю
Ние още имаме затруднения с пълзенето, по -скоро се избутваме с краката назад  hahaha

# 117
Лейди,бравооо !Моята нищоооо не прави приличащо на пълзене!

За подаръците Слагайте бележка с ника ,много е тъпо да не знаеш от кого .

# 118
Честито на всички месечинковци днес!
Lady, много бързичко пълзи Дани Simple Smile и как хубаво стои и си играе.
Milla, плъзгането по корем е началото на истинското пълзене, поне при Ник така беше.
Момичета, аз нещо се разболях и днес и температура започнах да вдигам,  Sickдано да се оправя само с Парацетамол, че то май друго не мога да вземам. Малкия не му пука особено, че не ми е добре и лудее, поне поспа очаче час и половина и си починах малко.

# 119
  • София
Лейди, това за момче е голямо постижение! И Ванеска умрее добре тези неща, но пък Дани до 9 месечен и повече не пълзеше и не се изправяше Crazy

Общи условия

Активация на акаунт