Отговори
# 90
Добро утро!

Силкисилк, като те гризне го дърпаш веднага и казваш "Не"! След 2-3 сек даваш пак да суче, ако пак го направи по-строго не и по-дълго без ядене. Вероятно е от зъбите, а може и да те пробва.

# 91
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Доброоо утроооо,

Мен цяла нощ сън не ме хвана с това класиране, ама пък резултата си заслужаваше -Приеха нииии... Еййй, няма такава радост...
hailie, много рано си станала днес... Crazy Страхотна е закускатаааа мерси  Hug Идеята за парка е прекрасна,ама ние няма как да се включим..
irinopolis Hug Hug Hug
pashic,brasto много ми харесват нещата, които сте си взели за малките сладури! Съсъ здраве да ги ползват!

За гушкането и обгрижването и аз да си кажа...  Mr. Green Не спирам да го правя при всяка една възможност! Даже понякога си мисля дали не се обсебвам от малкия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes , но веднага ми разминава,като си помисля,че като порасне мойте функции ще бъдат иззети от някой друг  Crazy Така,чееее се гушкаме и целуваме мнооого.

# 92
  • Варна,морето,сините вълни...
Добро утро момичета!Едно хубаво се е показало и мирише на свежо и тревичка.Само чакам тати да се наспи и да излизаме на разходка.
Мишанка,айде честитооо...браво!!! Peace
Хайлие,чудесна закуска...мерси  bouquet,но идва лято,давай по-диетично да хапваме вече...стига с тези тортички,няма да можем да се показваме на плажа Joy
За гушкането и т.н.- няма сила,която да ме спре да си гушкам и целувам детето.Сега са най-сладките моменти,ще дойде и времето когато ще трябва да сме по-строги и да прилагаме възпитателни методи.Мисля,че точно от тази нежност,ласки и внимание има нужда едно бебе,така то ще знае занапред,че дори и да се случи нещо лошо-да падне,да е болно,да сънува кошмари и т.н. когато мама го гушне и цунка болката ще по-малка и нищо няма да е толкова страшно!!!Мисля,че съм добра и всеотдайна майка засега....за после ще видим,обикновенно майката е все лошата защото възпитава,а тати е добричкия,защото глези повече  Joy
Болничките бързо да оздравяват!
Софиянки,пожелавам ви приятна раходка!!!На варненки,и на всички също!!! Heart Eyes

# 93
Добро утро!   bouquet
Мишанка честито ви приемане, браво това си е голям успех   bouquet
Хейли мерси за прекрасната закусчица, ей неуморна си, всяка сутрин...  Hug
Честити покупки на Пашик и Брасто със здраве да си ги ползват бебоците.
Хипо бързо оздравяване!  Hug
Иринополис бързо да минава уплахата, ей като си представя, че колко такива случаи ни предстоят  ooooh! замислям се за каска и наколенки  Laughing
За гушкането - еми гушкам го, целувам го, приспивам го понякога на ръце  Heart Eyes най-важното за едно дете е да се чувства обичано! Баща ми често ми повтаря "Гушкай го сега, че после ще има "Стига, бе, мамооо!" Simple Smile И аз като Хейли като беше малък го оставях да спи върху мен, пък ей го сега от един месец вечер го оставям в легълцето и без да мрънка дори, повърти се малко и заспива и през деня често сам си заспива, така че хич невярвам на тези неща, че ще го разглезиш ако го гушкаш и приспиваш на ръце. Разглезването може да се случи като започне да разбира смисъла на "дай" и "искааааам"  Grinning
А за връщането на работа - отдавна съм решила да си изкарам и двете години, все някак ще се справим с парите, да не сме единствените в България с такива доходи, има и по-зле пък две деца гледат, точно като почва да говори, да разбира смисъла на думите, да ходи, мисля, че ще има най-много нужда от мен. Пък и нещо някои колеги ми лазят по нервите и хич и не ми се връща.
Хайде лек ден с много усмивки и разходки.   bouquet

# 94
Добро утро на всички!
Нямам време да ви чета - нашият тати е в отпуск и сега ще сме повече време заети с дейности, изоставяни за почивката му.
Така, че може само от време на време да надниквам тук.
Исках само да уведомя мамата, която ще ни праща подарък, че от 23 до 27 май сме софиянци и няма да сме си вкъщи Grinning ( няма проблем, ако по-късно ни пусне подаръка)Малката ми племеничка е абитуриентка ,  баща и е рожденик, пък и искат да ни се порадват някой друг ден.
Весел и слънчев ден за разходки!  bouquet

# 95
  • София
Днес моите бебки стават на 10 месеца!
ДА са ни живи и здравички!

# 96
добро утро ,мамита!Днес всички ще са навън от сега е ясно,та няма да има за наваксване с четенето!
Аз нахраних двете деца ,приготвих спаначено пюре за обед на бебка и съм готова !Спанак купих замразения на Бондуел ,мн е хубав и е разделен на 4 калъбчета. Peace В зеленчуковото слагам 1/2 жълтък +1 бебе сухарче ХИП.

Брасто,честито ви бънджи ,със здраве да подскача!
Мишанка,честитооооо!
Димяни,честито ви месечинки!

Имам два въпроса :
1.на 11.05 получих смс за получено обезщетение от нои 239лв,но аз на 3.05 си получих сумата за месеца ,и отделно като вляза с пин кода си тази сума не фигурира ,какво може да е някой има ли идея.Дори да са пеизчислявали нещо ,щеше да я има на справката . newsm78
2.столчетата за кола покривате ли ги с нещо в колата -дали ще избеляват ,дали няма да парят нагряти през лятото? newsm78

Оленцето ми се губи ,защо така я няма???

# 97
Ей, месечинковците забравих Embarassed Май вече много ми се спи Crazy

Честити месечинки специално на прекрасните ни талисманчета! Все така гордо да водят октомврийската банда!

Честити месечинки и на Ивана на мама Мама ма, Зорница на мама Wafi, Дария на мама Ani J, Павел на мама Велина_п и Борис на мама Стамата! Да са здрави, весели и да папкат!

Честити покупки на Пашик и Брасто! Със здраве да си ги ползват бебоците!

Мишанка, толкова се радвам, че са го приели Нестор! Една идея по-добре да дишаш! Hug Hug

# 98
  • Варна
Добро утро!  Nature Sunny  Nature Sunny
Момичета ,днес моя мушмурок става на 7 месеца ,почерпете се Flutter Flutter

Да ми е жив и здрав Heart Eyes Heart Eyes
Честито и на Вики и Валя на мама Димяни,Ивана на Мама Ма,Зорница на мама Wafi , Борис  на мама Stamata, Дария  на мама *Ani_J*!!!
Сле малко излизаме със сестра ми на разходка ,по-точно ще ходим на една лекция в Майчин дом,после ще се разходим,че много хубаво слънце се е подало навън Party
Днес ще давам елда ,ще видим как ще я приеме Simple Smile
Искам да ви питам нещо :през последния месец доста често наблюдавам температурата на Павел,варира  около 37,37.01 ,вчера пак така..дали от зъбките,аз не виждам да му са червени венците,няма никакви наченки за зъби ,от какво може да е тази постоянната температура newsm78 Thinking

# 99
# 100
Пашик, това е изравняване и са ти допривели дължимо, онзи ден даваха по новините, че НОИ са правили изравняване за 2010 г. и доплащат. И аз имам превод на 10.05.  Peace

# 101
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Димяни, пораснаха твоите кукли....Бравоооо!!!!
Честити месечинкииии и на останалите прекрасни октомврийчета ! Да са ви живи и здрави!!!
hailie, направо камък ми падна... Whistling  Много се радвам!

# 102
Пашик, и аз имам получени допълнителни пари преди няколко дни. Това са някакви доплащания от миналата година още започват. При мен в страницата на НОИ справката я има. Плюс това ми е преизчислено среднодневното обезщетение и сега е по-високо. Пада ми се оттук нататък да взимам по около 50 лв. отгоре още.

# 103
Мдаа, и моето среднодневно е преизчеслено, по -високо е сега  Peace

# 104
Пашик, за столчетата, за съжаление избеляват. Моя е направо на петна.
Тук продават едни за обличане на столчета и смятам така да го ползвам.

Ох, моят татко е тук и веднага се усети помощта.
Толкова сме далече от родители,че дори само да държи Нико ми се струва огромна подкрепа.

Сега ще хапнем баничка с фреш и отиваме на съботен пазар за пресни зеленчуци и плодове.
Че тази седмица ще правя нови рецепти и за Нико.
После сме на детски рожден ден.

Общи условия

Активация на акаунт