Отговори
# 255
Бърди - когато стана на 6м почнах с по една лъжичка кисело мляко 2%  БДС/Табу, ако не се лъжа/, всеки ден увеличавах лъжичките. След 2 седмици му сложих бисквитка в млекото. От 3 седмици му подквасвам мляко, давам сутрин /8ч/и вечер/20ч/, на обяд каша/12ч/, следобяд пюре или наша манджичка/16ч/, пробвах го без пасиране-получи се.
Попарата не му хареса, тези дни правих бисквитена торта - услади му се много.
А нашата фонтанела почти я няма, усеща се някаква вдлъбнатина, но тя е твърда вече.
Вчера му дадох 1/4 жълтък за първи път в пюрето.
Преварявам вода.
Лейди много хубаво пълзи Дани.
Много сладки бебоци видях-да са ви живи издрави.
Нямаме зъбче.
Пие много вода.
Нашият сяда сам от легнало положение, обръща се много, застава на колена и се клати напред-назад. Пробва се да лази, но назад. Пляска с ръчички.
Обикаля с проходилката, дърпа чекмеджета, подрежда играчките на бате, яде покривки и т.н.
А колкото до хотелите във Велинград-Олимп.

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 11:16 от m9m9

# 256
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ноел, далеч сме от общата храна. Но аз и преди съм казвала, комбинирам захранване по схема с педагогическо такова. Затова и често получава трошички от нашата храна  Peace Иначе да, кърмя между храненията, сутрин два пъти кърмя, един път следобед и вечер около два пъти, някой път и един път през ноща. Но колко изяжда е друг въпрос, по- скоро пийва малко.
Не съм въвела още жълтък и масло, незнам какво чакам и аз  Rolling Eyes. Трябва да я свърша тази работа. Вода не пие по никакъв начин, нито сокове  ooooh!
Пшеничена каша изобщо не иска да яде, въпреки, че за мен е вкусна и то повече от овесената. Но тя си иска овесена или оризова  Crazy Банани много си хапва, изяжда по евдин цял между храненията Peace
Аз в момента мисля само за това как ще й изкарам пасаван и към края на юни евентуално да си летим за Варна  Praynig. Дано не ни мине котка път  Praynig

# 257
Фата, ей такова захранване за пръв път виждам! Картоф и направо глутен! Уби ме.

Joy Ами момата ни е с АД и вероятна АБКМ, та хляба е от малкото позволени неща, а и проявява небивал интерес към него  Laughing От картофа доста се влоши, моркови ни забраниха, а аз също съм на диета. За да я захранвам, трябва да е в ремисия, а още не сме преборили гадините, та съм в един омагьосан кръг...

# 258
  • София
Бобче, дано лесно се оправиш с документите и си дойдете за малко  Hug Също си мислех и че ако действително оная съдийка е купена да влачи делото докато му изтече валидността през юли, това дали значи, че с нея и без нея, през юли всичко приключва?

Пашик, ако пиеше АМ Мая сигурно и аз нямаше да вкарвам още киселото, ама не ще, та ще видя сега дали ще е ОК с кисело мляко. Като начало ще й го давам смесено с нещо за следобедна закуска, няма да замествам още кърмене с него. Но ако си го хапва без да прави реакции, още месец-два и мисля да се ориентирам към отбиване от към 10-11 месец.

Иначе чай пийва по малко, сутрин като правя чай за попарата, отсипвам в една чашка за пиене - много й харесва да пие така. Както беше писала преди време Не съм, по нейна идея (мерсиииииииии  Hug) започнах да й давам да пие от най-обикновена чаша, без накрайници и чучурчета. Пие по 10тина грамчета де, ама поне свиква.

# 259
Здравейте, момичета!

Ето и едно дневно включване от мен.

КрасиHug да ти кажа не знам вече какво да говоря и мисля. Сякаш (а дано!) нещата са по-спокойни при нас. Няма много нервност, няма зъби. Но пък си развали съня зверчето и се буди по 1-2 (понякога 3-4) пъти на нощ. Давам му от дъжд на вятър по 1-2 хапченца от Дентокинда, ама вече ми се ще да видя някакъв бял резултат в устата.  Crossing Arms

Днес вкарах броколчето аз. И пак кривите физиономии, в един момент аха да върне всичко, но успя да преодолее това си желание. Интересното беше, че спря да прави отвратените физиономии, когато му махнах таблата отпред и остана само столчето. Може би се занимаваше с крачетата и се разсейваше. Ще отложим БЛУ-то за по-натам, че с него не върви съвсем.  Rolling Eyes

Честити месечинки на големите сладури!!! Да са здрави, спокойни и много усмихнати дечица!!!

# 260
  • Русе
Здравейте момичета ,днес най-после направихме изследванията ,хемоглобина ни е 122 незнам добре ли е или не  newsm78 ,има някой показатели който са над/под нормата и малка съм притеснена ,но довечера ще отидем при педито да видим какво ще каже
Честити месечинки днес на Яница на мама Poliglot ;Борис на мама Облачето хей;Бебе Анна  на мама Elebo ;Бебе Борислава на мама Mikka j
Иначе мъника си хапва добре и вече иска да хапва от нашите манджи ,аз си му давам де не го лишавам

# 261
  • Сливен
честити месечинки на ЯНИЦА на полиглот,БОРИС на облачето,АННА на елебо и БОРИСЛАВА на Mikka j
днес дени видя батко си да яде козунак и взе да мрънка,че му дадох да си куса,мнооого му се хареса  Laughing виж попарата със сирене преди два дни не се одобри  Crazy
бебз честита кола,да си я ползвате със здраве
и ние днес пратихме подаръчето  Party

# 262
  • У дома
Привет и от нас!

Ние сме по разходки и нямам много време да пиша, но преди да излезем задължително ви прочитам  Hug

Бебз, честита ви кола, много изминати километри по приятни разходки с децата.

Малчо и той си иска всичко, което влиза в устите на другите, вече е опитвал по малко домашни кифлички, козунак. Кака му вече се крие докато0 хапва, че запоова едно викане и сърдене, че не му дават. Много е променен от няколко дни - вика, кара се. Хвърляме си шапката, обувките, даже и чорапите  Mr. Green Протяга си ръчичките да го вземат. Ей такива работи.

В това хубаво време лесно ви следя, никой не се застоява пред компа.

# 263
Днес имахме страхотна изненада от бебе СИМЕОН и мама Hailie  bouquet,благодаря ви искрено за сладкото подараче и милите пожелания към него.
Аз приготвих нашия подарък и утре ще го изпратя.
Ники,тези дни също е много крив,особено нощем,много се плюнчи,но зъбче няма.За сметка на това не спира да си приказва.Вече ми казва"ня ня"Иначе "тата","дядя","айде""дай" ,да-да,не не-това са му думичките.
После ще пиша,че бебко мрънка

# 264
Фата, сори, не знаех, че е с АД, че имате ограничения и т.н. Сигурно, ако бях се вглеждала малко повече в постовете...  Embarassed

# 265
  • Варна
Момичета здравейте!
Ще ви питам нещо и отивам да ви чета.
С какво обличате и как завивате бебетата си когато спят вечер?
Честито на месечинкитееее  Heart Eyes
Ако мога да се включа по друга тема, пак ще пиша  Peace

# 266
Момичета здравейте!
Ще ви питам нещо и отивам да ви чета.
С какво обличате и как завивате бебетата си когато спят вечер?
Честито на месечинкитееее  Heart Eyes
Ако мога да се включа по друга тема, пак ще пиша  Peace
Хипо, от края на април Симеон спи в лятно чувалче, облечен с тънко боди с дълго ръкавче. Добре му, но в стаята е 22С без да вкл. нищо.

Бобинка, радвам се, че ви е харесал подаръка Party . И на мен, и на Симеон много ни хареса Mr. Green . Надявам се Ники да си играе с него Hug

Тани, 122 хемоглобин е супер!

Моя човечко отказва банана. Хич не го харесва.

# 267
  • София
С каквото и през деня (къщни дрехи, не с тия дето е била навън Simple Smile ). Нашето семейство сме от "ония, без нощниците" и не ползваме такива. Имаме си "дрехи за спане" или "бельо за спане", но не и нощници и пижами. И децата ми са по същия начин.

# 268
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
С каквото и през деня (къщни дрехи, не с тия дето е била навън Simple Smile ). Нашето семейство сме от "ония, без нощниците" и не ползваме такива. Имаме си "дрехи за спане" или "бельо за спане", но не и нощници и пижами. И децата ми са по същия начин.

И ние тъй!  Peace

# 269
  • Бургас / Св. Влас
Здравейте момичета!

дайте да ги видим подаръцитеее,много ми е интересно и вълнуващо!Бях писала предложение да направим албумче ПОДАРЪЦИ  в снимка.бг,но...

Моята мама ще си получи подаръка скоро,утре съм викнала спиди....много се вълнувам и си чакам нашия Laughing
За годинката пак може да си спретнем такива изненадки  Party

Фата,мога само да си представя колко ти е трудно  Hug

Хиппо, Ева спи с много тънка памучна нощница с дълъг ръкав,в спален чувал,не е нито много тънък, нито много дебел,сатениран памук е и леко одеалце.Мисля,че и е добре така.В стаята е 21-22 градуса.

Лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт