Отговори
# 270
  • Варна
Mхммм... Аз му слагам боди дълъг ръкав и отрязани ританки(разбрахте ме предполагам), завивам го с лека завивка, но ми се струва че може и пО да го разголя. В смисъл, само по боди да го оставя.
Бебззззз, честито ви кола   car003
Нашият човек има вече 3 зъба, долу само. Бях ви писала първо му излезе единия долу стандартно, до него празно, а до него зъъъб  Joy през един. Е, сега вече и средния поникна, ама с цената на много кривене, повръщане и сополи  Confused
Много е активен иначе, с проходилката търчи вкъщи буквално, стои много стабилен прав, седи и си играе почти 2-3 мин, после се търкулва. Опитва се да се набере на решетката да стане, полюшва си голямото дупе и пада. Бърбаросва много, хили се на всички, много е контактен, особено на сервитьорките  Laughing Sunglasses и те му се радват. Оня ден с баща си заедно, едни каки му се радват през една маса, охоооо викам, като една ревнива, дебела съпруга, няма да те оставям сам с баща си, че много ви се лепЯт мацките  hahaha
И нашето захранване е доста бавно, почти нищо не харесва. Банан ще давам и аз май утре.
И аз май ще пращам подаръка тез дни, че много му светкат очичките на малкия, като погледне натам Simple Smile

# 271
Офф писах  писах и всичко изчезна   ooooh! айде пак наново... Crazy
немога да пиша , а камоли да ви изчета.
майка ми е на гости, а и по цял ден сме по разходки.
Честити месечинки    bouquet
Хипо аз го завивам с едно олекотено одеалце а отдолу е с боди и ританки.
За захранването- въведох грис, но попара не съм правила . Някой въвел ли е попарата?
Гледам някой вече са получили подаръците. Аз още не съм, но не съм и изпратила , другата
седмица  миссля да изпратя  Wink

# 272
  • Варна
Цвети, натискаш Ctrl+Z  и ти се появява каквото е изчезнало  Peace

# 273
Привет и честито на всички, имали поводи тези дни. Съвсем ви изпуснах. Вече сме в София, имахме гости.
Лека вечер!

# 274
  • София
Минавам в този късен час да се отчета след консултацията. Пак кило и канче  е качила Евенце  ooooh! Всъщност 950 г и 3 см, т.е. 8950 и 68. Сложиха пентаксим и симфлорикс и следващият път е хепатитната.

И ние спим без пижами. Аз си имам любима широка и дълга тениска - негова разбира се, както и всички в къщи. Ева е по памперс и гащеризон с дълъг ръкав засега.

Счупи се спирачката на количката и веднага ми я взеха за ремонт. Дадоха ми една оборотна, лятна на Hauck, но много трудно завива и трудно се бута, чак изморително. Чакам си моята с нетърпение! Тя се кара много леко Simple Smile

Лека нощ и целувки на всички бебенца и мами!!!

# 275
Добра вечер и от нас!

За спането: Ники спи с пижамка (сравнително тънка и лека) и отгоре е завит с одеяло, което не е много дебело. В стаята е около 21 градуса (+/- 1-2). Днес го сложих с малко по-дебела пижамка, но без чорапки или подобни (с боси крачета е) и мисля да не пускам печка. А печка пускам, защото вкъщи е доста знойно и нощем става много студено. С печката държа да е към 21-22 градуса нощем. През деня иначе е добре.  Peace

Като стане по-топло мисля да махна и одеялото и да спи само с чаршавче. Ама това само в най-топлите дни.

Хайде, лека и спокойна нощ на всички и до скорошни срещи!  Hug

Ееееей, честита месечинка на Мишелка!!! Жива и здрава да бъде! Много красива и умна принцеса да расте! 
Heart Eyes  bouquet

# 276
  • Сливен
честита месечинка на МИШЕЛ на Tsvelichkova,ДАЛИЯ на Daila777и СВЕТОСЛАВ на Mimi

# 277
Честити месечинки на бебчетата!

Ев зъби ли я мъчат, колики ли са... не знам, но 3 ден е някакъв ужас. Нищо не се вижда в устата, а е постоянен рев  ooooh!, представям си какво ще бъде като тръгнат да избиват наистина зъбите  Sad. Днес сме на по-висока потенция хамомила, дано помогне  Praynig Praynig.

Абе момичета, аз все едно си имам новородено, от 2 месеца става всяка нощ да яде през 3 часа, а понякога и на 2. Това мислите ли че може да е от зъбите, да я мъчат и да се успокоява докато суче? Има ли други бебета като Ева все още?

На прегледа ни изкараха 8300 и 70см. Педиатърката иска да започваме ваксините, но аз й казах, че докато не открием от какво плаче това дете или да се успокой няма да сложа ваксина Crossing Arms. Тя ми каза, че това не била основателна причина да се отлага ваксина, но аз й припомних, как й предният път плачеше и от хепатитната ни се отключи алергията  Twisted Evil и няма да й дам.

Арим, твоята кукла е страшна, какви хубави мерки  Hug.

Бебз, честита кола.

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 00:21 от Анонимен

# 278
Честити месечинки днес! Hug  bouquet

Лурдес, как даваш месото, чисто местно пюре или смесено със зеленчуково. Аз мисля следващата седмица да започвам с месото и още не ми е ясно.

Флафи, месото давам смесено със зеленчуково пюре, правя 3 порции зеленчуково, замразявам го и после баща му дава 1 размразено пюре от камерата и добавя 2-3 лъжички от тези готовите месни на Хип. Като го отворя и го държа до 3 дена в хладилника. Питах доста майки тука из форума, и много правят така, значи няма проблем, задържа се без да се развали. Но взимай всеки път с чиста лъжичка от пюрето.

Попара съвсем скоро ще дам, само да намеря тия дни хубави сухари. Mr. Green

Нощно време спи с боди, ританки и завит с одеалце. Май е време да го слагам в чувала, дакота не се е опомнил съвсем, че после няма научаване. Whistling

# 279
  • Сливен
Мирче  Hug smile3501 браво за хубавите мерки на Евичка ,голямо момиче е вече   bouquet
нощно време спи с боди потник,тънка блузка и отгоре олекотената,но до кръста

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 00:29 от miriams28

# 280
За спането аз го обличам с боди дълъг ръкав и ританки или с панталонче  отдолу боди къс ръкав и отгоре тънка блузка с дълъг ръкав ако е по хладно.В стаята е около 22-23 градуса,пижама още нямаме.

# 281
Моника веднъж даде на Ев да си близне портокал, това беше малко преди да захраня.
Simple Smile Ами баткото ни също облиза един портокал преди захранване (и даже го стисна със зъби и го посмука), защото тогава имаше страшен натиск да почваме захранването не на 6 месеца, а на пет и половина и тогава обявихме, че сме го захранили с портокал и роднините се успокоиха.

Бебз, честита, да си я ползвате със здраве!

Мишанка, да се оправяте! (много сладки на снимките ви видях)

# 282
Бебз, честито Бу! Със здраве да си го ползвате!!!

Освен, че спи моят съвсем леко облечен, през деня е без чорапки и в повечето случаи на отворен прозорец.  Добре му е , даже не му замръзват крачетата. Но като го оставям на земята да си играе затв. прозореца да не му духа.

Честити месечинковци Мишел, ДАлия и Светослав! Да са здрави и да папкат!

Мирче, супер са ви мерките! Браво на детето!

# 283
Хейли забравих да ти благодаря за снимките  Peace

# 284
Добро утро!

Саманта, Hug

Слънчев и приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт