Отговори
# 240
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мила,аз съм давала да пробва храни с прясно мляко като кекс,палачинка, бисквити...но по няколко трохички. Проблем не сме имали. Вчера докато се усетя, Йована я захрани стабилно с пресни ягоди, при все, че изрично я предупредих за ягодите. Косата ми настръхна, но нямаше реакция слава богу.
Кисело мляко предложих, но беше отвратена. Правеше физиономии все едно яде лимон. Дори с бисквити не го иска...

# 241
Hailie, до под кривата круша сме с яденето  Simple Smile Майка ми дойде и уж пие при нея по-добре мляко, ама да видим колко ще се задържи тази тенденция.
А Монката как е със сученето днес?
Milla, честито ви зъбче, не се обвинявай, в крайна сметка толкова безсънни нощи имахте, нормално е в един момент да решиш, че трябва да опиташ да го превъзпиташ. Ние май също ще си имаме зъбче, нежо прозира венеца.
Tini, много благодарим за подаръка, страхотен е HugПодаръка за нашето бебе също е на път Simple Smile
Mishana, Нестор е страшен бузанчо, има бузки само за щипане. Heart Eyes
Marvina, ама екстра си е Мартини, тя авансово си е качила грамчетата, ние има да ви стигаме.
Arim, ти какво вече си въвела? Аз правя пюретата сама (мъжът ми ги прави Blush)и избора ми на пресни био зеленчуци е малко ограничен в момента, та и аз се чудя какво да приготвям. Досега съм въвела картоф, морков, тиквичка и оризова каша. Днес яде тиквичка и картоф и май има алергична реакция Sick забелязах ситни пъпчици по ръцете и горната част на гърба като го къпах. По какво се познава, ако е алергична реакция всъщност? newsm78
Лурдес, как даваш месото, чисто местно пюре или смесено със зеленчуково. Аз мисля следващата седмица да започвам с месото и още не ми е ясно.

# 242
Добро  утро!

flufffy, суче сега по 4 пъти и едно хапване на пюре в 12. Вече не го мисля. Сега се опитваме да се кърмим, но не суче с особено желание.

Мишанка, супер сте! Как хубаво сте си изкарали! Hug

Мирче, Ани, как са бебоците? Неспокойни ли са още?

# 243
  • София
Добро утро  Hug

По много теми си говорите, аз аха да се включа и нещо изскочи да се върши и забравя  Laughing

Флъфи, за алергична реакция съм чела, че започва от дупето, не от коремче-гръбче-устичка. Около устичката Майчето все е с малки пъпчици от много слюнчене и омазване с храна.

Мила, спокойно, може пък и не от зъбките да е плакал Нико, ами от неговото си реване Simple Smile Аз дето най плюх срещу тоя чичо Фърбър, мога да кажа, че от 2-3 седмици само така заспива Мая. Оставям я в креватчето и излизам, тя поплаква, повиква, приказва си, върти се, пък се кротва. Не изпада в истерии де, усетя ли я, че е стигнало дотам, влизам и си я гушкам. Ама иначе реването й е едно такова, проформа  Laughing

silkisilk, гриса си го свари във вода и накрая добави АМ, аз така мисля да правя.  Peace

Кисело мляко ще дам днес повече, с плодчета вътре, да видим.

Колектора - аз го сложих сутринта. Накърмих я, оставих я на спалнята само по блузка и колекторче  Laughing да си лежи и стоях до нея да я занимавам, докато се изпишка. Съвсем малко успя да влезе в колектора, повечето се оля къде ли не  Laughing Ама все пак стигна.

Ами още имаше, ама кукъра пищи, че е свършил и ще се пасираме сега  Laughing .... после пак  Laughing

# 244
Добро утро мацки!
Днес моята госпожица става на 7 месеца! Почерпете се за нейно здраве:

Честито и на Борис, Анна и Борислава! Да растат здравички и весели дечица!

# 245
Полиглот, да ти е жива и здрава принцецата! Страхотна почерпка!

Честити месечинковци на другите бебоци Борис, Анна и Борислава! Hug

# 246
  • София
Добро утро маминки, как ми липсвахте тези дни............  Hug

флъфче, въвела съм всички зеленчуци и някои месца - пуешко, зайче, пиленце и спрях. Днес на консултацията ще питам с какво да продължа, също за жълтъла и сиренето. Аз го карам малко през просото - и копър яде Ева, и краве масълце и каквото има в пюретата  Mr. Green Карам я с готови пюрета.
И браво на вашия тате че готви на детето  smile3501

Бебз,  newsm51 за колекторчето!

Полиглотче, честита ви седмИчка! Много да папка и да си играйка малката принцеска  passifier

Краси, пак прекрасно кафенцееее  Heart Eyes Как върви захранването?

Ева спа спокойно, но имаше нощно хранене в 1 ч.  ooooh! А сега пък от един час не иска да закуси  smile3506 Днес май пак ще имаме разправия със зъбките.

# 247
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Утроо,

flufffy, Лурдес, hailie, Hug Hug Hug

Ние изкарахме трудна нощ... Tired Малкият все нещо мрънкаше, аз ставах на 30 мин. Отгоре на всичко му потече носа... ooooh! Дано е било нещо моментно,че точно сега преди пътуването не ми се иска да се разболеем  Crazy

p0liglot , честита ви месечинка! Да е много жизнерадосттна и щастлива малката кукла!

# 248
  • София
Добро утро!

Честити месечинки днес на Яница, Анна, Борислава и Борис!

Благодарим за честитките, по повод вчерашната ни месечинка!

Вчера си изпратихме подаръка. Дано мама и бебче да го харесат. При нас консултант беше Рая. И тя даже иска такъв подарък.

Наде - стискаме палци днес всичко да мине добре!

И аз нещо го давам "еваш - еваш" с захранването. До тук АЗ съм въвела картоф, морков, ябълка, тиква, банан, оризова каша, сини сливи, броколи. От понеделник вече и овесени ядки. Пробвахме и пюре от праскови, но не му харесва - нито чисто, нито с оризова каша. ТОЙ сам си се захрани с пресен лук и салата от маруля. Отделно баща му му дава да опитва какво ли не - "нали е момченце".
За сега постоянно ни е яденето по обед, но после задължително си цока и от мама.
В събота заминаваме за 4 дни на планина и там със сигурност няма да яде редовно. Ще взема някое и друго готово пюре, но как ще го топля не знам.  newsm78 Ще видим.

Ох, щях още да пиша, но забравих.

# 249
  • София
Честити месечковци!

Ние си купихме кола newsm44 Миналата седмица продадохме едната, вчера си купихме нова, обожавам я! Ще направя снимки после Heart Eyes

# 250
  • София
Бебз - честито! Леко и безаварийно да си я ползвате, и да посетите страхотни места!

# 251
Привет!Тук съм ,хвърлям ви по едно око.
При нас нищо ново,освен че не ми стига времето!
Симона стана голям кривак от 5дни ,приспиването стана много трудно.Дори навън я удря ток в количката .Сега щеше да я вадя да заспи навън ,но набързо пуснах епилатора ,тя взе че заспа на шума ,но спа 30мин и вече е ококорена.
Дадох днес за сефте попара ,хапна я ,не чак с кеф никак даже но пък може да свикне.Няколко дни слагах по един сухар бебшки на ХИп(така въведох глутена преди седмица) в зеленчуковите пюрета.Сложих и масло (президент) в зеленчуковите,та днес ново й е само сиренето.
Жълтък давам по половин през ден!
И така след месец евентуално остава да въведа риба и всичко ще може да яде.
Милла,прясно мляко само в кремчета и кексчета пише в моята книжка 9-10месец!
Кисело мляко аз ще дам след годинка.До тогава ще сме на Аптамил.Чудя се дали да пробвам и Хипа.
Бебз,честито !Безаварийно да си я карате!
Забравих какво друго щях да пиша....

Хубав ден ви желая!

# 252
С колектора за урина става много трудно. Затова се присъединявам за легенчето. Най-лесно се взима по голо дупе над легенче.  Grinning

Фата, ей такова захранване за пръв път виждам! Картоф и направо глутен! Уби ме.

Бебзи, честито!

flufffy, според мен тия пъпчици са от претопляне. А иначе се дава пюре зеленчуци с месо. В готовите пюрета месото е 8%. Например броколи пуешко, зеленчуци с ориз и пилешко, заешко с картофи и копър. Много има. Др. вариант е да купиш месно пюре и да слагаш по 1 лъжичка в изцяло зеленчуково пюре.

Бобче, браво бе, вие вече сте на обща храна. Ти кърмиш ли още? А за ягодите- добре, че не е имало реакция. Моника веднъж даде на Ев да си близне портокал, това беше малко преди да захраня.

# 253
Пашик, аз кисело не давам вместо АМ. Ами като десерт след вечерята.
Снощи му пасирах нектарина с няколко лъжички кисело и бисквита. Много го хареса.
Бебешки йогурти не взимам. Купувам пълномаслено, натурално кисело и го смесвам с нещо.

Нико определено купешките пюрета, особено тези с месо и риба, не ги иска.
Само отварям и изхвърлям. Но ако му дам парче пилешко, си го смуче и яде без проблем.
Днес мисля да му опека кюфте.  Laughing Ще сложа само пресни подправки и после в ръка ще му го дам, да видим дали ще се хареса.

Бебз, честита кола!

При нас пак беше без сън. Много зле положението.
Че и всички сме хремави и леко болни.

Флъфи, и на Нико му излизат по гърба едни ситни пъпчици.
Мож и да е от храна, но отшумяват. Преди седмица бяха доста и видими, вчера само леко се усещаха.

# 254
Здравейте Wink Нямам много време да ви чета. При нас няма нищо ново. Не знам дали ви казах,но на едни познати ни дадоха да пробваме проходила и малката много се кефи,само дето не прави стъпки,ами като зайче се оттласква с краката. Laughing Забелязвам е,че като е на бънджито и скача си криви едното краче. Има ли други бебчета така? И аз мисля тези дни да дам кисело мляко.  Честито на месечковците! Хубав ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт