Отговори
# 570
  • Бургас / Св. Влас
Хейли от къде мога да го купя това? Как се казва на бг,че като напиша puzzle mat,не ми излизат бг сайтове  newsm78

М9 браво на малкия

Ноел,Ева не пълзи и не седи,но също  като вас се върти,но понеже не обича по корем,не се задържа много

Много лошо с тези вируси,а тепърва и летните предстоят....Sad(

Бебз страхотни дечица,бравоооо на малката.Моята няма изгледи скоро да се  изправи

Момичета да ви предупредя НЕ купувайте слънце защитно на Vichy!!!Аз и купих на SVR,но ми дадоха 2 тестера на виши - хубаво я подредих милата ми,цялата се обрина!Интересно е,че и намазах ръцете,лицето и краката,а само ръцете се обринаха...!?

Бургазлийки блазе ви за срещата!

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 22:48 от Marvelous

# 571
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мила не пълзи, само се влачи по корем като партизанин и е доста бърза. http://bob4enka.multiply.com/video/item/64/MOV_0016.mp4 Номера, обаче минава само на паркета. Мине ли на килима, запецва  Laughing Когато е облегната седи стабилно сама, но ако я сложа в средата на стаята на пода да седи, без да се обляга никъде, се килва.
Чорапи, обувчици, нищо не търпи по краката си. В събота в мола загубихме един чифт чорапи. Вчера за малко да ги загубим, връщах се да ги търся, в чудо съм се видяла. Събува ги, надъвква ги едно хубаво и като прогизнат ги хвърля зад борда. Редовно е боса, като аборигенче  ooooh!

Много завиждам за детските кухни. Ех, защо няма и тук такова нещо. Мила вече хапва доста стабилно, омит апо 200 гр на ядене и едва смогвам. Отделно си пощипва и от нашата храна, голяма лакомница, а дупето клъощаво.

Отивам да си гледам Стъклен дом  Whistling

# 572
*Noel* ние седим,но не пълзим той по принцип не обича да седи много много по корем
а и аз първо съм проходила после чак съм започнала да лазя Grinning

# 573
  • София
Да и да. Но пак ще кажа - големият освен че седеше нищо, ама нищо друго не можеше до 9 месечен. Не са повод за притеснение такива работи.

Малкият има пъпки с мехури по тялото - около 5 общо. Бил е за няколко дни на ясла след Гергьовден. Мехурите са почти прозрачни, с бистра течност. Гледам на снимки варицелата е подобна, дали е това? Никой вкъщи никаква шарка не е карал Rolling Eyes

Бобче, много сладко пъпли Мила Simple Smile Simple Smile

# 574
Хеххех, зачетох се в най-най старите ни теми. Помните ли Мирче как й бяха казали, че имало нещо смачкано, как на Димяни й казаха, че чака две. Помните ли Ваче. Вече е в 37 г.с. и чака момиченце. Ех, колко бързо мина времето! А помните ли andrea_nicko с "родените" в 5 месец близнаци Фил и Тай. Има лентичка, на която е отбелязано, че близнаците са на 11 м. и 26 дни.....

# 575
  • София
 hahaha Какви времена бяха newsm51 Много хубави моменти съм изживяла с вас Hug

# 576
Бебз, варицелата се познава по това, че пъпките много бързо се увеличават - буквално с часове, но пък щом са като мехури, това е вече по-следващ етап. При варицелата първо се появяват червени пъпки и после - след известно време - ден, два се пълнят с течност. Малки ли са или големи?
Ама много са хубави тия двамата бе, Бебзи! Красота! Пу.пу. И баткото е страхотен сладур, и малката... Лелеее...Simple Smile

# 577
1. Пълзят ли ви децата?
2. Седят ли ви сами децата?
А Фил и Тай  Crazy едва ли "таткото" е влизал в профила си повече Joy
1. Не пълзи, опитва се да се придвижи, но е далееече от пълзене.
2. Седи самостоятелно, но за кратко време - около 5мин.

Ето го и нашето подаръче Heart Eyes

Марви, ей тука има, иначе аз си взех от Хипото- 95/95см - 17лв. Отгоре слагам 2 одеала и чаршафче.

# 578
Marvelous такива пъзели съм виждала в джъмбо Simple Smile
bob4enka Мила е страхотна Simple Smile

# 579
Eхеее, страхотни пълзящи, седящи бебоци видях, пу пу пу, нашите октомврийчета са най - страхотните децааа   Hug

1. Не пълзим....вообще не го и влече Wink
2. Седим самостоятелно доста време вече.

# 580
  • София
Най-много на това прилича Засега само 5 пъпки, но то е 99% прозрачен мехур, няколко малки, няколко доста големи, съвсем леко зачервяване отстрани. Ехх, а преди 5 дни празнувахме рожден ден Whistling Хич не ми се звъни на всички да съобщя Rolling Eyes

# 581
Бобче,Мила е стахотна ,супер сладка.Как лази само.  Hug
Не пълзи дори не се и опитва.
Седи самостоятелно от около месец вече.
Мими кога се прибирате на Козлодуй,да си уговорим една срещичка.Ще ходите ли на зарята.
Имаме си още едно горно предно зъбче,станаха пет.

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 23:18 от silkisilk

# 582
Noel, седи си стабилно от доста време. Няма изгледи да пропълзи, не го насилвам.

Марвелъс, ти кажи кога си в града, ако можем да се организираме и с теб.

хейли, твоя Симеончо е от любимците ми, признавам без бой Heart Eyes. Тази негова усмивка ме разтапя!

момичета, скоро тези пъзели ги бяха обявили за канцерогенни! Или бъркам марката..?!Ето, намерих линкче: малко на инглиш ама: http://www.euronews.net/2010/12/11/belgium-bans-toxic-children-s-puzzle-mats/

За слънцезащитните кремове, да кажа: този на Себамед - Lotion 50-ти фактор е гъстичък и трудно се нанася. Confused

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 23:24 от bubolechence

# 583
Здравейте!

След изключително тежка нощ и сравнително спокоен ден, да се впиша и аз...

Бърди, не се притеснявай за това, че си забравила картичката. Сигурна съм, че мамчето, което го получи, ще усети с каква радост си го изпратила.  Hug Пък, ако е от София, ето идеален повод да се видите.  Wink

М9,  Laughing разкошен е Ани. Колко добре се справя само!!! Браво на него!!!  Peace

Бобче, Мила е голяма сладурана! Simple Smile Май ръчичките й са по-силни от крачетата. Имам чувството, че само с тях се придвижва.  Laughing

Бебз, и твоите младежи са големи сладурковци! Наистина толкова много си приличат...

Краси,  Hug ние продължаваме да стискаме палци!!!

Ноел, от няколко дни насам моят Шиши започва все по-умело да се задържа на ръце и коленца.  Simple Smile Клати дупето напред-назад и по някое време (в зависимост на къде се е засилило дупето) скача или напред, или назад. Идва му на акъла и да мести краката, ама рядко. За седенето "седи" сам, но това значи да се сгъне на баничка и да забие муцуна в краката. Така му е добре. Иначе аз го подпирам с една възглавница отпред и една - отзад и върху предната му слагам играчки. По-стои изправен.

Бобинка,
  smile3505 по-добре да си замълча с коментарите за твоята свеки...

Ние продължаваме да си поддържаме лека температура, носът ни да е затикан с всякакви неща (предимно секрет) и продължаваме да се давим от тах....  ooooh! Снощи мислех да го вържа за мен със слинга и да спи върху мен, че само в изправено състояние спи що-годе добре, но открих, че на голяма възглавница също е добре. Така спа наполовина качен върху моята възглавница. Събужда се многократно и накрая му дадох Панадол, че беше доста топъл. Лепенките за понижаване на Т не ни подействаха (сложих цялата, както беше в опаковката без да я режа). Да видим тази нощ как ще бъде. Благодаря на всички за акълите: Не съм, Оле, Бобче  Hug Днес банята му беше от тип Клеопатра (сложих му по-стара кърма) и го оставих да се плацика докато поизстине водата.

Офф... много съм обстойна значи... Ама щото през деня не успявам да пиша...  Rolling Eyes

Лека нощ на всички и спокойни сънища!!!  Hug Peace

# 584
Момичета, ето ме и мен.  Simple Smile
Страхотни снимки, клипчета разгледах, чудни дечица! Heart Eyes

Бобинка
, и тая твойта свекърва къде видя, че е крива главата на детето?? Хич не се връзвай, но според мен си кажи в прав текста да си мери приказките.  Naughty

Ноел, седи - силно казано, защото трябва да е подпрян на гръбчето. Иначе седи без да има нужда от опора, но в някакъв момент решава, че ще се даде назад и бум, ако няма нищо, ще си дрънне главата.  Laughing

Пълзене - не, само се прибутва, а днеска като се върнах от работа и така си надигаше дупето смешно. Laughing

Milla Elaine , страхотна рецепта, това ще го правя и за нас, все се чудя как да правя мангото. Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт