Отговори
# 555
Уф, и на мен ми е тъпо, който не ще да чете минорен пост да минава нататък hahaha. Наложи се да изпратя подаръчето си инцидентно, нито картичка успях да купя, нито нищо. Драснах обаче едно писъмце поне, че Спиди не обичат да чакат на вратата Twisted EvilОсвен това, днес разбрах, че няма да съм си на адреса, който дадох до края на седмицата. Но поне ще съм близо, пък ако е през деня докато съм в парка до нас ще е супер!
И другото - проверчицата дето чаках утре, мина днес  Shocked и като ми звъннаха щях да се претрепя да тичам на работа. Добре, че майка се отзова веднага и дойде да се занимава с малкия. А докато се прибера преди малко и гърдите ми вече бяха горещи, взех лецитин, дано не ми се запуши някой смотан канал.

Блурчеееее, значи за Гърция сте се били запътили оня ден! Страхотно! Съжалявам, че ни ви бяхме по път да се видим. Нацункай му бузките на сладурчо-Неделинчо. Освен това настояваме за снимков мат'риял, моля!!
Ааа и Бобче, наистина ли 3 години?! При това, след скорошно раждане?! Тези лекари случайно да са наясно какво може да се заформи там и прерасне за тези 3 години?! Нямам думи Naughty

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 18:44 от bubolechence

# 556
  • София
Ох, така се бях гипсирала одеве  ooooh! Ще пиша на мамата на ЛС, никаква драма - ама покрай проблемите с мама всичко много драматично ми се видя  ooooh!
Слава богу, изследването мина и всичко е идеално, артериите й са образцови, утре я изписват  Party

# 557
  • Stavanger,Norway/ Varna
bubolechence и аз това й казах, вклЮчително, че от 20 годишна си ходя всеки 6месеца на преглед. При нея ходя от 3 години. Преди имах раничка и ЧП вируса, но след раждането от лабораторията казаха, чене откриват вируса в мен вече и да съм ходела на 3 години на прегледи  :ooooh. Не, тя неможела вече да ми взима на 6 месеца, защото системата казвал ана 3 години и от лабораторията нямало да ми изследват цитото. Сега последно ми взимала и следващия път след 3 години да съм отишла  #2gunfire #2gunfire. Оставих я да ми вземе цито и й обявих, че с нея приключвам до тук. Има частни клиники, които на драго сърце ще ме приемат. Ще преглътна 150 евро два пъти годишно, но поне ще съм спокойна. Даже може и едната сума да си я спестя, а да я съчетая с ходенето в България.
Писна ми от тъпата им система смотана...пак набрах  #2gunfire #2gunfire

# 558
  • София
Който ще иска памперси моля да ми драсне едно ЛС!

# 559
Първо, огромни благодарности на Фата Моргана и Илианка Hug за прекрасния подарък! Страхотна количка, която пее и свети, фаровете са направени като очички, които мигат и той се опитва да й бръкне в очите hahaha Hug

Бобче, то си е трагично направо при вас! Ама мене такъв смях ме напуши като прочетох за "защото системата казвал ана 3 години", защото сега има една простотия, наречена "Велика България". Там една държавна служителка постоянно повтаря на гражданите "системата казва "Нееее" Joy . Та и при вас същата глупост Hug

Светле, много са хубави дечицата ти! Дани толкова е порастнал! И браво за постиженията на Ванеска!

Бърди, радвам се, че всички с мама е наред! Дано нямате повече притеснения! Praynig

Писе, много хубава Бубка! Хайде скоро ще си спретнем една среща в ресторанта, един обилен обяд и после дъъълги разходки! Party

Орхидейке, много се радвам, че Еве се е успокоила Grinning ! Хайде вече все така! Hug

Бобинка, не ви ли е рано за само едно мляко на ден?

Ние вече си имаме дата. Само трябва да си излекуваме стафилококите Praynig . Педи изписа АБ аугментин с витаминки и изопринузин. Дано, дано, дано Praynig да се махнат тия пусти гадове, само колкото да ни мине операцията!

# 560
Много се радвам, че сте харесали подаръчето  Hug И да се извиня за алтернативната опаковка, но хванах Еконта на затваряне и набързо се получи...
Дано се оправя Монката по-скоро, да минава всичко, че да се успокоите и вие  Hug

# 561
Брикси,мляко може да сменяш на всяка кутия.аз изпробвах Нутрилон ,но не го одобрих,като свърши взех Аптамил и сме на него.Одобрявам също Хип ,също е с пробиотици и е добро.Лактана хем е мн добро ,хем има яйчен меланж и не ти го препоръчвам. Peace

# 562
hailie,педиатърката препоръча да го запиша на кухня.Храната го засища и затова само по един път пие мляко.Чувства се добре детето за мен това е най-важно Peace
Да се оплача няма такова животно като свекърва ми  #Cussing out Сега дойде да ми каже,че на детето ми главата била крива и с клепнали уши.Защото съм го оставяла да спи все на една страна.Ми той вече се върти и сам избира как да спи.
Е кажете ми какви са тези приказки,може ли така да говориш на МАЙКА . Cry

# 563
Бобинка, не се оставяй така да ти говорят.  Naughty
За млякото - и аз мисля, че е много малко за 7 месечно, но ти си знаеш.

Идея за десертче - пасирано манго( узряло и сладко), с няколко лъжички кисело мляко
и натрошена бисквита.  Heart Eyes Много вкусно, Нико се пръсна да яде, а аз дообрах купичката.

Пашик, ти много млека си сменила. Аз си карам само на едно - Нутрилон.
То и това е на нашия пазар. Има и Фризо. И тук таме някой НАН.

# 564
Не съм чела, след 2 часа като ми остане време ще се върна назад. Само да се похвалим-Ани ЛАЗИ!

# 565
М9, чудесен е Heart Eyes !

# 566
  • Варна
Да се оплача няма такова животно като свекърва ми  #Cussing out Сега дойде да ми каже,че на детето ми главата била крива и с клепнали уши.Защото съм го оставяла да спи все на една страна.Ми той вече се върти и сам избира как да спи.
Е кажете ми какви са тези приказки,може ли така да говориш на МАЙКА . Cry
#Cussing out пуу ,че се ядосах..аман от тези свекърви  Sick

hailie стискам ви палци!!Бързо да мине и да се забрави  Hug
Бърди супер , радвам  се Hug
m9m9 браво ,браво Hug Hugрастът децата

bebZz Kiryakovaстрахотни дечица си имаш, и нашия юнак се изправя вече  ,ама клати се още и пада Rolling Eyes
Момичета какъв подарък да взема за момиченце на годинка и половина?Мисля някаква играчка ,ама музикална ли ,образователна ли newsm78

Нашата спалня ,въпреки че е 2 на 2 метра вече е малка за Павел,направо така се търкаля,пълзи ,удря се ,ужас..този пост сигурно половин час го писах.Страх ме е да го сложа на пода,у нас плочки и каквото одеяло да сложа пак може лошо да се удари,понякога както си седи, рязко се изтласква по гръб ,ако направи така на пода,може да си удари главата .. newsm78 Rolling Eyes
какво слагате на пода?Мисля дунапрен да си купим Rolling Eyesдали ще е мекичко newsm78

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 23:11 от Velina_p

# 567
привет! вече сме на софийска земя. днес бяхме на консултация с Мая - детето е качило 700гр и е пораснало с 1 см, демек 7,700 и 70см. Пръскам й дупарата с Неомицин, че се подсече от македонските жеги, вече е по-добре. Не седи, не лази, голям мързел. но ако има нещо да се клюкарства, е първа писта  Crazy
Аз съм отслабнала с 2-3 кила  за тия 3 седмици лудо търчане. Имах нужда да си раздвижа телесата малко. Преди си мислех, че ме боли всичко, защото мъкна по цял ден децата, а то ме боляло, защото било обездвижено  hahaha
нямам време да чета назад, дано сте добре. трябва да оправям багажите....
но ще хвърлям по едно оЧе, ако има среща в София отново.
 Hug

# 568
какво слагате на пода?Мисля дунапрен да си купим Rolling Eyesдали ще е мекичко newsm78

Велина, нещото, което наистина ще го защити е http://това. Взимаш 2-3 комплекта и става голямо пространство. Хем изолира, хем няма как да се удари.

Момичета, благодаря ви за пожеланията и стиснатите палци! Hug Имам нужда

# 569
Тъкмо да ви питам пълзят ли ви децата и гледам сладура на М9М9.  Grinning

Та имам два въпроса. Моля, масово да отговаряте!  Mr. Green

1. Пълзят ли ви децата?
2. Седят ли ви сами децата?

Ева нито пълзи, нито седи, само се върти като шиш.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт