"Юни месец наближава, бебевалеж тук се задава" - тема 25

• 24 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Орикс таман взех да се тревожа и мислех и аз да бутна една темичка....  Щяхме да имаме две. Mr. Green

# 706
Шунка,стискам палци. Всичко ще е нормално с бебенце Praynig.На доплер ли ги виждат тези неща с храненето на плода или и на ехо може? newsm78
Ваче,нали ти се оплакваше от болки между краката.Аз вече направо си куцам.Така да се прецакам от веднъж не съм вярвала.Знам какво ще каже док-че се разтяга таза и т.н,но защо така рязко се случи?Ти пиеш ли нещо за облекчаване?Така чаках този 9ти месец да се разхождам без притеснения,а то какво стана.  #Crazy

# 707
  • София
Ми то при такива новини какво да пишем...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес на Сашата даваха свидетелствата. Досега се шляхме да се черпим. Минава с Отличен за 2 клас  Laughing

Шунче... защо не ти пусна той доплер? И изобщо как му се виждат нещата? И какво значи не вярва на Фемина  newsm78 newsm78 newsm78

# 708
А мен от два дена точно над симфизата ме боли като ходя, иначе като седя сам добре. И от време на време ама такива болки ниско долу само за 2-3 секунди че ми става зле.
А снощи малкото се въртеше като пумпал, помислих си че ще излезне през пъпа. #Crazy

# 709
И аз с всеки изминал ден все по-трудно вървя, ама вървя  Grinning Grinning И така ме болят петите и срамната кост.... Crazy Може да се опитва малчо да си влезе на мястото, ама....защо така не може ли не иска ли  Rolling Eyes Само си повтарям да не се притеснявам пък..... Crossing Arms
Каквото такова!
Аз изпържих едни чушчици и кюфтенца и чакам мъжо да се прибере, че да направя и една салатка и биричкаа    chef Laughing

# 710
  • Sofia
Ваче, браво на Саша! Не сме се и съмнявали, че ще завърши със 6! Simple Smile

Той явно няма доплер, притесни се, че е твърде малко - отклонение 1 седмица заради апаратурата - ок, но 3 е доста, повече нищо не коментира, каза първо да види доплера.
Не му харесва нивото на професионалистите във Фемина, така да го кажа...

Силве, на ехо не може.

Няма да мисля повече по въпроса, ще си чакам срядата, така и така нищо не може да се направи дотогава Simple Smile

Орнелка, как имаш сила, аз за себе си не мога да направя, чакам моя мъж да дойде да направи салатата  Laughing

# 711
Шунка, моето заради малката обиколка на коремчето излезе с 3 седмици назад. Също ми каза, че отговаряло на 34 г.с. А бях започнала 37-ма. Пусна ми Доплер и каза, че там няма проблеми. Остава ми само да чакам и да се моля това да са били напразни притеснения. Онзи ден след прегледа и притесненията ми мъж ми му звънял да го пита има ли нещо обезпокоително, че съм притеснена и док му казал, че просто е малко бебе, ще го следи сега, ще следи и нивото на водите, че намаляват, но нямало нищо притеснително. Ако имало - щял веднага да ме остави под наблюдение в болницата.
Аз се кротнах де, малко бебе не ме плаши, бях се стреснала да няма нещо несъразмерно и неразвито. Дано при теб няма нищо обезпокоително. Peace

# 712
  • Sofia
Теди, дано е така! И мен не ме притеснява, че е по-малко, само да се храни ок, да не страда нещо...
Хубави здрави бебета ще родим всички!  Hug

# 713
ЧЕСТИТО НА МАМА ЧИН И АНИ2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пожелавам ви здрави бебоци и много семейно щастие за напред !!!!!!!!!!!!  Hug Hug Hug

# 714
Така се радвам!!! Crazy
Да са ви живи и здрави малките душички-Ясена,Никола и Явор!!!
Скъпи момичета,радвам се с цялото си сърце за вас и семействата ви!!!

Надявам се,че се чувствате добре и ще се възстановите бързо,бързо,за да може скоро да сте вкъщи и да се радвате на малките си съкровища!!!  bouquet

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 20:10 от avgusta21

# 715
  • софия
Шунче и при мен бебка в някой показатели е по назад, с 2 седмици, но чудно по кила ми отговаря с една на пред затова те питах колко тежи, при теб имаше проблем, в началото затова е хубаво да се види, но според мен всичко е ок, така си мисля Hug Praynig
Теди и нашето коремче е по назад, но са толкова свити че не знам дали могат да ги хванат.
Освен това ходя при двама доктора с разлика 1 ден , няма да ви казвам че нямат нищо общо размерите Rolling Eyes
Аз пак се замислих че много ми е рано секциото десет дни преди термин, но аз съм с 10 дена по късна овулация, което значи че бебка ще я вадят 3 седмици по рано, което си е много, но заради аномалиите в плацентата не ми се рискува. Confused

# 716
ВАЧЕм браво на малката калпазанка, купи ли и подарък?

# 717
Цвети,не се тревожи за нищо! HugПо добре малко по-рано,че ако тръгне да излиза сама да не ти правят спешно секцио.А за другото-няма да има проблеми с Малечка-нали я следят и са подготвени. Heart Eyes

Шунче,чудесно е,че се е обърнало бебчето!Спи спокойно до сряда(така и така не може по-раннен преглед)и вярвай,че всичко ще е наред(на снаха ми и брат ми им се роди мъничка принцеска,за която имаха подобни притеснения към края). HugХей и недей да избързваш с контракциите(освен ако са подготвителни)-може да си раждаме заедно. CrazyСтискай докрая на месеца,че не съм готова с нищо! Mr. Green CrazyОдеалцето ти е прекрасно!!!

Теди,вярвай на доки-иначе щеше да те прибере в болница.Още няколко дни ти остават. Sunglasses

Ваче,да ти е жива и здрава малката отличничка! Flutter  bouquet

Силвия,и аз съм с такива болки и едвам ходя понякога,но са от разширени вени на вулвата и херния.

Гачони,много щастие,любов и разбирателство ви желая!!!

Миси,радвм се,че пак си сред нас!  bouquetСъжалявам за лошите неща,които са ти се случили!Дано занапред те чакат много приятни емоции,които да притъпят болката и тъгата. Hug Heart Eyes

Нилата,чудех се защо не пишеш. ConfusedРадвам се,че всичко е наред при вас!

Аз минах всички планувани прегледи.Всичко изглежда нормално.Пуснах микробиология и др.седм.ще видя резултата.Като си видях д-ра реших окончателно да си раждам при него(аман вече от лутане-познаваме си се,спокойна съм,а ако не дай боже има нужда ще има и други д-ри там,макар че не планувам никакви усложнения и изненади  NaughtyCrazy).Съдовият хирург също подхвърли,че не е лошо да помислим за секцио. Rolling EyesНо каза,че ако д-ра е подготвен за евентуално по-силно кървене-едва ли ще е чак такъв проблем.
Най неприятното при нас е,че момиченцето,с което си играе малката в детската  е с варицела. ooooh!От понеделник сме в карантина и да ви кажа очаквам включване.Ще трябва да мисля къде да командировам Софи ако се разболее,как да я държа настрана от бебко ако поизбърза,както се очаква(посещения в болницата,изписване...  Confused Cry),рожденият и ден е др.седм.точно когато ще се обрине ако се разболее(може да направим шарка-парти Rolling Eyes)....Абе май се моля да не бърза бебо,а да си поседи по-дълго на топло.

# 718
  • софия
Августа, не се тревожи ще празнувате по късно с бебчето, а малката принцеса може да не се разболее и карантината е кратка при варицелата, Hug ти си я карала нали.

# 719
  • Sofia
Августа, и аз си мислех за теб, не те ли викаха и теб на 26ти в болницата? Аз мислех, че със сигурност си секцио? И си представях вече как си махаме от масите  Joy
Дано нямате проблем с варицелата.

Общи условия

Активация на акаунт